estratos 13.05.06, 10:39 Czy modne jest teraz takie noszenie biustonosza na wierzchu? img66.imageshack.us/img66/1455/004edytagrniakfotpawekpkawap8b.jpg To podczas nagrania Szymon Majewski Show, emisja w poniedzialek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modnisiaa Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 10:51 owszem było modne jakies 10 lat temu, głównie wsród ciemnoskórych rapperek wrodzaju tej co siedzi teraz w więzieniu, no jak jej tam bylo....little kim, czy jakoś tak. górniak nie była, nie jest ikoną mody i raczej nie będzie już, jakiś czas temu widziałam jakieś nagranie z nią z wywiadu dla onetu, gdzie była ubrana w różowy dresik z czymś naciągnietym na głowe, również w kolorze barbi-róż, kapelusik to był chyba, kolejny trend prosto z lat 90-tych.....klapa kompletna Odpowiedz Link Zgłoś
estratos Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 12:46 ale mnie rozbawilas :D Barbi-roz :D buahaha zdjecie z tego chata: m.onet.pl/_m/9b33b6ccac1e59e960c0f2b68a9045ce,0,1.jpg a tu filmik teledyski.onet.pl/10172,976146,45653,teledysk.html Gdzie ten roz u niej? :D A swoja droga, chora wtedy byla, a zarabia glosem... Odpowiedz Link Zgłoś
modnisiaa Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 13:22 ach zielony to byłłłł...aaaaaaaa... no tak, pamiętałam że coś takiego udziwnionego miała na głowie i wszystko to w jednym kolorze było i że jakoś tak cukierkowato wyglądało własnie... siedzę sobie właśnie ubrana bardzo letnio i jak spojrzałam na zdjęcie to mi się momentalnie zimno zrobiło....brrrrr... ja wiem że w holiłud to wszystko się nosi, ale polska to nie holiłud, wystarczająco dużo kiczu już na ulicach widać, więc chociaż w telewizji bym chciała obejrzeć kobiety ubrane stylowo i z klasą..... a może się po prostu czepiam, bo ta cała piosenkarka to już od dawna nic nie zaśpiewała fajnego a ostatnio słynie głównie z kolejnych procesów z gazetami i odszkodowań, a także napadów histerii, które to oczywiście później w każdej gazecie i tv dają, a potem dają jej sprostowania i tłumaczenia że jej się wyrwało coś, albo zdenerwowała sie, albo co innego miała na myśli, albo ktoś przekręcił jej słowa, a mnie histerie ani humory gwiazdorskie niczyje nie interesuja a wręcz irytują. mówiąc krótko to fanem górniak nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
estratos Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 13:59 modnisiaa napisała: > ach zielony to byłłłł...aaaaaaaa... > no tak, pamiętałam że coś takiego udziwnionego miała na głowie i wszystko to w > jednym kolorze było i że jakoś tak cukierkowato wyglądało własnie... > siedzę sobie właśnie ubrana bardzo letnio i jak spojrzałam na zdjęcie to mi się > > momentalnie zimno zrobiło....brrrrr... > ja wiem że w holiłud to wszystko się nosi, ale polska to nie holiłud, > wystarczająco dużo kiczu już na ulicach widać, więc chociaż w telewizji bym > chciała obejrzeć kobiety ubrane stylowo i z klasą..... w TV tego nie pokazywali. A poza tym to mial byc tekstowy czat a nie video, po prostu przyszla luzno ubrana, tak jak chodzi na co dzien. Polska to nie hollywood i nigdy nim nie bedzie, dopoki bedziemy nietolerancyjni dla wszystkiego co inne, wliczajac w to swobode ubioru. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 10:58 Nie wiem czy jest modne. Na pewno nie na codzień po ulicy. Po zatym to co uchodzi gwieździe, nie zawsze wpada pozostalym:) Mnie sie podoba, wyjątkowo ladnie tu wygląda-abstrahując od stanika:) Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 11:03 Jedno trzeba przyznać:jest naprawde bardzo ładną kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 12:55 miala rózowy dresik na innym nagraniu nie to co pokazalas.wogole to okropnie jej nielubie:)ale ten stanik jakos mnie nie razi Odpowiedz Link Zgłoś
estratos Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 12:59 nie, no dresikow to ona nie nosi na nagraniach, a juz na pewno nie rozowe :D tu ma cos rozowego: www.youtube.com/watch?v=NU7KhSmtr78 Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 13:01 wiem co widzialam kapelusik tez byl dotego Odpowiedz Link Zgłoś
estratos Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 13:05 ja tego nie znam, a sledze kariere Edyty dosc dokladnie ;-) Sie klocic nie bede, na pewno byla ubrana na rozowo od stop do glow i miala blond wlosy :D Odpowiedz Link Zgłoś
modnisiaa Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 13:27 no jasne, kolejny cover zaśpiewała... gratuluje inwencji twórczej oraz artystycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 13:31 modnisiaa napisała: > no jasne, kolejny cover zaśpiewała... > gratuluje inwencji twórczej oraz artystycznej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
estratos Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 13:56 modnisiaa napisała: > no jasne, kolejny cover zaśpiewała... > gratuluje inwencji twórczej oraz artystycznej... wszyscy artysci spiewaja covery i nikt im nie odmawia inwencji tworczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pompon3000 Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 14:53 tak tak, niestety to prawda, ale mam wrażenie ze gorniak to tylko covery śpiewa od paru lat Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 14:59 gorniakowa ani sama tekstow nie pisze ani muzyki ,jej piosenki nie sa oryginalne itak naprawde gdyby nie glos i umiejetnosc robienia wokol siebie szumu to bylaby podrzedna artystka. Odpowiedz Link Zgłoś
estratos Re: Czy to teraz modne? 14.05.06, 13:35 bzdura! pisala juz i teksty i muzyke. Do tego produkowala cale albumy. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 17:53 Ej no, czy to nie jest mój ulubiony kolor - fuksja ? Chyba że coś mam tu w kompie kolory przekłamane... estratos napisał(a): > nie, no dresikow to ona nie nosi na nagraniach, a juz na pewno nie rozowe :D > > tu ma cos rozowego: > > www.youtube.com/watch?v=NU7KhSmtr78 Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 15:09 to bylo super modne w sezonie 1987/1988, nalezalo eksponowac stanik tak aby bylo widac jakiej jest marki, nie musze chyba dodawac ze marka wymagala ceny, czyli calosc sprowadzala sie do pokazania swiatu ze sie nosi stanik za $800 taki power look, odpowiednik krawata Bijana za podobna cene akurat koincydowalo z poczatkiem recesji wiec look dosc szybko poszedl spac, bo w rok pozniej nikt nie mial forsy na krawaty i staniki ale jak wszystko co juz bylo daje sie odgrzewac co jakis czas na tym zdjeciu ubranie stanowi wyraznie srodek ekspresji artystki wiec nie ma nic wspolnego z moda ale uwazam ze jak najbardziej mozna sie tak ubrac, bo to nie wyglada jak niechlujny przypadek tylko jak przemyslana koncepcja Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 15:50 Paris H. pokazuje stanik img240.imageshack.us/my.php?image=67062parishiltongoestohydeloun.jpg img140.imageshack.us/my.php?image=574637676vx.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pompon3000 Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 16:14 paris to pokazała już wszystko, jak nie w telewizji to na dvd. jak dla mnie to może już przejść na emeryture bo sama siebie już nie przebije niczym nowym Odpowiedz Link Zgłoś
modnisiaa Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 16:27 ;DDDDDDD paris pozostało jeszcze do końca wyeksploatować psa swojego miniaturowego. pies ten napisał i wydał już książkę, ale swojej psiej pupy w telewizji jeszcze nie pokazywał pewnie niedługo będzimy mieli przyjemność i to zobaczyć w tv, kto wie, może nawet u baśki walters lub u innej ophry. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Czy to teraz modne? 13.05.06, 20:04 Jest taki "trynd" w modzie, lansowany namietnie przez Dolce & Gabbana. Odpowiedz Link Zgłoś
estratos Re: Czy to teraz modne? 14.05.06, 13:37 a to moze wiele wyjasniac, bo Gorniak czesto nosi ciuchy D&G :-) Odpowiedz Link Zgłoś