Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu...

• chani-nr1 Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 01.08.06, 00:26
        spódnica z Terranowy w kratko -kwiaty niebieska... śliczna
        • ilecka Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 02.08.06, 14:10
          Dziś zakupiłam w reserved przepiękne rezczy: garnitur ciemno szary, sam żakiet
          waniliowy słodki! :), jeansy, super leżące, i żółtą bluzkę z długim rękawem z
          dzianiny, i wydałam tylko 320 zł, właśnie policzyłam ceny pierwotne, i
          zaoszczędziłam 300 zł.
          Dodam jeszcze, że wszystkie z tych rzeczy leżą idealnie, jakby szyte na miarę,
          z czego jestem jeszcze bardziej zadowolona.
          • jasmina_tdi Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 02.08.06, 21:01
            zdecydowanie książki,
            poza tym 8 par majtek Schiesser i 2 GAP :D
      • rose_1979 Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 02.08.06, 22:10
        brązowe szpilki z turkusami, brązowa zamszowa torebka również z turkusami,
        spodnie lniane beżowe, brązowa bluzka fason kopertowy
      • magdaksp Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 02.08.06, 23:23
        okulary i dwie sukienki w h&m
        • nadia86 Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 03.08.06, 05:07
          ah jeszcze zapomnialam o laptopie dla mojego narzeczonego na urodzinki, to
          najbardziej udany prezent, cieszyl sie jak nigdy:)
        • magdaksp Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 30.08.06, 13:58
          bylo ich tak dzuo ,bo codzinnei chodze do ciucholandu ale nume rjeden to chyba
          sari i kalosze:)
      • kidda Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 03.08.06, 06:53
        sliczna torebka Prady i czarny kaszmirowy plaszcz szyty na miare za bardzo
        rozsadna cene.
        ps jestem w Shanghai'u wiec to chyba wszystko wyjasnia
      • daggy4 Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 03.08.06, 08:53
        juz jest nowy miesiac!!!!
        krociutkie spodenki extyn z czekoladowego lnu z nadrukiem na lewym posladku
        (calym) w stylu trybalno etnicznym (to chyba to samo ;).........)
      • maaryniaa Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 13:02
        mój najbardziej udany zakup w tym miesiącu to spodnie rybaczki brązowe z takim
        jakby drewnianym paskiem i buty sportowe :)
      • kasiaczernia Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 13:56
        Mój udany zakup w tym miesiącu to sztruksowa, zielona spódnica z fajnymi
        kieszeniami; rozpinana na suwak, beżowa bluza z kapturem i....sweterek w szaro-
        czarne paseczki. Wszystko z Reserved:-)))
      • n_nicky Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 13:57
        sweterek z Zary; po pierwsze jest świetny i dokładnie taki, jakiego szukałam, a
        po drugie sprawił, że zaczynam zmieniać moje mało pozytywne jak dotąd zdanie o
        Zarze ;))
      • srutututu_gacie_z_drutu Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 14:04
        Mój jedyny udany zakup to fotelik samochodowy
      • kamila29091 Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 14:16
        Jesli chodzi o sierpien to czarne spodnie dlugosci miedzy rybaczkami za kolano
        a dlugimi spodniami. Sa firmy Clockhouse, mam nadzieje ze dobrze napisalam,
        kupilam je wczoraj i jestem bardzo zadowolona. A zinnych zakupow, mala slodka,
        biala skorzana torebka i chyba tyle.
        • eve.e Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 14:30
          ciemnozielona, falbaniasta spódnica z Orsay. z 98zł przeceniona na 25! ;)
          • raggiodelsole Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 15:10
            czarne klasyczne szpilki,brazowe szpilki, cienki szalik:)
            • zoe17 Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 15:58
              fantazstyczna czerwona torba od reserved, kto widzial ten wie;) pzdr.
      • karmelek4 Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 17:06
        fantastyczne kozaki w Veneziiiii.
      • h.e.r.m.i.o.n.a Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 17:10
        W tamtym miesiacu sie wpisałam, to mogę i w tym.
        Spodnie - jeansy, Diverse
        Spódnico - spodnie, czarne, H&M
        Sweter, zielony, Orsay
        Bluzeczka biała, z koronką, Orsay
        Sweter brązowy, z koralikami, Reserved
      • lucy215 Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 17:19
        Biały sweterek, cienki, bedzie idealny pod żakiety kiedy zrobi się chłodniej :)
        i dałam za niego 3,50 w sh :D
        poza tym "Gabinet osobliwości" i "martwa natura z krukami" :) na wakacje jak
        znalazł.
        • janeavril Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 17:34
          pochwale sie, bo juz nie moge sie doczekac przesylki!

shop.nordstrom.com/S/2900812/0~2378467~2378483~2377034~6007307?
          mediumthumbnail=Y&origin=category&searchtype=&pbo=6007307&P=1 tylko szara

i te legginsy

shop.nordstrom.com/S/2900702/0~2378467~2378483~2377034~6006975?
          mediumthumbnail=Y&origin=category&searchtype=&pbo=6006975&P=1 szare i rozowe.
          I pare kosmetykow Mac, jestem szczesliwa:)
          • janeavril Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 17:35
            :)))) no to sie pochwalilam:)))) nie umiem tego naprawic buuuu
            • littlefrog Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 17:53
              Moim najlepszym zakupem sierpniowym był wyjazd do Grecji :) A jutro.. mam
              nadzieję, że jesienna kurtka :)
          • kasiaczernia Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 30.08.06, 09:55
            janeavril napisała:

> pochwale sie, bo juz nie moge sie doczekac przesylki!
            >
            > shop.nordstrom.com/S/2900812/0~2378467~2378483~2377034~6007307?
            > mediumthumbnail=Y&origin=category&searchtype=&pbo=6007307&P=1 tylko szara
            >
            > i te legginsy
            >
            > shop.nordstrom.com/S/2900702/0~2378467~2378483~2377034~6006975?
            > mediumthumbnail=Y&origin=category&searchtype=&pbo=6006975&P=1 szare i
            rozowe.
            > I pare kosmetykow Mac, jestem szczesliwa:)

Mogłabyś coś więcej napisać o sklepie nordstrom:-)))
            Fajne mają ciuchy i kusi mnie żeby sobie cos zamówić, ale jak wygląda sprawa z
            przesyłką?
            Ile kosztuje przesyłka i czy płacisz w walucie czy złotówkach przy odbiorze?
        • monka_c Do lucy215 30.08.06, 11:03
          Rewelacyjne sa ksiazki Prestona i Childa.Czytałam wszystkie,a "Gabinet
          osobliwoci" uwazam za najlepsza.Ciężko je dostać w księgarni.(taka dygresja od
          tematu głównego:)))
      • misiak38 Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 20:15
        nadia86 napisała:

> plus super wygodne i
        > wreszcie dopasowane spodnie
        ja też takie kupiłam niedawno :)
      • kochanica-francuza Dopiero dokonuję internetem z zagranicy, więc 29.08.06, 20:25
        nie chcę zapeszyć. ;-)
      • gosiaqus Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 20:35
        z cyklu- czekałam długo na tramwaj...więc wskoczyłam do sklepu indyjskiego, wzięłam do ręki pierwszą lepszą sukienkę- wzór ok, rozmiar ok, cena zawrotna, bo aż 19 zl przymierzyłam- idealnie leży- w rezultacie zostałam szczęśliwą posiadaczką bawełnianej sukienki- pierwotnie h&m, w takie mazy kwiatowe- zielono-fioletowo-niebieskie, w stylu lat 50tych.
        • aniasia Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 21:24
          krótkie spodenki w kolorze khaki - Zara
          czarna spódniczka w białe kwiaty - V&Bis
          błękitny szal - Promod
          błękitny sweterek - Mexx
          fioletowo-brązowa bluzka z długim rękawem - Mexx
          pomarańczowy sweterek z koronkowym dekoltem - Esprit
          a wszystko to na wyprzedaży, przecenione o 30-70% ;-)))))
      • nadinka_nadinka Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 21:32
        pompka do roweru ;-)
        parasol pomaranczowy - to dzisiaj, bo mnie deszcz zlapal :D
        • kasia_bzu Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 22:38
          to i ja :)
          ipod nano biały 2gb - cudo
          baleriny czarne heavy duty
          czarne bawelniane bolerko z h&m z dzialu dzieciecego :P tzn mlodziezowegoo
          zielona bluzka z marszczeniem na bluscie i wiazanymi ramiaczkami, second hand
          tanktop szary intissimi
          spodnica jeansowa z kontrafaldami dorothy perkins/secon hand
          piekna koszulka bez rekawow w kolorze pudrowego rozu z jedwabnym dekoltem z
          jackpota, po przecenie :)
          czapka levis kaszkietowka granatowa
          ale to wszystko z kasy na 18urodziny :) i jeszcze zostalo hura!
      • siog Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 22:42
        ciemno czerwone zamszowe peep toe -moje marzenie! ale najbardziej zadowolona
        jestem z bardzo trendnej szarej welnianej czapki-smerfetki, ktora nabylam
        dzisiaj, chyba bede z nia spac dzisiaj jak La P:))
        • cala_w_kwiatkach Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 29.08.06, 22:46
          marynarka, spodnie i sweterek
          • janeavril Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 30.08.06, 08:18
            Chwale sie jeszcze raz, po naprawieniu linkow, torba szara i legginsy szare i
            rozowe
            tinyurl.com/fn8gd

tinyurl.com/h8ahn
            • kasia.09 janeavril 30.08.06, 12:31
              bardzo fajna torba:))
      • nikate Re: wasz najbardziej udany zakup w tym miesiacu.. 30.08.06, 13:48
        czarne rurki firmy sass&bide z lumpa za 3zł!! :D jaka ja jestem happy!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka