a856085 28.04.06, 06:46 Ona wyglada, jakby ja dopiero co odstawili od cycka, ha ha ha ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uosman Re: Okulary przeciwsłoneczne 28.04.06, 09:24 to swietnaa rzecz ,ktora ktos kiedys wymyslil,OKULARY ,ale fakt jest taki,ze trzeba jeumiec dobrac do swojej twarzy.ona wyglada w nich nie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Okulary przeciwsłoneczne 28.04.06, 11:27 Bo takie fasony okularów absolutnie nie pasują do trójkątnych, drobnych twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aartekk Re: Okulary przeciwsłoneczne 28.04.06, 11:21 Mi się bardzooooo podoba stylowa i ma coś w Sobie;)) A okularki zakrywaja wlaśnie to "coś" Odpowiedz Link Zgłoś
beata825 Re: Okulary przeciwsłoneczne 28.04.06, 12:07 kurde a ja od kilku lat chce sobie kupic okulary ale ZADNE nie pasuja do mojej szczupłej i podłuznej twarzy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Okulary przeciwsłoneczne 28.04.06, 12:29 Beato, jako posiadaczka małej, trójkątnej i pociągłej twarzy, mogę Tobie polecić np. coś a la' lenonki, tzn. niewielkie owalne bądź okrągłe szkła w cienkiej, metalowej oprawce. Dobrze wyglądają też bardziej masywne fasony, tylko powinny: a) mieć cieniowane szkła, czyli rozjaśniające się ku dołowi, b) nie mieć oprawki na dole, tzn. z cienkim paskiem na górze lub model z zausznikami i noskami przytwierdzonymi bezpośrednio do szkieł, c) nie być zbyt szerokie. Takie w stylu dawnej Anastasji powinny się sprawdzić ;-) Po prostu weź kilka w/w fasonów i sobie spokojnie poprzymierzaj :-) Na pewno coś dla siebie znajdziesz. Ja znalazłam i bardzo się cieszę. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmoonchild co Ty opowiadasz 28.04.06, 13:47 wlasnie do pociaglej twarzy latwo dobrac okulary. Ja sie ciesze z tegorocznej mody bo mam twarz ogolnie rzecz ujmujac dosc szeroka i w takich okularach nawet sie sobie podobam i co wiecej sa one niezwykle wygodne. a co do pociaglej buzi to wydaje mi sie ze ladnie wyglada w kazdych okularach. wiadomo ze jak masz drobna twarz to nei mozesz sobei kupic okularusow wielgachnych z grubymi oprawkami ale jakies lzejsze ale modne na pewno dostaniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Okulary przeciwsłoneczne 28.04.06, 12:27 "policyjne" są fajne, uwielbiam aniolki charliego:)No i "naj..trędniejsze"ponoć;) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka711 Re: Okulary przeciwsłoneczne 28.04.06, 13:25 Ja tez zawsze chcialam miec te duze oklulary okragle, ale mam zbyt mala twarz na taki typ... jednak sprobowalam i poswiecilam caly dzien na szukanie takich ktore beda mi pasowac, ciezko bylo ale oplacalo sie :) znalazlam okularki, ktore pasuja mi, a w rozmiarze sa srednie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
clarisse_von czy jest tu ktos z W-wy? 28.04.06, 15:05 szukam tych okularkow reserved za 29zl w ciemnych kolorach, w krakowie zostaaly same biale i zolte, czy ktos moze mi pomoc?dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren-ishii Re: czy jest tu ktos z W-wy? 28.04.06, 18:47 Ja jestem z Wawy, a jakbym miała Ci pomóc? Najbardziej podobają mi się te zielone. Tylko są ciut za drogie :P Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.jankowski Re: Okulary przeciwsłoneczne 08.05.06, 16:11 Takie lustrzane? Wojskowe? Klasyki są proponowane przez ReyBana :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Okulary przeciwsłoneczne 28.04.06, 17:08 Jakby w okularach przeciwsłonecznych, najważniesze było to, żeby były modne. Jezu, niektóre " pisma kobiece " są takie durne. Odpowiedz Link Zgłoś
clarisse_von hej 28.04.06, 21:05 musze wiedziec czy w Reserved warszawskim sa wersje ciemnobrązowe i czarna okularow przeciwslon.za 29pln, te,zabudowane, zakraglone.W kraku sa tylko biale: (( Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren-ishii Re: hej 29.04.06, 20:15 JAk będę następnym razem z Reserved (pewnie niedługo) to dam CI znać! Odpowiedz Link Zgłoś
maria.88 Re: Okulary przeciwsłoneczne 28.04.06, 22:30 moim zdaniem takie okulary są boskie^^. sama mam zielone i żółte:)- jak narazie...;p Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Mój typ na lato'06 29.04.06, 12:20 Czyli "parishiltonroktemu":)))? Zartuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.jankowski Re: Mój typ na lato'06 08.05.06, 16:12 Masz zdjęcie? Podeślij... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Mój typ na lato'06 08.05.06, 16:48 images.google.pl/images?q=dior+glossy&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Okulary przeciwsłoneczne 29.04.06, 05:19 jeju jeju, to ma byc ta nowa moda... takie okulary mam gdzies tak od 15 lat, wtedy tez byl to "nowy trend" i 15 lat przedtem chyba tez i tak az do lat 60 a moze nawet 50 okulary przeciwsloneczne powinny byc duze, z przyczyn czysto praktycznych, co tu krecic z moda i trendami Odpowiedz Link Zgłoś
rumiana4 Re: Okulary przeciwsłoneczne 01.05.06, 16:09 widzialam ostatnio dziwczyne na ulicy w takich piksach jak ta pani rozowousta. wyglada to jakby sie kolezanka urwala z planu filmowego gdzie robi sie remake Starsky and Hutch...w zeszlym sezonie wiosna/lato kazdy angol takie nosil, a tu juz po roku polskie pismo o modzie lansuje w Polsce. szanowna pani redaktor avanti polecam Vogue.it poczytac i sie dowiedziec jakie nowosci w tym sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.jankowski Re: Okulary przeciwsłoneczne 08.05.06, 16:10 Moda jak co roku, zaskakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
tamikka Re: Okulary przeciwsłoneczne 10.06.06, 20:14 co sądzicie o MTX 264? chciałabym sobie takie kupic Odpowiedz Link Zgłoś
liliana144 Re: Okulary przeciwsłoneczne 01.10.06, 12:54 Ja uwazam ze sa calkiem fajne. Mysle ze okulary sa niczym bizuteria dla kobiety. Po co kilogramy koralikow, łancuszków jak takie okulary wystarcza zeby miec piękną ozdobe no i przeciesz ukrywaja cos pod soba tajemniczego-piekne oczy, bo każdy pewnie jest ciekaw co jest pod nimi . Odpowiedz Link Zgłoś