majaku 05.07.06, 08:58 tam sa super fora o modzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: ktora z Was jest na gronie? 05.07.06, 09:01 żadnego nie szukałam, to mi wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: ktora z Was jest na gronie? 05.07.06, 09:04 to forum dostarcza mi tyle rozrywki, że innego nie muszę szukać Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: ktora z Was jest na gronie? 05.07.06, 09:10 ja jestem ale nie szukalam zadnego super forum o modzie Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: ktora z Was jest na gronie? 05.07.06, 09:18 jestem na gronie, ale w zasadzie mało z niego korzystam, rzadko się loguję Odpowiedz Link Zgłoś
baba51 magdaksp 05.07.06, 10:07 ty bidulko to nie masz zycia prywatnego, co?ciagle ten internet,a kazdy watek forumowy skomentowany przez ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: magdaksp 05.07.06, 13:06 bardzo cie to boli ,co?nie ja jedna czesto tu pisze ale rozumiem ze mialas powod zeby przyczepic sie do mnie.pisze tylko w watkach w ktorych mam cos do powiedzenia,apozatym chyba natym polega forum.tak mi sie przynajmniej wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia a tu słodka anonimowość :) 05.07.06, 10:46 na gronowych forach wszyscy są (za) grzeczni bo wypowiedzi firmują zdjęciem i nazwiskiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
szumszum Re: a tu słodka anonimowość :) 05.07.06, 10:51 ja jestem na gronie, ale nie naleze do zadnego forum zwiazanego z moda.. Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: a tu słodka anonimowość :) 05.07.06, 13:02 jestem na gronie, uczestnicze w dyskusjach 'fashion brands' , 'moda' i 'buty'. grono 'fashio victims' to porazka, uczestnicza tam glownie niepelnoletnie mieszkanki sciany wschodniej, ktorych jedyny kontakt z 'moda' to internet i kupione przez allegro podrobki vs, lv, dsquared, abercrombie i d&g. grono 'moda' - lepiej. 'buty' - ciekawie, wypowiadaja sie naprawde rozni ludzie, przekroj warstw spolecznych, tematy od lacosty do drewniaczkow ;o) na fashion brands dyskutujemy o markach ubran/butow. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: a tu słodka anonimowość :) 05.07.06, 13:08 arbuzunia napisała: > na gronowych forach wszyscy są (za) grzeczni bo wypowiedzi firmują zdjęciem i > nazwiskiem :) niekoniecznie.duzo osob nie podaje swoich danych albo podaje jakies lipne noi zdjecie takze obowiazkiem nie jest.pozatym moderowanie dziala tam bardzo opieszale,wiec ludzie jada sobie tam nieźle .szczegolnie na gronach pilkarskich Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: ktora z Was jest na gronie? 05.07.06, 18:42 Ja tez jestem. Ale zadnego forum o modzie nie szukalam. Hmm... chyba to zrobie:) Odpowiedz Link Zgłoś