Gość: aa IP: *.daewoo.lublin.pl 21.03.01, 07:47 Chcemy się tam wybrać w lecie z dziećmi. Słyszałam, że warto. Czekam na opinie internautów, którzy tam byli. Jakie warunki, czy dzieci /małe/ będą tam miały co robić, itp. aa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: Hajduszoboszlo - proszę o informacje IP: 212.160.188.* 21.03.01, 16:32 bylem tam juz dwa razy, wiec jednak troche warto jechac :) jest to takie male, ciche, spokojne miasteczko, raczej dla osob starszych jedyna, ale za to jaka atrakcja jest tamtejszy basen, na terenie ktorego mozna spedzac cale dnie, jest to w zasadzie caly kompleks - jest tam miasteczko wodne, kilka basenow, jezioro z rowerami wodnymi, a nawet wyspa nudystow :) wieczory mozna spedzac na glownym, deptaku w miescie, tak gdzies do 12, sa rowniez jakies dyskoteki i nic pozatym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Hajduszoboszlo - proszę o informacje IP: *.daewoo.lublin.pl 22.03.01, 08:02 Dzięki! Pozdrawiam aa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JurekN Re: Hajduszoboszlo - proszę o informacje IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.01, 07:24 Zamiast Hajduszoboszlo proponuje mniejsza miejscowosc Berekfurdo. Rownie piekne baseny, znacznie spokojniej, ciszej, nie ma tlumow. Za to jest mily camping i duzo miejsca na wlasny namiot lub przyczepe (niestety miejsca w domkach typu bungalow trzeba bylo na lato 2001 rezerwowac juz przed wakacjami 2000). Ponadto w poblizu campingu jest sporo wygodnych i niedrogich kwater prywatnych. Wyzywienie - bardzo smaczne w restauracjach ("etterem") w obrebie kompleksu basenowego i w wielu miejscach w miasteczku. Zycze milego pobytu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik Re: Hajduszoboszlo - proszę o informacje IP: *.chello.at 29.03.01, 20:20 zobacz na WWW.hajduszoboszlo.hu ,raczej nie znasz wegierskiego ja takze.wejdz na Fömenü , nastepnie na Agyögyfurdö . tam masz pare zdjec ,a i cennik z campingu i kapieliska ( moze cos rozszyfrujesz).z polska mowa na miejscu niema zadnego problemu . spanie od 8-10 DM od glowy (kwatera prywatna).jak lubisz goraca wode napewno ci sie spodoba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Hajduszoboszlo - proszę o informacje IP: *.daewoo.lublin.pl 02.04.01, 10:05 Dziękuję za informację. Skąd wziąć jakieś namiary na Berekfurdo? Próbowałam szukać w internecie, ale nic nie znalazłam. Udało mi się tylko umiejscowić tą miejscowość na mapie. Gdyby miał pan jakieś adresy, telefony, to będę wdzięczna. aa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro20 Re: Hajduszoboszlo - proszę o informacje IP: *.ii.uni.wroc.pl 29.05.01, 14:08 bylem w hajduszoboszlo jak mialem 12 lat i mi się spodobało :-) dla dzieci tez jest fajnie, a jak hajduszoboszlo to podrodze eger i tokaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Hajduszoboszlo - proszę o informacje IP: 217.30.145.* 29.03.01, 23:32 Trochę jest tam nudno ale dla dzieci czemu nie. Czasy swietności jednak ma już chyba za sobą. Multum polaków - to plusy ale i minusy. Super jedzenie ( ale to norma w całych Węgrzech) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś