ex_oriente_lux 28.07.06, 19:56 Czy istnieja buty wiecznie modne? Takie ponadczasowe? Czy nie ma wyjścia i co sezon trzeba (trzeba, nie trzeba;>)nabyć nową pare? Macie takie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isia85 Re: I apropos butów 28.07.06, 20:11 Dla mnie nieśmiertelne sa czarne szpilki. Klasyczne, wsuwane, zapiecia wokól kostki lub inne kombinacje, zamszowe, skórzane, lakierowane, jesli juz to minimalnie zdobione, 10-11cm obcas- mam takich 12 par. Dzieki nim czuje sie kobieco, nieco sexi wiec to dopiero początek:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: I apropos butów 28.07.06, 20:13 buty sportowe reebok, czarne, klasyczne ;-) kozaki (na zimę) do kolan z czarnej skóry, na płaskiej podeszwie, ze sznurowadłami Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: I apropos butów 28.07.06, 21:22 moze zwykle jedobarwne japonki, albo czeszki;) Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Re: I apropos butów 28.07.06, 21:33 przepraszam ale jak wyglądają "czeszki"? Odpowiedz Link Zgłoś
smisto Re: I apropos butów 28.07.06, 21:42 Fakt, czeszki chyba będą przeżywały swój renesans, bo widziałam w nich kilka dziewczyn na mieście. Musisz być młodziutką osóbką, "czeszki" to były kultowe buty w czasach, gdy ja chodziłam do podstawówki. Pamiętam, że przywoziło sie je z Czechosłowacji, albo po znajomości załatwiało w WPHW, a wyglądały jak balerinki, tylko że spaskiem z gumki pośrodku, były szmaciane całe białe i miały malutka metkę w kolorach flagi narodowej Czechosłowacji, o ile dobrze pamietam. W szelkie zabrudzenia usuwało się kreda szkolną. Oh to se newrati Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: I apropos butów 29.07.06, 09:30 Czeszki zaczęły swój renesans parę sezonów temu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: I apropos butów 28.07.06, 22:24 isia85 napisała: > przepraszam ale jak wyglądają "czeszki"? www.dagrod.com.pl/www2/oferta-jar/images/011-2.jpg www.dagrod.com.pl/www2/oferta-jar/images/011-3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ashlady Re: I apropos butów 28.07.06, 22:04 Czarne skórzane czółenka lub kozaczki bez ozdób na wysokiej szpilce z noskiem do czubka (nie mam na myśli szpica powiększającego stopę o trzy rozmiary). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: I apropos butów 28.07.06, 22:06 mokasyny, buty do kostki wiązane Odpowiedz Link Zgłoś
katinkova Re: I apropos butów 29.07.06, 03:25 czarne szpilki (6cm) :) a w latach licealnych glany na kazda okazje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: I apropos butów 29.07.06, 09:34 Klasyczne, skórzane szpilki na średio wysokim obcasie (około 5 cm) zapianane wokół kostki na pasek. Odpowiedz Link Zgłoś