Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    29.06.06, 21:24
    z tego forum. NIe chciałam tego pisać, ale: tematy się powtarzają, jesteście
    nudne, nie znacie się w większości na modzie, ubieracie się kiepsko (co widać
    szczególnie w galerii mody), większość z Was nie dba o siebie, je za dużo i
    waży "normalnie" albo i dużo za dużo (nie pisze tu o osobach z natury
    otyłych). W wiekszosci jestescie mało dociekliwe, "proste", zazdrosne i
    bardzo często zawistne! mam tego dosyć. Zostańcie w Swoim światku, ja stąd
    odchodzę.

żeganm

Obserwuj wątek
      • almerija Re: odchodzę 29.06.06, 21:25
        krzyż na drogę
      • ex_oriente_lux Re: odchodzę 29.06.06, 21:28
        Ja tu od niegawna jestem, ale pewnie się wkrótce dołącze. Dzisiaj mnie olśniło :)
      • magdaksp Re: odchodzę 29.06.06, 21:28
        ell9 napisała:

> z tego forum. NIe chciałam tego pisać, ale: tematy się powtarzają, jesteście
        > nudne, nie znacie się w większości na modzie, ubieracie się kiepsko (co widać
        > szczególnie w galerii mody), większość z Was nie dba o siebie, je za dużo i
        > waży "normalnie" albo i dużo za dużo (nie pisze tu o osobach z natury
        > otyłych). W wiekszosci jestescie mało dociekliwe, "proste", zazdrosne i
        > bardzo często zawistne! mam tego dosyć. Zostańcie w Swoim światku, ja stąd
        > odchodzę.
        >
        >
        > żeganm
        >

to straszne!
      • a.adriana Re: odchodzę 29.06.06, 21:28
        ell9 nie obraz sie ale chyba powinnas pojsc do psychologa
      • silvanka Re: odchodzę 29.06.06, 21:29
        z tego co zauwazylam to ty tworzysz powtarzajace sie watki.
        paaa, dotrzymaj obietnicy i nie wracaj :)
        • magdaksp Re: odchodzę 29.06.06, 21:34
          silvanka napisała:

> z tego co zauwazylam to ty tworzysz powtarzajace sie watki.
          > paaa, dotrzymaj obietnicy i nie wracaj :)

to fakt,zadje mase dziwnych pytan i jeszcze pretensje ze wszytskie jestesmy
          beznadziejne.no super poprostu.ell napewno jest idealem wiec gdzie nam do niej
          • foamclene Re: odchodzę 29.06.06, 21:37
            forumowe watki moga byc niezla metoda badawcza osobowosci ;)
            moze wypra nawet uznane testy projekcyjne ;)
      • kalinazkalinowa Re: odchodzę 29.06.06, 21:30
        szerokiej drogi
      • starawyjadaczka Re: odchodzę 29.06.06, 21:32
        daj spokoj, nie odchodz :)
        wszystko da sie wytrzymac, atak trolli, debili, luz ;)
        Nie warto sie przejmowac :)
        Po prostu zrob sobie przerwe od netu ;)
      • hyacinth.bucket Re: odchodzę 29.06.06, 21:35
        Czy tez mam sie poczuc obrazona i wyzwana od wazacych " normalnie " ?
        Dopiero uswiadomilam sobie jaki to grzech
        Odchodze rowniez - jestescie beznadziejne , zazdrosne , nie dbacie o siebie ,
        etc... etc ...
        BYE !!!!
        • magdaksp hyacintho ty tak powaznie:)? 29.06.06, 21:37
          >
      • foamclene Re: odchodzę 29.06.06, 21:36
        traktujesz to forum jako terapeutyczne, a to blad ;)
      • orzeszek_solony Re: odchodzę 29.06.06, 21:41
        większość z Was nie dba o siebie, je za dużo i
        > waży "normalnie"

tak, to straszne, straszne po prostu, no,w głowie sie po prostu nie mieści -
        jak tak można? Nie wstyd wam?
        • hyacinth.bucket Re: odchodzę 29.06.06, 21:51
          Ide na forum obok - tam dziewczyny wiedza jak byc szczuplymi i mnie
          podszkola bo umieram ze wstydu .
          Swoja droga ta Ell9 wydawala mi sie taka delikatna i subtelna dziewczyna
          a tu puscila na odchodnym wiache jak zwykla Cyganka
          dziwne ... nigdy bym sie po niej tego nie spodziewala .
          • a.adriana Re: odchodzę 29.06.06, 21:55
            to moze zalozymy nowe forum moda tylko dla tych szczuplych(wazace normalnie juz
            wstepu nie maja)? ;PPP
          • hanureku Re: odchodzę 29.06.06, 22:06
            a wiecie co Wam powiem ostatnio tez sie zastanawialam nad odejsciem z forum gazety poniewaz odrzucono moje zgloszenie na zamkniete forum o odchudzaniu :( :( napisalam wszystko co wymagali a tu ciach! to byl dla mnie prawdziwy cios :(

ell zycze Ci powodzenia na nowej drodze zyciowej... tej bez nas.
            • azazela Re: odchodzę 30.06.06, 20:36
              hanureku napisała:

> a wiecie co Wam powiem ostatnio tez sie zastanawialam nad odejsciem z forum
              gaz
              > ety poniewaz odrzucono moje zgloszenie na zamkniete forum o odchudzaniu :( :(
              n
              > apisalam wszystko co wymagali a tu ciach! to byl dla mnie prawdziwy cios :(
              wycieli mi ten sam numer, tak mi sie przykro zrobilo:DDD ale dzis
              niespodzianka, dostalam sie:PPP
          • jaleo Delikatnie i subtelnie... 29.06.06, 22:10
            hyacinth.bucket napisała:

> > Swoja droga ta Ell9 wydawala mi sie taka delikatna i subtelna
            dziewczyna

Cytat z jej watku o babci:
            "Mam dosyć jej komenatrzy odnosnie mojego wygladu i biegania za mną
            z jedzeniem, masz bananka, duzo jedz. Zwariuję! To moja babcia, ale mysle, ze
            mam po prostu ochote strzelic ją w morde. Tak. Zatruwa mi zycie. Stara baba."

Moze ja jestem zbyt delikatna i subtelna, ale mnie to zdanie bardzo
            zniesmaczylo, i dlugo zalowalam, ze otworzylam ten glupawy watek. Co za
            zwyrodnialcy po tym swiecie chodza.
            • starawyjadaczka Re: Delikatnie i subtelnie... 29.06.06, 22:31
              jaleo napisała:

> hyacinth.bucket napisała:
              >
              > > > Swoja droga ta Ell9 wydawala mi sie taka delikatna i subtelna
              > dziewczyna
              >
              > Cytat z jej watku o babci:
              > "Mam dosyć jej komenatrzy odnosnie mojego wygladu i biegania za mną
              > z jedzeniem, masz bananka, duzo jedz. Zwariuję! To moja babcia, ale mysle, ze
              > mam po prostu ochote strzelic ją w morde. Tak. Zatruwa mi zycie. Stara baba."
              >
              > Moze ja jestem zbyt delikatna i subtelna, ale mnie to zdanie bardzo
              > zniesmaczylo, i dlugo zalowalam, ze otworzylam ten glupawy watek. Co za
              > zwyrodnialcy po tym swiecie chodza.

Tak, to o babci bylo ohydne. Zgadzam sie.
          • starawyjadaczka Re: odchodzę 29.06.06, 22:30
            hyacinth.bucket napisała:

> Ide na forum obok - tam dziewczyny wiedza jak byc szczuplymi i mnie
            > podszkola bo umieram ze wstydu .
            > Swoja droga ta Ell9 wydawala mi sie taka delikatna i subtelna dziewczyna
            > a tu puscila na odchodnym wiache jak zwykla Cyganka
            > dziwne ... nigdy bym sie po niej tego nie spodziewala .
            >

Gdzie ta wiącha a'la cyganka??
      • khaki3 Re: odchodzę 29.06.06, 21:59
        To ja ide sie powiesic,ze waze normalnie!!!!!

A Ty Ell9 jak wazysz?Jakos dziwacznie?Czy moze w ogole nie wazysz?
      • sumire Re: odchodzę 29.06.06, 22:11
        uuuchhh, jak ja kocham takie dojrzałe sądy, no ubóstwiam wprost.
        a skąd wiesz, kto tu ile je i czy o siebie dba, hm? i jaki masz problem z cudzą wagą? jeśli taką miarką oceniasz ludzi, to życzę szczęścia.
        a poza tym, na Jowisza, to jest forum o modzie, i jak każde forum tematyczne siłą rzeczy bywa nudne :) ale jeśli Cię to tak mierzi, to znajdź sobie pasję i już. nikomu tu nie płacą za rozbawianie innych forumowiczek, żeby się bidulki nie znudziły. ja mogę gadać o całej masie innych spraw, które kręcą mnie sto razy bardziej niźli fason moich butów, ale obawiam się, że wtedy to by Ci się dopiero nudne wydało ;)
      • frigg Re: odchodzę 29.06.06, 22:17
        papa, weź bananka na drogę.
      • magdaksp Re: odchodzę 29.06.06, 22:23
        tak mnie wlasnie naszla refleksja ze gdyby elle nie napisala ze odchodzi to
        pewnie nikt by tego nie zuwazyl
        • starawyjadaczka Re: odchodzę 29.06.06, 22:33
          magdaksp napisała:

> tak mnie wlasnie naszla refleksja ze gdyby elle nie napisala ze odchodzi to
          > pewnie nikt by tego nie zuwazyl

Kombinat to forum, calkiem mozliwe, ze by tak bylo...
        • ex_oriente_lux Re: odchodzę 29.06.06, 22:38
          Baby są straszne!
          Kobieta odchodzi z forum, zameldowała tylko i już. A wy jak zwykle zero empatii, zrozumienia i jakiedokolwiek zainteresowania. Czasami myślę, że większość z was to pieprzone egoistki zapatrzone w siebie!
          Jedna by drugiej oczy wydrapała! Wstyd mi za babski ród!
          • jaleo Re: odchodzę 29.06.06, 22:45
            ex_oriente_lux napisała:

> Jedna by drugiej oczy wydrapała! Wstyd mi za babski ród!

"jesteście
            nudne, nie znacie się w większości na modzie, ubieracie się kiepsko (co widać
            szczególnie w galerii mody), większość z Was nie dba o siebie, je za dużo i
            waży "normalnie" albo i dużo za dużo (nie pisze tu o osobach z natury
            otyłych). W wiekszosci jestescie mało dociekliwe, "proste", zazdrosne i
            bardzo często zawistne! mam tego dosyć."

Przepraszam, ale z czym powinnam empatyzowac? Z wirtualnym wydrapywaniem oczu
            jak w powyzszym cytacie?
          • magdaksp Re: odchodzę 29.06.06, 22:45
            no ale co mamy zrobic wlasciwie?jakies pozegnanie jej zgotowaxc.powiedziec ze
            bedziemy tesknic?przeciez ona ma w nosie nasze zdanie bo ani na modzie sie nie
            znamy ani nie jestesmy wszystkie szczuple noi wogole beznadziejne.ciekawe jest
            to ze skoro ell tak sie na modzie zna to dlaczego zadawala tyle pytan jak sie
            ubrac i co do czego pasuje
            • ex_oriente_lux Re: odchodzę 29.06.06, 23:01
              Ładnie podała przyczyny swojego odejścia i to wszystko. Widocznie tak was (nas) widzi i odbiera. Ma do tego prawo.
              A tu w większości złośliwe i ironiczne komentarze padaja.
              Jak w realu tak traktujecie ludzi, to ja dziękuję. Anonimowość nie upoważnia moim skromnym zdaniem do obrażania, wyśmiewania.. Można się pośmiać, pożartować, ale ten brak szacunku do ludzi, ech...
              I jak to już było wiele razy pisane na forum, każdy ma własne zdanie, swój gust i należałoby to uszanować.

Może dopytać ell skąd podobne wnioski? Po co od razu atak?
              • magdaksp Re: odchodzę 29.06.06, 23:15
                amnie sie wydaje z ejak ktos ocenia ludzi wedlug tego ile ważą i czy sa
                szczupli to chyba nie jest za fajna osoba .podala przyczyny odejscia(wlasciwie
                niewiadomo poco)obrazajac wszytskich wokolo i wystawiaja sobie cenzurke
                pustaczka ktory nie bedzie obracal sie wtowarzystwie kobiet nie modnych i z
                waga w normie.jakbys nie zauwazyla to ona nas obrazila i wysmiala i uniej nie
                bylo szacunku do innych ludzi.ojakich wnioskach piszesz?ona poprstu wrzucila
                wszystkich do jednego wora poprostu.bardzo sie ciesze ze jest na tym forum
                ojedna osobe mniej ktora ocenia ludzi potym ile ważą.
              • sumire Re: odchodzę 29.06.06, 23:30
                widzisz, dla mnie to nie są wnioski, ale kompletnie zbędny atak ad personam. ja bardzo nie lubię retoryki w stylu: "bo wy to jesteście takie i owakie" i nie zamierzam jej przyjmować z otwartymi ramionami. zwłaszcza jeśli nie jest uzasadniona. czy to, że większość z nas jest rzekomo tłusta i zaniedbana, to jest przyczyna? moim zdaniem mocno wydumana.
                okej, sporo jest w necie ironii i złośliwości, ale naprawdę nie ma potrzeby brać tego do siebie. podobnie zresztą nie ma potrzeby bywać na forach, które nas nie interesują.
      • apfel27 Re: odchodzę 29.06.06, 23:01
        ell za kazdym razem kiedy czytam twoje watki padam ze smiechu:D
        watek z babcia i banankami byl the best!
        przykro mi z tego powodu ze jestem tak beznadziejna, ze nie wstyd mi miec
        normalna figure. przed snem zaserwuje sobie biczowanie.
        zycze szczescia w poszukiwaniu forum, ktore spelni twoje wysokie oczekiwania:
        ma byc szczuplo, nie nudno i wszyscy maja znac sie na modzie. czyli w kolko
        odpowiadac na te same obsesyjne pytania.
        mysle, ze dobrze zrobilas informujac o swoich zamiarach bo z pewnoscia niewiele
        osob zauwazyloby twoja nieobecnosc...
        ja jednak bede tesknic, za powtarzajacymi sie pytaniami, piosenkami w stylu
        oazowskim i twoja infantylnoscia pomieszana z odrobina sadyzmu i
        niewdziecznosci:D (patrz watek o babci)
        a i jeszcze jedno: mowisz, ze masz obsesje, istnieje forum psychologia...
      • geene Re: odchodzę 29.06.06, 23:12
        Wiesz, po części masz rację. Zamiast mody - pyskówki głównie, sporo zawiści.
        nie zgadzam się z tą otyłością, tusza w ogóle nie przeszkadza w byciu modnym,
        ładnie i ciekawie ubranym. Zdarza się, że oglądam się za babką, ktra nosi
        ubrania o 4 rozmiary ode mnie większe ale jej nie forównuję i patrzę na nią z
        podziwiem. Sama tego tutaj szukałam, tez nie znalazłam. Zamiast tego zachywty
        nad obuwiem z pajęczynką, znaleziska z Allegro, głównie marne podróbki. A może
        zamist poddawać sie należałoby coś zmienić? Dziewczyny, nie wierzę, że macie,
        mamy tak mało fantazji, wyobraźni. Nie wierzę...
        • magdaksp Re: odchodzę 29.06.06, 23:16
          jeszcze jedno ,swoje zale dotyczace galerii mody wylewajcie tam bo nie wszyscy
          ktorzy pisza na fm pisza na gm
          • geene Re: odchodzę 29.06.06, 23:24
            Ja nie piszę na GM, nie wylewam żali, szkoda, że na tym forum tak mało mody.
      • alex_koz Re: odchodzę 29.06.06, 23:23
        ell9 napisała:

> z tego forum. NIe chciałam tego pisać, ale: tematy się powtarzają, jesteście
        > nudne, nie znacie się w większości na modzie, ubieracie się kiepsko (co widać
        > szczególnie w galerii mody), większość z Was nie dba o siebie, je za dużo i
        > waży "normalnie" albo i dużo za dużo (nie pisze tu o osobach z natury
        > otyłych). W wiekszosci jestescie mało dociekliwe, "proste", zazdrosne i
        > bardzo często zawistne! mam tego dosyć. Zostańcie w Swoim światku, ja stąd
        > odchodzę.
        >

jak zawsze potrafisz rozbawic Ell9! parsknelam smiechem jak zobaczylam tytul
        watku, a potem mi przyszlo do glowy, ze to moze list samobojczy i przestalam
        sie smiac.

anyhow, bedzie mi brakowalo twoich postow. posty Ell9 najlepsze na dobry
        poczatek dnia!
        ;)))
        • vivis_cortez Re: odchodzę 29.06.06, 23:33
          nie odchodz, Twoje wątki zawsze rozbawiały mnie do łez. Jesteś potrzebna na tym
          forum :-)
      • hyacinth.bucket Re: Ciekawosc 30.06.06, 02:16
        Czytalyscie watek pt "ciekawosc" by ell9 ?
        Tam jest uprzejma rozmowa i ona sama napisala " Ludzie nie krytykujmy sie z
        powodu tego jak ktos wyglada . To zalosne "
        Nietrudno zauwazyc z postow , ze dziewczyna ma zaburzenia wiec nie ma sensu
        mowic <50kg przy tym ladnie sie wyrazila o mnie i kochanicy ( tak to
        odebralam ) az tu masz babo placek - naublizala wszystkim forumkom w
        piaskownicowym stylu i tego nie potrafie zrozumiec bo w jej watku bylo co
        prawda pare wypowiedzi , ktorymi mogla sie poczuc urazona ale cale forum
        nie ma z tym nic wspolnego i prawdopodobnie nie wie o co tu chodzi :-)

"Babcia" to gwozdz programu w dzisiejszym kontekscie ale wtedy zostala
        odebrana jako ekspresja - lepiej sie wyzalic anonimowo niz powiedziec
        babci cos przykrego lub nie daj Boze dac w morde :-)
        "Odchodze " tez swietny numer , odchodze i trzaskam drzwiami taaak zabieram
        zabawki i ide do domu a wy jestescie brzydkie i grube ... usmiac sie mozna
        tylko jak 25 letnia kobieta moze cos takiego wyskrobac ?
        Potwierdzenie teorii Foamclene 97/52 ?
        Na to wyglada...
        Oprocz tych dwoch wpadek dziewczyna naprawde sprawiala wrazenie wrazliwej .
        Co do Cyganki : chodz powroze ci piekna panienko , chodz
        Panienka powiedziala dziekuje i mija Cyganke
        a ta za nia wrzeszczy : Ty stara qu...o!!!!
        Nigdy was zadna nie zaczepila ?

• hyacinth.bucket Re: Ciekawosc 30.06.06, 02:34
          Mialo byc " nie ma sensu mowic mniej niz 50 "
          a nawet mniej niz 60 :-)
        • apfel27 Re: Ciekawosc 30.06.06, 09:39
          ell ma 25 lat, ja tez sie zastanawiam jak kobieta w tym wieku moze tworzyc tak
          infantylne watki... w wieku 25 lat jest sie juz mloda kobieta przeciez. kiedy
          czytam jej wypowiedzi mam wrazenie ze ona ma lat 14, sa tak infantylne. babcia
          jak dla mnie to juz klasyka:) ale ten pozegnalny watek tez jest boski, bylo
          jeszcze pare takich perelek:)
      • en.de o jezusmariamatkoboaskajczeswiety 30.06.06, 02:37
        a przepraszam drogi specu od mody, jakie ty masz prawo oceniac moja
        beznadziejnosc, znawstwo dot. ubioru, koloru klapek, wlosów, faktury ubrania?
        mnie także mierza watki tyczace sie "modne czy nie", "gdzie wyprzedaze?", "co
        ubrac", "oddac czy nie", "co sadzicie o...", bo adresatki wydaja sie byc
        kreaturkami podazajacymi za opiniom anonimowego tlumu, ale nie oceniam, brak
        wlasnego zdania i stylu tym samym, ujawnia sie pozniej na ulicach w natloku
        cyanskich spodnic, cekinow, marakeszkow itp. twoj post swiadczy wylacznie o
        niskim poczuciu wartosci i chceci zaakcentowania twojej waznosci. przykro mi,
        ale dla mnie jestes nikim piszac o swoich spoconych pachach i wzynajacych sie
        paskach od butow, glownie to ty zadajesz pytania, wiec autorytet z ciebie nikly.
        gratuluje odwaznej decyzji i zycze wyjscia do prawdziwych ludzi.

poza tym gwoli wakacji polecam prace w jakims hospicjum, znikna ci kategorie
        dzielenia ludzi na grubych, srednio grubych, malo tegich, czy jakos tak.
        zapewniam cie, ze istnieja wieksze problemy, choroby, traumy. twoj podzial
        swiadczy o twoim pustostanie. bo czlowiek miewa w srodku cos wiecej poza
        umiejetnoscia wpisania w wyszukiwarke allero.pl czy dylematami wybrc rexone czy
        nivea, mexxa czy zare.

wstyd mi za polske.
        • apfel27 Re: o jezusmariamatkoboaskajczeswiety 30.06.06, 09:41
          > wstyd mi za polske.

co to ma znaczyc? niektorzy naprawde za bardzo siepodniecaja zyciem forumowym.
          no nie wpadlabym na taki pomysl, zeby sie za polske wstydzic chocbym nie
          wiadomo co tutaj przeczytala...
      • zwykladziewczyna5 Re: odchodzę 30.06.06, 02:43
        Lubie to forum, bo dziewczyny maja ciekawe pomysly jak laczyc ze soba kolory,
        co do czego zalozyc. Ja sie wlasnie nie znam na modzie, a wlasciwie to moda
        mnie nie interesuje. Obchodzi mnie jak sie dobrze ubrac, a to wcale nie znaczy
        modnie. Nie szukam tu ekspertow od mody, bo to, co jest kreowane jako modne
        czesto mi sie nie podoba. Jestem po prostu ciekawa tego, co inni maja do
        powiedzenia. Ile ludzi, tyle opinii i gustow. Tylko snob bedzie sie uwazal za
        lepszego od innych.
        • gabi1234 Re: odchodzę 30.06.06, 08:34
          Ell9 to chuda zakompleksiona panna - przecież to widać w każdym jej poście.
          Dziewczyna ciągle zakłada wątki dotyczące jej "chudości" więc ja ważąca 54kg
          jestem monstrum grubum i absolutnie ubieram się tandetnie, wiochowato,
          żałośnie, beznadziejnie, brak mi własnego stylu (btw. co to jest "własny
          styl"? :P) A jej post dotyczący jej odejścia (myślałam że do grona świętych)
          tylko mnie rozbawił, i to nawet dobrze bo ostatni wątek nt bezguścia dziewczyn
          z GM był po prostu niesmaczny. Jak to miło tak zabawnie zaćcząć dzień! Dzięki
          ci ell!!
      • papryczka_ag Re: odchodzę 30.06.06, 08:28
        Zapłaczę się rzewnymi łzami. Dobrze że napisałas, bo szczerze mówiąc jest tu 5
        osób chyba, których odeście bym zauważyła.

Tylko błagam. Skoro odchodzisz to nie pisz juz więcej - bądź do cholery
        konsekwentna.
      • wiktoryna25 Re: odchodzę 30.06.06, 09:08
        jednym z psychicznych objawow anoreksji jest zaburzony sposob postrzegania
        swojego ciała .... Tobie dziewczyno by sie przydala jakas kliniczna terapia,bo
        pisanie na forum przynosi tylko odwrotny skutek
      • inecita Re: odchodzę 30.06.06, 09:15
        Nie rozumiem skąd u ludzi potrzeba takich manifestów... forum to tylko forum,
        jedna dziesiąta albo i setna moich zajęć, fraszka igraszka zabawka blaszana,
        gdy nie mam ochoty pisać po prostu przestaję, w życiu nie wpadłabym na pomysł
        takich patetycznych pożegnań pełnych goryczy... ah...
        • vivis_cortez Re: odchodzę 30.06.06, 09:17
          mnie też takie manifesty bawią, to takie żałosne zachowanie.
      • silverlode Re: odchodzę 30.06.06, 09:50
        eee tam odchodzi, zalozy sobie nowy nick i bedzie kims innym od jutra.....
        w wirtualnym swiecie wszystko mozna

silverlode
        • woi.mi Re: odchodzę 30.06.06, 10:16
          No właśnie,dzisiaj już może wazy 80kg .
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka