Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

katalog wysylkowy

15.07.06, 19:00
    taki np. bonprix. ktos cos kupowal? ja nigdy i sie tak zastanawiam co o tym powiedza ludzie, ktorzy zamawiali. zawsze bylam ciekawa czy te ciuchy sa dobrej jakosci, czy rozmiary ok i tak dalej.

ja to musze wiecie, zmierzyc, ogladnac.
    Obserwuj wątek
      • kalinazkalinowa Re: katalog wysylkowy 16.07.06, 07:36
        chciałam kupić ale zamówiłam katalog i mi go nie przysłali więc rozeszło się po
        kościach ;)
      • zielonaherbata7 Re: katalog wysylkowy 16.07.06, 10:23
        Kiedyś zamówiłam kurteczkę/żakiecik z BONPRIX. Na stronie internetowej piszą, że
        czas oczekiwania na przesyłkę od momentu zamówienia to 3 tygodnie. Więc ja
        złożyłam zamówienie tak, by mieć nową rzecz akurat na Wielkanoc. Tuż przed
        Wielkanocą dostałam przesyłkę, ale nie z moim ciuszkiem, a z informacja, że
        zamówienie zostanie zrealizowane za kolejne 3 tygodnie. Zakiet dostałam bardzo
        po czasie, nawet fajny, ale trzeba pamiętać, że oni tam mają inną rozmiarówkę.
        Ja noszę 36, więc z ich rozmiarówki pasuje na mnie 34. A ciuchy to chyba różne:
        czasem fajne, czasem szmatławe...
        • ona251 Re: katalog wysylkowy 16.07.06, 12:56
          Kupiłam kilka razy w bon prix dla małej fajne ciuszki a dla siebie wszystko za
          duże nosze rozmiar 40/42 zamówiłam 40 i było zaduże. Rozmiarówka do kitu a
          ciuchy dosyc dosyc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka