Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wybierz kostium

25.05.06, 21:44
    widzę, że dla dużych biustów nic nie ma
    zreszta tak jak w sklepach ;-(
    czy dziennikarze i producenci sądzą, że kobiety z dużym biustem na plaże sie
    nie wybierają?? a może wyłącznie topless??
    Obserwuj wątek
      • samwieszkimjestem Re: Wybierz kostium 26.05.06, 17:29
        Z ust mi to wyjęłaś. Te wszystkie staniczki są uroczę i wybieranie ich jest
        świetną zabawą, jeśli masz biust w przedziale gabarytowym rodzynka-mandarynka.
        A jak masz duże C, a nie daj boże 70cm pod biustem, to góry od kostiumu ze
        świecą szukać.

Moja rada: jeśli wyjeżdżasz nad morze, poczekaj z zakupem kostiumu, aż będziesz
        na miejscu. Tam jest większy wybór. Ja tam kupiłam dwuczęściowy, WIĄZANY na
        plecach i szyi, z dużymi miseczkami i fiszbinami. Dzięki temu, że ramiączka są
        dosyć grube, ma to sens, a jednocześnie wiązanie pozwala dobrze dopasować pod
        biustem. Myślałam, że zacznę wyć, jak w sklapie kolejne kostiumy albo miały za
        małe miseczki i dobry odwód pod biustem, albo dobre miseczki, tylko że pod
        biustem latał materiał, bo były za szerokie. Pojechałam nad morze i proszę: za
        70zł zupełnie sensowny i dobrze dopasowany kostium.
        • kochanica-francuza Oni nic nie sądzą 26.05.06, 17:42
          mają mózgi wyprane przez projektantów i ich modelki w rozmiarze nawet nie 36, a
          30...
        • krolowa_arina Re: Wybierz kostium 23.06.06, 16:45
          Jeszcze pół biedy, jeśli możesz dobrać górę i dół osobno. Ja kupiłam kostium w
          rozmiarze 38, który w majtkach był idealny, natomiast stanik ledwie 1/4 biustu
          zakrywał;D
          A nad morzem rzeczywiście jest duży wybór kostiumów i nierzadko sa tańsze
          • eric_theodore_cartman pasy wyszczuplające 30.03.07, 13:49
            krolowa_arina napisała:

> Jeszcze pół biedy, jeśli możesz dobrać górę i dół osobno. Ja kupiłam kostium
            w

Kupie sobie pas wyszczuplajacy i naloze bikini

Pasy wyszczuplające
      • kochanica-francuza fajne kostiumy dla biuściatych 26.05.06, 17:50
        ma triumph. nawet z wszytymi minimizerami.
        • rrosemary a co z potężnymi udami i celulitem do kolan? 28.05.06, 13:02
          chyba tylko jakaś spodnica do kostiumu lub dlugie szorty, prawda? sama bym nie
          wyszla na plazę, ze względu na swój wygląd, ale w tym roku czeka mnie praca na
          plaży,więc nie mam wyboru ;/ postaram się zaslonic chustą i siedziec za
          wiatrochronem :>
          • umaa Re: a co z potężnymi udami i celulitem do kolan? 28.05.06, 13:22
            na potezne uda i celullit polecam troche ruchu i odpowiednia diete
          • kochanica-francuza Re: a co z potężnymi udami i celulitem do kolan? 28.05.06, 16:23
            rrosemary napisała:

> chyba tylko jakaś spodnica do kostiumu lub dlugie szorty, prawda? sama bym nie
            > wyszla na plazę, ze względu na swój wygląd, ale w tym roku czeka mnie praca na
            > plaży,więc nie mam wyboru ;/ postaram się zaslonic chustą i siedziec za
            > wiatrochronem :>

dopasowane pareo. będziesz cudna!
      • polski_murzyn Ja zakładam gacie po tacie ,albo stringi . n/t 03.06.06, 20:49
        • wirusx Re: Ja zakładam gacie po tacie ,albo stringi . n/ 03.06.06, 21:02
          No własnie, czy dla facetow jest coś miedzy gaciami a stringami?!
          Czyzby kobitkom to zwisało, w czym sie pokazuja na plazy ich faceci?
      • rosolina Re: Wybierz kostium 03.06.06, 22:18
        Wy se chyba jaja robicie! Przecież jest zimno jak sto diabłów.
        • barbie88 Re: Wybierz kostium 23.06.06, 16:55
          ja
          • barbie88 Re: Wybierz kostium 23.06.06, 16:57
            ja tez mam z tym problem. kupie kostium gora idealna,dol jak na slonia(a mam
            duzy biust a nie pupe), musze dol dobierac z innego kosiumu.czasem ramiaczka
            skroce-bo wisza. nawet rozmiar 46 jest maly na mnie.
            • barbie88 Re: Wybierz kostium 23.06.06, 17:01
              na potezne uda i celullit polecam troche ruchu i odpowiednia diete

ja np nienawidze ograniczac jedzenia i jesc mniej kalorycznie.co do ruchu, to
              tylko spacer do sklepu i spowrotem :P:P:P. nie bede sie zmieniac tylko dlatego
              ze ktos ma idealne wymiary.
      • justynka_91 Wybierz kostium 22.02.07, 16:30
        A co dla mnie? Mam masywne biodra, wielka pupe, krótkie nogi i duzy biust a w
        dodatku minimalna talie?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka