eirenne 15.06.06, 20:58 Czy w Polsce jest wybór takich kiecek? Zastanawiam się, czy kupić sobie taką póki jeszcze siedzę za granicą, czy poczekać do zakupów w ojczyźnie kochanej :) PS. Pomijam H&M ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Sukienki kopertowe 15.06.06, 21:03 widzialam pare, ale szczegolnego wyboru to raczej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Sukienki kopertowe 15.06.06, 21:18 kup tam. tu są w Zarze i - uwaga straszne słowo - H&M ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Sukienki kopertowe 15.06.06, 21:36 Eh, ten H&M ;) W kolekcji wiosennej była jedna taka kiecka w geometryczne mazaje, nie kupiłam jej a dziś widziałam kobietę w nią ubraną i efekt był bardzo fajny... niestety jest już niedostępna a aktualne, letnie modele straszą prującymi się nitkami:/ Kupię tutaj, pytanie tylko, kto mi pomoże dopiąć walizkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: Sukienki kopertowe 15.06.06, 21:37 a gdzie w ogole jestes eirenne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Sukienki kopertowe 15.06.06, 22:11 widuję coraz więcej. Bywają też w Vero Modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Sukienki kopertowe 16.06.06, 15:06 wlasnie mam taka piekna pomaranczoawa sukienke zzeszlego roku zh&m awtym roku widzialam tam wlasnie wrozne wzorki i fajne ztakimi kimonowymi rekawami ale czekam na wyprzedaz Odpowiedz Link Zgłoś