ell9 27.06.06, 14:52 Czy pocicie się między piersiami? Ja się pocę niestety w tym miejscu i to bardzo. Jak można temu zaradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monka_c Re: pot 27.06.06, 15:02 "Fajny" post,ale może zadaj to pytnie np.na forum uroda? Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: pot 27.06.06, 17:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=43915463&v=2&s=0 poza tym miałam koleżankę, która przed jazdą na rowerze na twarz, plecy i co się tylko dało uzywała antyperspirantu. W sumie działało ;) Poza tym, przy takiej temperaturze powietrza to chyba nieuniknione jest. Może lżejsze bluzeczki? Jakieś przewiewne może? Odpowiedz Link Zgłoś
reebelle Re: pot 27.06.06, 19:38 ell9 napisała: > chodzę cały czas w kostiumie to gdzie przepraszam bardzo aktualnie przebywasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w-kapeluszu Re: pot 27.06.06, 20:24 Nie wiedzialem, ze na forum o modzie mozna poruszac takie ciekawe watki. Mnie sie poca jaja latem, macie jakieś sugestie, jak temu zapobiec? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: pot 27.06.06, 20:33 jan-w-kapeluszu napisał: > Nie wiedzialem, ze na forum o modzie mozna poruszac takie ciekawe watki. > Mnie sie poca jaja latem, macie jakieś sugestie, jak temu zapobiec? Wysmaruj je antidralem, na pewno pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w-kapeluszu [...] 27.06.06, 20:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: pot 28.06.06, 07:34 na pewno. kazda kobieta wszak wyjmuje swe jaja kurze z lodowki, rozumiesz, nastepnie smaruje je anditralem, tudziez etiaxilem, co by im lepiej sie w mrozie siedzialo ;>. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwamiz Re: przemkowa!!! 08.08.06, 14:51 przemkowej poca sie jaja! to niesamowite:D i co na to twoj maz? ten nick to przemkowa hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: pot 28.06.06, 11:32 niektóre kobiety to dumnie noszą przyklejone do klaty :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: pot 28.06.06, 11:28 ciuchy z bawełny?lnu?brak stanika albo stanik tak skrojony,żeby "międzypiersie" było poza stanikiem?... hm bo nie znam niestety patentu typu "pij napar z pokrzywy,a potliwość minie"... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: pot 29.06.06, 00:18 ja się dla odmiany potwornie , aż do zmian skórnych, pocę pod piersiami - noszę tamże chusteczki higieniczne, na to stanik. polecam ten patent Odpowiedz Link Zgłoś
hadidza Re: pot 29.06.06, 01:19 Ja nie mam międzypiersiami:-)tj. mam na tyle dużą przerwę,że nie poci mi się bardziej niż np.brzuch.Wydaje mi się,że skóra w tym miejscu nie jest wyjątkowo delikatna i można by ją spróbować posmarować antyperspirantem. To taka luźna myśl nocna.Wy też nie możecie spać w taki upał? Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: pot 29.06.06, 01:28 tez nie mozemy... ale chyba niedlugo zmienimy miejsce lezenia z przed kompem na lozko:) Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: pot 29.06.06, 01:34 i ja nie moge spac (jutro egzamin), a forum 'moda' jest o niebo ciekawsze od 'mediow masowych' prof. mrozowskiego ;) offtopikujemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: pot 29.06.06, 01:42 a ja spedzam ostatnia noc w mieszkaniu, jutro przeprowadzka. w pokoju mam lozko, dywan, radio i kompa:) i tak sobie siedze na podlodze przed nim... Odpowiedz Link Zgłoś
en.de Re: pot 29.06.06, 02:24 u mnie ukrop mimo deszczu okropny, w akademiku obok broni sie 12 magistrow, u nas 5, glownym przebojem jest "stracialm cnote", hit mojego rocznika z przebieralni na wf we wczesnej podstawowce, probujemy to zagluszyc audycja Klatta w PR3, nijak nie idzie. u nas rowniez stoi lozko, biurko i komp, najzdrowszego, poza tym polecam Nivee :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: pot 29.06.06, 03:10 To ciekawie macie:) U mnie biurka juz nie ma, wywiezione. A o co chodzi z Nivea?? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Co do "Mediów masowych" - pełna zgoda!!!! 29.06.06, 16:20 :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: zimna kapiel 29.06.06, 04:15 Upal w domu to tragedia szczegolnie przy duzej wilgotnosci powietrza ale to zalezy od klimatu . Co tam piersi , ja cale wlosy mam mokre i nic sie nie chce , trzeba robic przeciagi ale z czego jak nie ma wiatru a otwarcie okna wprowadza jeszcze wiekszy zar niz zaciaganie zalon. Najlepsza rada : wanna z zimna woda i hyc !!! Cialo sie ochladza i starcza na jakas godzine potem powtorki( wody nie spuszczac) i tak trzeba doczekac do wieczora kiedy przy robieniu przeciagu czuje sie chlod i wiatr . Wtedy nie nosic stanikow , majtek tylko lekka narzutke albo mokry recznik :-) Niestety nie moge miec caly dzien przeciagu ze wzgledu na kota :-( wiec regularna zimna wanna bardzo pomaga . Do tego gorace i pikantne zarcie , goraca herbata - wszystkie poty wyjda naraz a potem spokoj :-) Nie spie tez pod koldra tylko pod podszewka bo nie umiem spac bez przykrycia twarzy do tego nago ( jak twarz przykryta to czlowiek sie o dupe nie martwi- :) Na szczescie upaly przechodza a w zimie milo miec sloneczko w domu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: zimna kapiel 29.06.06, 10:35 Hiacynto! Zimne kąpiele i przeciąg? Zapalenie płuc murowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: zimna kapiel 29.06.06, 10:36 Heh... Ja się właśnie hartuje w ten sposób - przeciąg i chłodne kąpiele. Katar mam juz 10 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: zimna kapiel 29.06.06, 16:02 Jestem zahartowana i w zimie po goracej kapieli wychodze sie ostudzic na tarasie , nie choruje ! Lubie zimno i przeciagi z kolei moj maz nagrzewa przed kapiela lazienke i cale mieszkanie ( w zimie ) mowi ,ze jak otworze okno to sie zaraz zaziebi i to prawda , ciagle jest przeziebiony a ja zawsze ubieram sie bardzo lekko - nie cierpie goraca . Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: zimna kapiel 29.06.06, 16:08 Postępuje tak samo, jak Twój mąz, ale nie pamietam, kiedy bylam chora... Jestem wielkim zmarźlakiem, często nawet w upał mam zimne stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: zimna kapiel 29.06.06, 16:23 To dobrze , ze nie chorujesz , podejrzewam ze maz sie przegrzewa bo nawet w samochodzie potrafi grzac tak , ze usta wysychaja a poza tym malo ruchu i prawdopodobnie zle krazenie ale on wszystko wie najlepiej , coz :-) Najgorzej jak sie ludzie nie dobiora pod tym wzgledem wtedy zawsze ktos narzeka na zimno lub goraco :-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: zimna kapiel 29.06.06, 16:33 E tam, dla mnie bomba, ja zimna, mąż gorący, nawet nasza corka lubi na nim usypiac, bo grzeje jak piekarnik :DD Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: zimna kapiel 29.06.06, 19:24 Haha moj tez parzy i musze sie przytumac do zimnej sciany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: pot 29.06.06, 22:35 och, gdybys zobaczyla moje piersi to bys nie zadawala takiego pytania Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: pot 30.06.06, 01:00 img440.imageshack.us/my.php?image=inne2012small6mt.jpg to jest moj biust, nie ma co mi sie pocic :) i dobrze ....................... Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: pot 30.06.06, 16:46 zreszta praktycznie wszystko moze byc seksowne, ale musi byc odpowiednio "podane" Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: pot 30.06.06, 16:48 umaa napisała: > zreszta praktycznie wszystko moze byc seksowne, ale musi byc > odpowiednio "podane" > Na wszystko musi byc amator. Odpowiedz Link Zgłoś