ksiaze-gigi 25.08.06, 10:23 calkiem fajne te komplety. mi sienajbardziej podoba z top secret i z naf naf:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiawoodstock Re: Garnitury na każdą okazję 25.08.06, 10:47 Ja bym musiała mieć zbliżenia tych zdjęć, bo mało widać. Poza tym okropny jest zestaw Reserved, taki szary bawełniany dres i do tego skórzane kozaki na obcasie ?! Avanti chyba na głowę upadło ostatnio :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paula.damska Re: Garnitury na każdą okazję 25.08.06, 11:31 Fajne te żakiety, ale ja wolę spódnice zamiast spodni, czuję się wtedy bardziej elegancko i kobieco. Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Garnitury na każdą okazję 05.09.06, 03:59 Uwielbiam garnitury. Najbardziej podoba mi się ten z Mexx i te z Naf Naf. Odpowiedz Link Zgłoś
aska773 Garnitury na każdą okazję 15.09.06, 14:00 Ten garniturek jest pięeęęęęęękny. Moze tylko ktoś by mi powiedział kiedy będzie do kupienia w Top Secret, a moze już był, ponieważ w kolekcji jesień-zima 2006 go nie znalazłam. Pojechałam do Szczecina, do Galaxy po niego, a tu... nic. A było napisane, ze tam go dostanę. Ekspedientka zrobiła duuze oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś