daggy4 01.09.06, 09:49 www.corriere.it/gallery/Venezia06/vuoto.shtml?2006/08_Agosto/festival/3&4 tak sie zastanawiam czy nie skopiowac tej fryzury... teraz moje wlosy sa dluzsze i pocieniowane.. co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: fryzura sandry 01.09.06, 16:07 daggy4 napisała: > www.corriere.it/gallery/Venezia06/vuoto.shtml?2006/08_Agosto/festival/3&4 > > tak sie zastanawiam czy nie skopiowac tej fryzury... teraz moje wlosy sa > dluzsze i pocieniowane.. > co o tym myslicie? nic szcególnego. nieładnie jej Odpowiedz Link Zgłoś
virinal Re: fryzura sandry 01.09.06, 16:53 prosta fryzurka ale nie powiedziałabym że brzydka... tyle że z fryzurami to jest tak że najlepiej je osobiście przetestować ;) niestety nie zawsze udaje nam się ułożyć włosy dokładnie tak samo jak na zdjęciu co całkowicie potrafi zmienić efekt... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: fryzura sandry 01.09.06, 19:20 przecież to zwyczajna fryzura Odpowiedz Link Zgłoś
coolermaster6 Re: fryzura sandry 01.09.06, 22:10 Fryzura prosta, dzięki czemu ławna do ułożenia, nie jest ekstrawagancka wiec moze ja nosic kazdy bez względu na zawód. Nie trzeba mieć przecież szaleństwa na włosach żeby dobrze wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
nikate Re: fryzura sandry 01.09.06, 22:27 To prawda, fryzurka jest elegancka, bezpretensjionalna i prosta.Masz pocieniowanie wloski, więc Proponuję Ci na razie po prostu spróbowac z grzywką na bok.Jak sie osowoisz to fryzjerka moze Ci wyrownać włoski-ale warunek- cieniowanie nadaje włosom puszystość i optycznie jest ich wiecej.jeśli maszcienkie włoski, które są troche oklapłe już po południo nie radzę-wtedy możeswz włoski skrócić ale nie rezygnuj z cieniowania:) Powodzenia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: fryzura sandry 01.09.06, 22:26 myślimy, że najpierw należy się zastanowić, czy ci dobrze w takim uczesaniu Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: fryzura sandry 02.09.06, 15:58 mnie sie fryzura sama w sobie bardzo podoba, bo cenie minimalizm. w dodatku bardzo na czasie: img218.imageshack.us/img218/622/charlizetheron2gd0.jpg img362.imageshack.us/img362/1929/galeriafryzurbankstyra02vt0.jpg img218.imageshack.us/img218/3622/320060217092300ic1.jpg a to czy ci bedzie pasowac, to juz inna bajka. trzeba miec do niej ladne rysy, bo mozna wygladac bardzo zwyczajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
amy_emy Re: fryzura sandry 02.09.06, 19:27 Ja niedawno chcialam sciąc włosywięc znalazłam sobie w internecie pasujące mi fryzury. do moich włosów i czoła nie pasowały, fryzjerka wymysliął coś innego w czym jest mi dobrze :). Odpowiedz Link Zgłoś
littlesmallfrog Re: fryzura sandry 03.09.06, 18:46 Fryzura nie jest zła,ale czy przypadkiem nie postarza? To wszystko zalezy też od Twoich rysów, kształtów twarzy, bo nie wszystkim wszystko pasuje. Najlepiej zapytać fryzjerkę co o tym sądzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: fryzura sandry 03.09.06, 19:45 fryzury zwyczajna, powiedziałabym nawet nudna...i jak ktoś powiedział może postarzać sama też mam równo obcięte włosy, w ogóle nie cieniowane, ale do tego mam grzywkę prostą i ciekawiej to wygląda, jak moja fryzjerka mówi, że mam włosy a'la egipcjanka;) choć grzywkę mam już za długą.. zresztą zależy co komu pasuje, a nóż tobie będzie w niej ładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: fryzura sandry 04.09.06, 08:40 dzieki dziewczyny! no wlasnie dlatego sie nad nia zastanawialam, ze jest prosta i "nic nadzwyczajnego" :) obecnie nosze balayage i mam zamiar tez z niego zrezygnowac na rzecz mojego naturalnego, ciemnego blondu. back to origins niech sie dzieje wola nieba.. z nia sie zawsze zgadzac trzeba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: fryzura sandry 04.09.06, 12:54 Jakaś tak nijako w tej fryzurze wyglada Sandra, ale jeśli Tobie pasuje do rysów twarzy itd., to rób sobie taką śmiało ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś