mysia-mysia 01.06.12, 16:22 zajmuje się któraś z was tym? chciałam sobie poozdabiać parę rzeczy w domu i nie wiem jak się zabrać; nie mam zbytnich zdolności manualnych, nie potrafię nawet porządnie zapakować prezentu, zawszę drę papier więc nie wiem czy z tym sobie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynka_z_sasiedztwa Re: de coupage 01.06.12, 16:32 mysia-mysia napisała: > zajmuje się któraś z was tym? chciałam sobie poozdabiać parę rzeczy w domu i ni > e wiem jak się zabrać; nie mam zbytnich zdolności manualnych, nie potrafię nawe > t porządnie zapakować prezentu, zawszę drę papier więc nie wiem czy z tym s > obie poradzę ależ do ozdabiania techniką de coupage nie potrzebne są specjalne zdolności manualne, mogą spokojnie robić to kilkuletnie dzieci a umiejętność pakowania prezentów też nie ma z tym wiele wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: de coupage 01.06.12, 16:42 jest specjalne forum (oraz fotoforum) poświecone temu tematowi nic, tylko wchodzić (bardzo przyjemne to zajęcie) Odpowiedz Link Zgłoś