tipsiara 08.08.06, 11:40 Co Wy na to gdyby ktos kupował dokładnie to samo co Wy?albo po jakims czasie wasze pomysły 'modowe'traktował jak swoje?że nie ma swojego zdania-stylu czy że jesteście dla takiej osoby boginią mody? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavanna86 Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 12:03 bym się głęboko zdziwiła i zapytała tej osoby,czy jestem dla niej boginią mody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 12:20 mam w pracy taka jedna ktora, co tu duzo mowic, probuje mnie kopiowac.... czasem mnie to denerwuje( kiedy np. kupila identyczna bluzke jak moja),ale czesciej i tak bawi,bo dziewczynie srednio to wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 13:24 he he, mam to samo - i też mnie to bawi bo ani jej do twarzy w moim stylu ani te ubrania gatunkowo dobra nie są, ale przyznam że mnie to często irytuje Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 13:59 > ani jej do twarzy w moim stylu ani > te ubrania gatunkowo dobra nie są, o to to dokładnie :) ale co tam, niech jej bedzie.... tylko jak raz zapytala o bluzke,gdzie kupiłam,a potem po kilku dniach pojawiła sie w identycznej,to mnie normalnie zamurowało :) ja bym takiego numeru nie zrobiła...zwyczajnie głupio bym sie czula Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 15:18 No jej nie zdarzyło się mieć czegoś identycznego, ale jak zaczęłam nosić korale, to za miesiąc ona też je zaczęła nosić. Przerzuciłam się na duże kolczyki - ona już w dużych za 2 tygodnie, namiętnie zaczęłam nosić paski - ona też. Irytujące toto naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 15:21 aaa, zapomniałabym - jak zaczęłam sobie "miąć" włosy tzn co by były takie lekko falujące (efekt prosto z łóżka) to ona też za kilka dni w takich pomiętych :/ Normalnie kiedyś się jej "oberwie" :P Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 15:36 gabi, ty jestes znana trendsetterka - ot co :) ja przyznam, ze nie lubie jak ktos po mnie papuguje... chyba, ze tego kogos lubie, wtedy mi nie przeszkadza, a nawet pochlebia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 15:49 no no właśnie, o to mi chodzi! Jeśli dziewczyna ma swój styl, wiem że ma gust etc, to jest to dla mnie połechtaniem próżności, kiedy zapyta gdzie to czy owo nabyłam, bo chciałaby również takie coś posiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: Papugowanie:)) 09.08.06, 10:39 własnie!gdy ktos pyta o jakąś rzecz to bez problemu mówie skąd to czy tamto ale gdy widze że ktos sie czai na moje nabytki odziezowe to jest to irytujące ale zawsze mam ubaw bo co taka biedna osoba zakłada gdy nie widzi swojej bogini? HE HE :D Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 12:28 Zaczełabym się dla jaj ubierać mega-obciachowo i zobaczyła co zrobi ta osoba;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 12:32 Dzięki bogu nie mam nikogo takiego.Chyba bym oszalała. Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 13:30 Ja mam niestety (nawet jeśli chodzi o kosmetyki). Mieszkam z nią przejściowo i muszę przyznać że jest to dosyć irytujące Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 13:31 nasladownictwo najwyzsza forma uznania Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 13:37 ja czesto papuguje :) wczoraj o maly wlos nie kupilam sliwkowej suknienki :) papugujac po gabi... ;) nabylam natomiast szeroki pas beszczelnie u niej podpatrzony :) kowbojki i sukienke po natali kukulskiej brrrrrrrr... jestem okropna Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 15:23 No takie papugowanie to ja rozumiem, ale mi chodzi o najbliższe otoczenie, krąg, w którym obracasz się codziennie przez ileś tam godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 15:25 Aha, żeby nie było - żadną ikoną mody nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 15:28 a ja wlasnie bym chciala!!! :) zeby ktos sie na mnie wzorowal... :))) nikt nie chce... nie wspomne juz, ze kolezanki uwazaja mnie za bezguscie :) jak doradzam, malej grubej kolezance, ze w rybaczkach bedzie fatalnie to moge byc pewna, ze owe rybaczki nabedzie i nosic bedzie z duma ;) bo pan sprzedawca mowil ze wyglada cudownie... przeziez ja z zazdrosci jej mowilam ze fatalnie, a on szczerze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 15:51 Oj foamclene, nie bądź skromna, przecież wiesz że oszalałam na punkcie Twoich kozaczków :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 15:53 zapomnialam :) jestes pierwsza powiem o tym przyjaciolkom :) a nawet wydrukuje post! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gruszenka76 Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 13:48 Mialam taka jedna gwiazde, co to sobie kupowala ciuchy po mnie, sciagala moje pomysly (nie tlko na ciuchy zreszta) a potem prezentowala jako swoje. Bylo to dosc zalosne, bo oczywiste do bolu. Irytowala mnie bardzo, w koncu odpuscilam, skoro bylam dla niej taka ikona, to niech sie uczy :-P. Teraz widujemy sie raz na rok, wiec nie ma mozliwosci sledzenia mojego stylu. W tej chwili raczej kobiety mi mowia wprost, ze lubia moj styl lub cos im sie podoba, co bardzo doceniam i jak chca cos sobie kupic to prosze bardzo. Nie znosze zas, jak ktos 'spiskuje' za moimi plecami i udaje, ze to jego. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Papugowanie:)) 08.08.06, 16:10 Ja tez miałam taką kolezanke na 1-3roku studiów. Kupowała ubrania podobe do Moich, tyle że na bazarze i stalała sie Mnie nasladować we wszystkim. Wkurzalo Mnie to strasznie...... ah Ci fani....... :) Odpowiedz Link Zgłoś