nestea1 15.04.06, 17:23 czy bermudy mozna nosić także w innych wariantach (nogi krótki i krzywe??:>)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 17:26 krotkie i krzywe raczej do eksponowania sie nie nadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
nestea1 Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 17:28 to co maja osić krótko-krzywoogie kobiety jak jest ciepło? w spodicach w kolako czuje sie jak ciota klota, a w długich spodiach mi gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 17:32 np luzne, lniane, dlugie spodnie i dlugie 'cyganskie' spodnice - ponoc modne w tym sezonie. buty na obcasie - zeby optycznie wydluzyc nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 17:34 podobaja mi sie krzywe nogi, ale w typie chudzinek modelek o koslawych kolanach. dlaczego jesli ktosma krzywe nogi nie powienien ich pokazywac?to nie jego wina przeciez, ze sie z takimi urodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 17:36 jesli sie dobrze czuje, to niech pokazuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 17:45 no wlasnie:)ja np. sie wstydzilam strasznie swoich bladych nog i przez ostatnie lata nie zalozylam w lecie nic co byloby krotsze niz nad kostke hehe, jesli oczywiscie mialam byc przez kogos widziana. wydaje mi sie ,ze takie nadmiernie przejmowanie sie swoimi niedoskonalosciami nie wychodzi nikomu na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 20:35 odrobina samokrytycyzmu raczej nikomu nie szkodzi, ale nadmiar kompleksow i myslenia 'co ludzie powiedza' jest bardzo szkodliwy. wazne, zeby sie dobrze czuc :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 18:13 kate moss ma krzywe i nosi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 19:51 ja mam blizne na samym kolanie i druga w polowie lydki po zlamaniu nogi i nosze Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 19:57 jasne,że można :) zwłaszcza jeśli uważasz, że są wygodne :) z opcji baardzo przewiewnych i lekko maskujących - polecam wszelkie lniane spódnice.albo len z wiskozą - chyba idealny materiał na cieplutkie dni. Odpowiedz Link Zgłoś
nestea1 Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 20:05 wiesz jak ja wygladam w lnianych spodniach? one leża na tyłku a ja mam płaski:/ juz wole szorty, przynajmiej nie wygladam jak baba stara.... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 20:29 nestea1 - przestań już sama pakować się w stresy:( Każdy ma inny gust i co innego mu leży. Moja żona ma nogi krótkie, krzywe i grubiutkie i jest ok!:))) A strój tak dobieraj, żebyś TY się w tym dobrze czuła. Nie myśl, co inni pomyślą - to przecież ich problem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 20:31 :)))) zaskoczone??? Chłop tu wlazł i się "wymądrza"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 21:48 a mnie to wali. Mam nie za ładne nogi, ale jak jest upał i jestem na tzw. urlopie czy w górach ubieram krótkie spodenki, bo nie zamierzam się pocić Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 22:59 ja podobnie. Mam potwornie blade nogi, których nijak nie mogę opalić, ale nie przejmuję się tym i też paraduję w górach w krótkich spodenkach, a w mieście w spódniczkach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c Do tadeuszx-a 15.04.06, 21:48 Żeby wszyscy faceci byli tacy tolerancyjni w kwestii kobiecego wyglądu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Do tadeuszx-a 15.04.06, 22:42 ...słusznie napisała miska_malcowa, tak jest:)) Nie podoba mu się, niech spada;))) Idiota zawsze do czegoś będzie miał wąty. Przyczepi się, krytykuje - wdeptać dziada w glebę!! Naaaaapewno znajdzie się taki, i młody i przystojny, który zaakceptuje i będzie się zachwycał;))) Spoko, spoko dziewczyny - trzymać fason;))) Fakt, złośliwców nie brakuje... i przykro to mówić, ale i między dziewczynami, czasami jedna na drugą szczuje Może to jest tak, jak koleżanke przy facecie krytykuje, to myśli, że u niego zbiera punkty, zaś faktycznie, to się tylko popisuje. No, ale przyznajcie się do cholery, zakoczyłem Was??? Bo jak nie, to wypadam;))) ...bo ja lubię kawały;))) i niespodzianki komuś robić, ale takie z sensem...Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 15.04.06, 23:31 tadeuszx napisał: > :)))) zaskoczone??? Chłop tu wlazł i się "wymądrza"... ;) chłopy tu już bywały, tylko to jest forum "Moda", a nie "Tadeusz kocha i akceptuje swoją żonę" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 18.04.06, 18:56 Widzę, widzę, że "Moda",... hehehe..ale się przynajmniej nie chwalę, że ... kochanek-francuski;-) :P Odpowiedz Link Zgłoś
nestea1 łatwo powiedziec 15.04.06, 22:43 a jak wtedy wyladuje w jakims programie "style" czy tam cos, czy ktoś mnie na forum moda obgada "widziałam dziś taka jedna co za obciaaaach", nawet nie wiesz tadku jakie to jest druzgocące dla kobiecej psychiki....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: łatwo powiedziec 15.04.06, 23:29 nestea1 napisała: > ...tadku jakie to jest druzgocące dla kobiecej psychiki....:)) ----> :)))) ...ahaaaa, druzgocące...;))) ...hmmmm... to powaaaażna spraaawa..;) No jasne, że nie wiem, i mało mnie to obchodzi, co ktoś o mnie w realu, czy w necie wywodzi. Wiem jaki jestem i to mi wystarcza. Jak nie wierzysz masz link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30539&w=39333488&a=39554442 Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: łatwo powiedziec 17.04.06, 16:19 ... no co jest??? Gdzie ta nestea? a inne z tą... hehehe, "zdruzgotaną" psychiką;)... Odpowiedz Link Zgłoś
mech-k Re: łatwo powiedziec 17.04.06, 17:19 omatkobosko, czy wszystkie kobiety muszą mieć zdruzgotaną psychikę? ychh Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: łatwo powiedziec 17.04.06, 18:12 ...no właśnie nie;) to nestea twierdzi, że ją zdruz... ? A dlaczego... to ja już nie wiem:( I też se tak powiem: łomatokobosko;) (ok. słówko!) Odpowiedz Link Zgłoś
mech-k Re: łatwo powiedziec 18.04.06, 03:50 polecam się ;)neologizm to moje z bierzmowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 17.04.06, 20:37 nestea,ale ja w sumie pisałam o spódnicach :) pozdrowionka ps na płaski tyłek w większości przypadków jest rada-dłuugie,szybkie spacery-zrobią Ci się ładne,naturalne,nieprzerysowane mięśnie Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 18.04.06, 22:58 Generalnie szorty/bermudy o szerokich nogawkach wyszczuplaja nogi (chodzi o kontrast miedzy szerokoscia nogawki a szerokoscia konczyny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 18.04.06, 23:18 ...a np. pumpy? Chyba wrażenie całkiem niezłe, można by tak wzbudzić? Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 18.04.06, 23:21 tadeuszx napisał: > ...a np. pumpy? Chyba wrażenie całkiem niezłe, można by tak wzbudzić? Tzn. chodzi Ci o buty czolenka na plaskim obcasie? Odpowiedz Link Zgłoś
mech-k Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 19.04.06, 02:32 spodnie pumpy, takie szarawary z gumką na dole, tak? no w pumpach to każden jeden wygląda z przeproszeniem jak pajac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 19.04.06, 04:58 o pardon, to swietny fason! jeszcze w kratke i ekstra szerokie, a na dole z mankietem zapietym na guziczki, i bawimy sie w przedwojennego dzentelmena! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 19.04.06, 12:49 tak, w sensie myślałem. Jedynie mała korekta - wrażenie byłoby silniejsze, gdyby w takich pumpach zobaczyć kobietę na rowerze. Plus odpowiednia do tego góra w stylu retro (plus inwecja własna). Mówię Wam, extra sprawa, dająca możliwość działania wyobraźni. Zarówno w zakresie modyfikacji tych pumpów (tutaj rzucone hasłowo) jak i pozostałych elementów... Kto zechce nieco ruszyć głową, może wyglądać ciekawie i atrakcyjnie, a przy tym nie sztampowo;) Odpowiedz Link Zgłoś
mech-k Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 19.04.06, 19:27 eee tam, wąsik nawet jak dokleję i monokl założę to i tak w pumpach w życiu się nikomu nie pokażę. niedawno panie nosiły spodnie bryczesowate w kroju i też większość wyglądała okropnie (dla mnie wszystkie, ale ja mam widać taki gust spaczony ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 19.04.06, 20:34 hahaha, nie, nie! Bron Boże wąsika;) Co do gustu, nie sądzę żeby był w jakikolwiek sposób spaczony. Normalne, każdy ma inny i tak jest dobrze. Co byto było na tym świecie, gdybyśmy wszyscy mieli ten gust jednakowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka171 Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 22.04.06, 21:21 nie podobaja mi sie bermudy ale jesli juz to na pewno pasuja do długich zgrabnych nóżek Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: bermudy= długie i zgrabne nogi? 22.04.06, 22:27 Nosić można,ale wiadomo,że efekt będzie inny niż przy długich, zgrabnych nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Nominuje powyzsze na post miesiaca :-))) 22.04.06, 22:32 sabriel napisała: > Nosić można,ale wiadomo,że efekt będzie inny niż przy długich, zgrabnych nogach > . Odpowiedz Link Zgłoś