asiawoodstock 01.08.06, 17:52 Która to najlepsza marka, biorąc pod uwagę jakość i cenę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: gdzie kupujecie bieliznę? 01.08.06, 18:01 nie wiem ktora najlepsza do miseczki C kazda marka bedzie dobra gorzej jak jest troche tluszczu i ma sie ponad 30 lat ;) moich cyckow nie tzryma noc poza triumph'em... maja fasony, ktore mi odpowiadaja i waskie ramiaczka Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: gdzie kupujecie bieliznę? 01.08.06, 18:05 Kurcze. mi triumph zupełnie nie pasuje. Modele staników mi się nie podobają. Może dlatego, że nie mam dużego biustu ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: gdzie kupujecie bieliznę? 01.08.06, 18:18 masz wiekszy wybor :) mozesz kupowac bielizne ozdoba a nie praktyczna... zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
pacze.sobie Re: gdzie kupujecie bieliznę? 26.11.15, 14:32 triumph i tylko triumph. szczególnie jak mają przeceny :P Odpowiedz Link Zgłoś
ani-ani2 Re: gdzie kupujecie bieliznę? 08.07.16, 11:52 www.sklep-biustonosze.pl polecam tu zaglądnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: gdzie kupujecie bieliznę? 01.08.06, 18:33 Faktycznie, im większy biust tym gorzej dobrać stanik. Ja mam większośc staników i majtek h&m, ale już mi się znudziły :/ Odpowiedz Link Zgłoś
barbie88 Re: gdzie kupujecie bieliznę? 01.08.06, 18:50 ja dostaje od siostry ze stanow. w tamtym tygniu kupowalam jednak ciuchy na slub i do koronkowej bluzki potrzebowalam tego samego koloru-stanik, zakupilam go za 12 zl na bazarku.dzisiaj dostalam paczke od siostry z ciuchami, gdzie dostalam 3 staniki allegro.pl/item118209631_victoria_s_secret_2006_czarny_push_up_75b.html tego modelu, i naprawde sa luksusowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: gdzie kupujecie bieliznę? 01.08.06, 19:31 Rzeczywiście voctoria's secret to luksusowa marka. ale w Polsce chyba niedostępna :( Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: gdzie kupujecie bieliznę? 03.08.06, 16:13 > Faktycznie, im większy biust tym gorzej dobrać stanik Ponieważ kobiety z małymi biustami prezentują przeciwną opinię, musimy chyba uznać, że stanik po prostu jest trudno dobrać ^_^. Odpowiedz Link Zgłoś
franzza Re: gdzie kupujecie bieliznę? 01.08.06, 19:38 Bieliznę mam wyłącznie z H&M,ale podobnie jak autorka wątku, jakoś ostatnio nic tam nie mogę dla siebie znaleźć.Kiedyś kupowałam kompleciki z H&M wręcz nałogowo, więc uzbierała mi się pokaźna kolekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe.o Re: gdzie kupujecie bieliznę? 01.08.06, 20:16 zwykłe gatki na codzień-atlantic (mam też kilka kompletów:koszulka+bokserki,dla mnie bomba)biustonosze henderson i triumph.Zwłaszcza z hendersona mam kilka koronkowych śliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: gdzie kupujecie bieliznę? 01.08.06, 20:23 a gdzie można kupić bieliznę henderson? W jakiejś specjalnej sieci sklepów czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: gdzie kupujecie bieliznę? 01.08.06, 20:25 Staniki tylko Triumpha, odpowiadaja mi fasony i rozmiary. Majtusie Sloggi i Italian Fashion (bogaty wybór wzorów). Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: gdzie kupujecie bieliznę? 01.08.06, 20:32 moja ulubiona to intimissimi. lubie tez bielizne z zary oraz sklepu etam, ktorego w polsce nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: gdzie kupujecie bieliznę? 17.08.06, 08:29 też lubię zarę i etam, z tym że etam jest dość drogi - jak na tę jakość, która moim zdaniem nie jest nadzwyczajna, natomiast wzornictwo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
malami899 Re: gdzie kupujecie bieliznę? 03.03.17, 08:44 etam jest w Gdyni w Rivierze Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: gdzie kupujecie bieliznę? 02.08.06, 11:38 la senza zara intimissimi Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: gdzie kupujecie bieliznę? 02.08.06, 15:11 Gdzieś to po drodze zapytałam, w jakich sklepach jast bielizna henderson... Czy ktoś wie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: gdzie kupujecie bieliznę? 02.08.06, 16:16 Widziała jakieś hendersony w GC w Krakowie, nawet kupiłam majtki-biodrówki. asiawoodstock napisała: > Gdzieś to po drodze zapytałam, w jakich sklepach jast bielizna henderson... Czy > > ktoś wie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze-gigi Re: gdzie kupujecie bieliznę? 02.08.06, 16:16 na pewno czesc kolekcji jest w reserved, galerii centrum Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: gdzie kupujecie bieliznę? 02.08.06, 16:19 W Poznaniu nie ma Galerii Centrum :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: gdzie kupujecie bieliznę? 02.08.06, 16:23 Biustonosze - Thriumph, Felina (75C - niby biust całkiem przeciętny, a niełatwo coś dobrać) Figi - supermarkety :)) Marki: Belinda, Natural Club, Atlantic, Arcado - słowem, byle bawełniane było i dobrze leżało. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: gdzie kupujecie bieliznę? 02.08.06, 16:33 Kupuje w M&S i Topshop choc mam tez kilka bardotek Triumpha takich zwyklych, gladkich. Na specjalne okazje kupuje w Agent Provocateur Odpowiedz Link Zgłoś
gruszenka76 Re: gdzie kupujecie bieliznę? 02.08.06, 16:40 Bardzo lubie Pringle - sportowe wersje podkoszulki, biustonosze, bokserki CK - prosciutka, naprawde trwala bielizna Triumph - zwykle kupuje czarne, eleganckie Aubade - bielizna, ktora dostaje od meza :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewlinaem Re: gdzie kupujecie bieliznę? 06.09.15, 17:51 Też lubię bieliznę z Triumphu ;) ostatnio fajne zniżki były w Jankach;) Odpowiedz Link Zgłoś
sophisticated_shrew Re: gdzie kupujecie bieliznę? 03.08.06, 00:07 intimissimi reserved henderson triumph czasem atlantic Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: gdzie kupujecie bieliznę? 03.08.06, 00:34 Biustonosze triumph, h&m, majteczki atlantic, gatta, kilka sztuk triumpha, reserved (producentem jest henderson),troll, kolejnych kilka to różne "bezmetkowce" Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: gdzie kupujecie bieliznę? 03.08.06, 08:45 w sklepach roznych zwracam uwage na material i jak cos lezy, bardziej niz na marke, ale jak zajrze do szafy to okazuje sie ze mam glownie firmy "barely there" i "jockey", plus troche Victoria's Secret kupione online Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: gdzie kupujecie bieliznę? 03.08.06, 09:29 GATTA ma też staniki i majtki? Myślałam, że tylko pończochy i rajstopy... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
olahej Re: gdzie kupujecie bieliznę? 03.08.06, 09:53 Ja lubię triumph, gdy chcę coś naprawdę kobiecego i ładnego, jednak sportowe i wygodne to dla mnie atlantic. Mam nawet w pobliżu taką hurtownię, gdzie kupuję najnowszą kolekcję atlantic dużo taniej( w przypadku majtek lub staników wychodzi kilka zł taniej, koszulki są za około 20 kilka zł) Kupuję tam też koszulki z Gatty są świetne, doskonale dopasowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja75 Re: gdzie kupujecie bieliznę? 17.08.06, 07:44 www.dorianna.pl Na duży biust - Alles, Diana na mały biust inne marki TYLKO POLSKIE Dziewczyny, postarajcie isę kupować Polską bieliznę - jest naprawdę ładna, wygodna i z dobrych gatunkowo materiałów. Należy wspierać to co polskie. Mieszkam na ursynowie i tam jest sklep z super bielizną (Polską) potrafią doradzić i można wszystko zamówić :) Ten link powyżej to jest do ich strony. polecam Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
zuza0107 odkryłam Lupoline 17.08.06, 08:26 Odkryłam niedawno sklep internetowy lupoline i jestem z bielizny bardzo zadowolona mam od nich 5 kompletów i strój kąpielowy. Kupuję też Konrada i triumph. Odpowiedz Link Zgłoś
kati2001 Re: odkryłam Lupoline 17.08.06, 08:49 Na duży biust dobra jest Ewa Bień "ELLE", Konrad no i może być Gaia wg mnie oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewlinaem Re: gdzie kupujecie bieliznę? 06.09.15, 17:44 Ja często kupuję w Triumphie w Jankach w Warszawie, bo tam jest największy wybór i zwykle zawsze jest mój rozmiar;) Odpowiedz Link Zgłoś
agatalato Re: gdzie kupujecie bieliznę? 03.10.15, 10:11 Ja kupuje bielizne często w sklepach internetowych, mam swój ulubiony nawet z bielizną Key. Lubię kupowac tak, bo zaoszczędzam kupując bieliznę dla mnie i dla bliskich;) Odpowiedz Link Zgłoś
cookie90 Re: gdzie kupujecie bieliznę? 13.10.15, 13:19 Ja kupuje zawsze biustonosze Felina. Niby drogie ale nic sie z nimi nie dzieje, nie deformuja sie. Do tego są bardzo kobiece :) No i mają staniki z obwodem pod biustem 65 !! Odpowiedz Link Zgłoś
han-nia Re: gdzie kupujecie bieliznę? 01.11.15, 23:30 Kupuję w sklepie internetowym larado.pl/hurtownia-bielizny i jestem bardzo zadowolona. Nigdy nie było żadnych problemów, rozmiar zawsze pasował. Jeśli chodzi o jakość to dla mnie jest rewelacyjna i co najważniejsze bielizna jest wygodna i ładna ;). Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: gdzie kupujecie bieliznę? 03.11.15, 15:05 Ja lubię bieliznę H&M. Wiele moich koleżanek też tam kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
r.emik Re: gdzie kupujecie bieliznę? 05.11.15, 17:14 Z tego co wiem, żona kupuje Triumphy i Feminę. Ale wybiera sama. Ja wolę nie ryzykować takich dopasowanych prezentów. Za to lubi jak jej kupię jakieś koszulki nocne z myWelle z tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
ida.62 Re: gdzie kupujecie bieliznę? 17.11.15, 15:53 Chce kupic mojemu meżczyznie fajna bieliznę. Podpowiecie markę i gdzie mozna kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
ida.62 Re: gdzie kupujecie bieliznę? 17.11.15, 15:55 Chce kupic mojemu mezczyznie fajna bielizne. Prosze o podpowiedz o marke i gdzie mozna kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
kryspina007 Re: gdzie kupujecie bieliznę? 24.11.15, 16:55 TK maxx albo po prostu sieciówki - przeważnie mają jakieś zestawy dla facetów, całkiem dobre gatunkowo Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda484 Re: gdzie kupujecie bieliznę? 06.12.15, 20:17 new yorker i h&M. Uwielbiam :) jagodajurusik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lucyy3 Re: gdzie kupujecie bieliznę? 09.12.15, 15:10 Ja mam swój ulubiony sklep internetowy na którym kupuję w zasadzie wszystko, mianowicie www.domodi.pl Kupuję tam między innymi tez bieliznę w której mają bardzo duży wybór, bielizna jest wysokiej jakości i od znanych marek a cenowo jest bardzo rozsądnie. Oto przykładowa bielizna: Odpowiedz Link Zgłoś