sloggi 14.05.06, 18:39 Stan nawierzchni jest fatalny, chociaz i tak o niebo lepszy od dziur na Hubala. Ale czy władze gminy mogłyby pomyćleć o tak prozaicznej rzeczy jak chodnik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia_g83 Re: Ulica Warszawska 15.05.06, 14:12 Z tego co wiem to chodniki będą zrobione wraz z modernizacją ulicy Warszawskiej a modernizacja powinna zostać ukończona do końca br. Odpowiedz Link Zgłoś
puchata1 Re: Ulica Warszawska 18.05.06, 16:29 Z ta modernizacja to jakas totalna sciema. Mialy byc dwa pasy w obydwie strony i chodniki. Jak dotej pory (jest maj) nie dzieje sie nic. Kase Z Niuni mozna byloby wykorzystac, ale chyba nikomu sie nie chce. Moze Skanska zrobi............. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia_g83 Re: Ulica Warszawska 18.05.06, 22:43 Z tego co się orientuję to chyba nigdy nie było planowane, żeby były po dwa pasy w każdą ze stron, myślę, że nie ma poprostu takiej fizycznej możliwości. Nie wiem czy zauważyłaś, że modernizacja została rozpoczęta od Leszna i podąża w kierunku Babic. Aktualnie robią już odwodnienie w Zielonkach. Odpowiedz Link Zgłoś