winakara 25.05.06, 21:44 widzę, że dla dużych biustów nic nie ma zreszta tak jak w sklepach ;-( czy dziennikarze i producenci sądzą, że kobiety z dużym biustem na plaże sie nie wybierają?? a może wyłącznie topless?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samwieszkimjestem Re: Wybierz kostium 26.05.06, 17:29 Z ust mi to wyjęłaś. Te wszystkie staniczki są uroczę i wybieranie ich jest świetną zabawą, jeśli masz biust w przedziale gabarytowym rodzynka-mandarynka. A jak masz duże C, a nie daj boże 70cm pod biustem, to góry od kostiumu ze świecą szukać. Moja rada: jeśli wyjeżdżasz nad morze, poczekaj z zakupem kostiumu, aż będziesz na miejscu. Tam jest większy wybór. Ja tam kupiłam dwuczęściowy, WIĄZANY na plecach i szyi, z dużymi miseczkami i fiszbinami. Dzięki temu, że ramiączka są dosyć grube, ma to sens, a jednocześnie wiązanie pozwala dobrze dopasować pod biustem. Myślałam, że zacznę wyć, jak w sklapie kolejne kostiumy albo miały za małe miseczki i dobry odwód pod biustem, albo dobre miseczki, tylko że pod biustem latał materiał, bo były za szerokie. Pojechałam nad morze i proszę: za 70zł zupełnie sensowny i dobrze dopasowany kostium. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Oni nic nie sądzą 26.05.06, 17:42 mają mózgi wyprane przez projektantów i ich modelki w rozmiarze nawet nie 36, a 30... Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_arina Re: Wybierz kostium 23.06.06, 16:45 Jeszcze pół biedy, jeśli możesz dobrać górę i dół osobno. Ja kupiłam kostium w rozmiarze 38, który w majtkach był idealny, natomiast stanik ledwie 1/4 biustu zakrywał;D A nad morzem rzeczywiście jest duży wybór kostiumów i nierzadko sa tańsze Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman pasy wyszczuplające 30.03.07, 13:49 krolowa_arina napisała: > Jeszcze pół biedy, jeśli możesz dobrać górę i dół osobno. Ja kupiłam kostium w Kupie sobie pas wyszczuplajacy i naloze bikini Pasy wyszczuplające Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza fajne kostiumy dla biuściatych 26.05.06, 17:50 ma triumph. nawet z wszytymi minimizerami. Odpowiedz Link Zgłoś
rrosemary a co z potężnymi udami i celulitem do kolan? 28.05.06, 13:02 chyba tylko jakaś spodnica do kostiumu lub dlugie szorty, prawda? sama bym nie wyszla na plazę, ze względu na swój wygląd, ale w tym roku czeka mnie praca na plaży,więc nie mam wyboru ;/ postaram się zaslonic chustą i siedziec za wiatrochronem :> Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: a co z potężnymi udami i celulitem do kolan? 28.05.06, 13:22 na potezne uda i celullit polecam troche ruchu i odpowiednia diete Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a co z potężnymi udami i celulitem do kolan? 28.05.06, 16:23 rrosemary napisała: > chyba tylko jakaś spodnica do kostiumu lub dlugie szorty, prawda? sama bym nie > wyszla na plazę, ze względu na swój wygląd, ale w tym roku czeka mnie praca na > plaży,więc nie mam wyboru ;/ postaram się zaslonic chustą i siedziec za > wiatrochronem :> dopasowane pareo. będziesz cudna! Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Ja zakładam gacie po tacie ,albo stringi . n/ 03.06.06, 21:02 No własnie, czy dla facetow jest coś miedzy gaciami a stringami?! Czyzby kobitkom to zwisało, w czym sie pokazuja na plazy ich faceci? Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Re: Wybierz kostium 03.06.06, 22:18 Wy se chyba jaja robicie! Przecież jest zimno jak sto diabłów. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie88 Re: Wybierz kostium 23.06.06, 16:57 ja tez mam z tym problem. kupie kostium gora idealna,dol jak na slonia(a mam duzy biust a nie pupe), musze dol dobierac z innego kosiumu.czasem ramiaczka skroce-bo wisza. nawet rozmiar 46 jest maly na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie88 Re: Wybierz kostium 23.06.06, 17:01 na potezne uda i celullit polecam troche ruchu i odpowiednia diete ja np nienawidze ograniczac jedzenia i jesc mniej kalorycznie.co do ruchu, to tylko spacer do sklepu i spowrotem :P:P:P. nie bede sie zmieniac tylko dlatego ze ktos ma idealne wymiary. Odpowiedz Link Zgłoś
justynka_91 Wybierz kostium 22.02.07, 16:30 A co dla mnie? Mam masywne biodra, wielka pupe, krótkie nogi i duzy biust a w dodatku minimalna talie? Odpowiedz Link Zgłoś