pianazludzen 18.08.06, 13:57 Ktos jesczze pamieta te modelke? Piekna byla... Tak mi sie dzis przypomnialo:) Co sie z nia dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 13:59 Pamietam - moja ulubiona na rowni z Linda Evangelista ;-) POdobala mi sie bo miala taka niekonwencjonalna urode: models.com/model_culture/oftheminute/images/aug_2001/patitz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Nie znam tej babki, ale wygląda interesująco 18.08.06, 14:46 Mnie sie wtedy tez podobala, ale z tego okresu czasu to wolalam Christy Turlington, Cindy Crawford i Karen Mudler czy jak jej tam bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Nie znam tej babki, ale wygląda interesująco 18.08.06, 14:48 Nie znam tej modelki.Choc wyglada ciekawie.ja osobiscie lubuje sie w wygladzie Kaliny jedrusik z mlodych lat.i zaluje,ze teraz takich kobiet juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Nie znam tej babki, ale wygląda interesująco 18.08.06, 16:28 Co sie z nia dzieje - Oto info z imdb.com Okazuje sie, ze przed Heidi Klum Seal lubil inna niemiecka modelka, wlasnie Tatiane. www.imdb.com/name/nm0005296/ Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Nie znam tej babki, ale wygląda interesująco 18.08.06, 17:05 Tak,pamiętam,stara gwardia supermodelek. Jak ktoś kojarzy teledysk George Michela z modelkami( nie pamietam tytułu)-ona też w nim brała udział. Ale jeśli chodzi o wygląd to nigdy mi sie nie podobała,podobnie jak Nadia Auerman. Wolałam jednak Cindy czy Christy. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Nie znam tej babki, ale wygląda interesująco 18.08.06, 17:30 Ten teledysk to Freedom - jeden z moich ulubionych ;-) Na przyklads Crawford nigdy mi sie nie podobala, owszem ladna kobieta, ale uroda niczym sie nie wyrozniajaca (poza pieprzykiem oczywiscie) - taki standardowy apple pie ;-) Osobiscie lubie niekonwencjonalna urode wiec Evangelista czy Patitz zawsze podobaly mi sie znacznie bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Nie znam tej babki, ale wygląda interesująco 18.08.06, 18:18 Tak, to Freedom.Nigdy nie pamiętam tytułu tej piosenki,a przecież jest bardzo znana. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne_bcbg Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 17:11 Byl o niej reportz w Elle francuskiej kilka tygodni temu. Zyje na brdzo stylowo urzdzanej farmie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 18:20 Też czytałam- chyba w Vogue dla odmianki parę miesięcy temu:) Przepiękna kobieta, bardzo wyrafinowana uroda taka intelektualna blondynka... Tak- Karen Mulder, Tatiana- to było coś! Zupełnie nie jak te jednosezonowe gwiazdki teraz... Nawet widziałam z nią jakiś sensacyjny film kiedyś ale pełniła w nim jedynie rolę nagiego ozdobnika i szybko ją zabito... Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Tatjana Patitz 19.08.06, 14:26 sprawdziłam- jakby kogoś interesowało i chciał sobie poczytać- o Tatjanie i jej domu w LA pisał Vogue francuski z marca tego roku ( taki z Sharon Stone na okładce)- bardzo ładne zdjęcia tam są jej z psamirównież:) Laparze się pomyliło z Elle, ale nie szkodzi - jak się w pośpiechu przegląda pisma należące do państwa- to bywa;)... Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 18:16 Twarz znajoma, ale zupełnie nie mój typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 18:20 Aha - ja uwielbiałam Evangelistę, wydawała mnie się taka dostojna i klasyczna. Natomiast nie mogłam zrozumieć co ludzię widzą w słodkiej Schifferce. Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 18:21 Schifferka- też była prześśśśliczna:) Ba, ciągle jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 18:28 No brzydką jej nie nazwę, ale jakaś taka zbyt lukrowana.:) Z blondynek zdecydowanie wolałam Mulder i może jeszcze Herzigovą. Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 18:33 jeszcze przepiękna była jedna szatynka, narzeczona Axela Rose'a, zapomniałam jak się nazywa... ta z nooogami w sukni ślubnej;) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 18:40 www.yisu.net/variadas/StephanieSeymour1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 18:41 oooo tak - Stephanie! W ogóle te modelki z ubiegłej dekady mam wrażenie były o wiele piękniejsze i bardziej przyciągające uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 19:00 Też tak uważam- kiedyś to były kobiety o wyjątkowej urodzie, indywidualności, a teraz mamy przegląd dziwadeł;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 19:17 > teraz mamy przegląd > dziwadeł;-) no nie, tak do konca to sie z tym nie moge zgodzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 19:19 Oj nie zgadzam sie... Juz mowilam ze lubie niekonwencjonalne wiec taka na przyklad Kate Moss czy Lily Cole, Stella Tennant, Daria Verbowy czy Gema Ward podobaja mi sie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 19:24 z tym,że przegląd- ja się zgadzam- wszystkie modelki utrzymują się dwa trzy sezony- nie ma prawdziwych intrygujących i pięknych gwiazd:( są ładne ( i brzydkie) dziewczyny o chodliwej urodzie... Wymienione panie są owszem interesujące- ale żadnej nie uznam za piękność- i żadna nie jest tak wielką gwiazdą jak boginie lat 90-tych ( z wyjątkiem Moss, która jest niesamowita ale to "stara gwardia" w końcu) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 19:26 mam podobne odczucia estetyczne ;) mnie Daria Verbowy podoba sie ogromnie, nawet trudno mi uwierzyc ze ktos piszac o niej ze wyglada brzydko i dziwacznie pisze to powaznie :) ostatnio tez "odkrylam" byla modelke i piosenkarke jednego albumu Carle Bruni i nie moglam uwierzyc ze moj kolega nie podziela mojego zachwytu (dodam ze w innych kwestiach zwiazanych z estetyka rozumiemy sie doskonale). Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 19:36 Bruni też przepiękna i też z paczki Mulder i Patitz:) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 19:36 Ward i Werbowy www.modeltherapy.com/images/gemma_ward_daria_werbowy_vogue_0205.jpg Moss i Tennant w nowym Burberry: www.fg.ru/images/news_one/9116.jpg Miodzio ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 19:39 Moss i Tenant z synami Ferry"ego- ok Werbowy i Ward- nie moje typy urody, zupełnie... Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 19:45 Lily Cole - dla mnie poezja ;-) content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/1/12/180px-HB_Korea_2006.jpg www.members.lycos.nl/cherryshizzle/Scans/Pantomime_LilyCole_VogueUKDec04_TimWalker_01.jpg Ale dla mnie im dziwniej tym ladniej - tak juz mam ;-) Widzialam ja na zywo i wyglada naprawde uderzajaco... Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 19:23 brzydactwo images.askmen.com/imagesmodel/2004_jul/tatjana_patitz/tatjana_patitz_150.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 19:28 to nie jest jej reprezentatywne zdjecie, choc i na nim moim bezkrytycznym zdaniem wyglada ujmujaco :) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 19:38 Mnie się jednak większość obecnych gwiazd wybiegów nie podoba. Kate Moss cenię jako modelkę, ale pięknością bym jej nie nazwała. Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Tatjana Patitz 18.08.06, 19:41 Bo to w sumie nie są gwiazdy :) Kiedyś nawet mój dziadzio wiedział kim jest Claudia Shiffer czy Cindy czy inna Naomi:) Nazwiska dzisiejszych modelek znają tylko wtajemniczone :) Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei Re: Tatjana Patitz 19.08.06, 11:42 pianazludzen napisała: > to nie jest jej reprezentatywne zdjecie, choc i na nim moim bezkrytycznym > zdaniem wyglada ujmujaco :) Domyslalam sie, ze to wlasnie napiszesz :) więc proszę, ponizej wiecej takich niereprezentatywnych zdjęc : images.askmen.com/imagesmodel/2004_jul/tatjana_patitz/tatjana_patitz_150b.JPG chgloor.silmaril.org/misc/models/tatjana/old/tp013.jpg tatjana.patitz.free.fr/index.gif www.cicero.de/pic2/n1100683801.jpg www.gesundheit-themenguide.de/cms/media/archive/healthguide/wellness/spa_award_2005_tatjana_pat itz.jpg itd Ona po prostu wygląda jak facet przebrany za kobietę, albo facet po zmianie płci. Lub jak koń. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Tatjana Patitz 19.08.06, 12:15 pianazludzen napisała: > > Co sie z nia dzieje? Reklamuje mikstury L'Oreala dla dojrzalej cery. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr moze mi podpowiecie... 19.08.06, 14:04 Bedac w Paryzu w maju widzialam modelke, ktora wczesniej widzialam w magazynach mody itd. Blondynka okolo 22-24 lat, mowila po angielksu z akcentem ala Benelux. Wygladala jak lagodniejsza/delikatniejsza wersja Claudii Shiffer. Prawie zero makijazu, a cere miala cudowna. Kojarzycie kogos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: moze mi podpowiecie... 19.08.06, 14:23 Też jestem zdania,że dzisiejsze "gwiazdy" wybiegów nie dorównują starym supermodelkom. Mnie sie osobiście Daria Verbowy czy ta rosjanka z twarzą dziecka-Natalia Vodianowa nie podoba.Takie pospolite,przeciętne. Gdzie im do Heleny Christiansen, Tyra Banks,Karen Muldern czy Carli Bruni.One miały w sobie to coś,jakiś taki magnetyzm no i kobiece kształty. Dzisiaj króluja na wybiegu anorektyczki,wieszaki. Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: moze mi podpowiecie... 19.08.06, 14:30 tamte dziewczyny były szczupłe ale kobiece- nie miały ciał14-latek... Jeszcze Nadja Auermann była cudowna- pamiętam takie jej zdjęcie chyba Helmuta Newtona- od dołu ujęcie baaaaardzo długich nóg w baaardzo wysokich szpilkach... Widziałam je już b dawno temu ale wciąż pamiętam ( ach niestety właścicielem albumu był kolega student fotografii):) Odpowiedz Link Zgłoś