k1k2 Re: styl retro, styl pin-up 28.08.06, 17:52 super ciuchy ale musza idealnie lezec moim zdaniem powinnas oferowac drobne poprawki w cenie zakupu (lub za niewielka oplata), np. male zmiany w zaszewkach tak aby sukienki lezaly dobrze. to by bylo cos na pograniczu butiku i prwatnego krawiectwa :) ta jest cudna: www.daddyos.com/retro/ja2.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bzu Re: styl retro, styl pin-up 28.08.06, 18:14 tak tak i mnie prosze wpisz :)kasia_bzu@poczta.onet.pl :)sa swietne, a gdyby jeszcze ceny byly ludzkie to łooo :] Odpowiedz Link Zgłoś
z_aga_dka Re: styl retro, styl pin-up 28.09.06, 21:31 Bardzo mi się podobają!! Z chęcią coś bym kupiła :) Proszę o dopisanie mnie do listy oczekujących :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Re: styl retro, styl pin-up 28.09.06, 21:49 ....a czemu nie można być studentką i krawcową?? Ja szyje od 12 roku życia, studiowałam technologie odzieży /Politechnika Łódzka/, Mode i wzornictwo /Universite de la Mode/, Zarządzanie modą /Politechnika Łódzka/ i jestem bardzo dobrą krawcową :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Re: styl retro, styl pin-up 28.09.06, 21:51 a sukieneczki bardzo ładne :)) tylko poszukaj dobrych krawcowych !!! znasz sie troche na tym ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: styl retro, styl pin-up 29.09.06, 03:02 śliczne! te które mają w sobie troche więcej nowoczesności, ale wciaż są stylizowane, bardziej mi odpowiadaja. Dużo zależy od tego jak będą uszyte, wymagają dobrych rąk krawieckich. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: styl retro, styl pin-up 29.09.06, 03:04 I jeszcze prośba. Wyślij mi informacje, jak już będą w realu. Chętnie bym kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
ghjp Re: styl retro, styl pin-up 29.09.06, 07:54 poprosze o dopisanie mojego adresu:)ghjp@gazeta.pl:)pozdrawiam i zycze sukcesu! Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: styl retro, styl pin-up 29.09.06, 10:23 Nie włożyłabym tego na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
groszek_w_paski Re: styl retro, styl pin-up 29.09.06, 21:01 styl jest uroczy ale nie do chodzenia na codzień tylko na wyjątkowe okazje :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: styl retro, styl pin-up 30.09.06, 17:28 a mi się marzy spódnica z lat 50-tych.Taka rozkloszowana i do tego słodziutki kardigan :) img291.imageshack.us/my.php?image=skirtpeasantqp6.jpg albo sukienka w takim stylu(Dior lata 50-te) img291.imageshack.us/my.php?image=dior1vd7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś