Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czym sie zajmujecie?

• ava40 Re: czym sie zajmujecie? 19.09.06, 00:03
        Skończyłam elektrotechnikę. Jestem kierowniczką oddziału w firmie zajmującej się
        dystrybucją artykułów elektrotechnicznych.
        • kinky5 Re: czym sie zajmujecie? 19.09.06, 00:22
          studiowalam architekture, pozniej studia post-graduate zwane advanced illustration.
          I jestem ilustratorem- freelancerem.
      • inecita Re: czym sie zajmujecie? 19.09.06, 16:43
        Jestem magistrem Kulturoznawstwa, kierunek Iberystyka. Pracuję w hiszpańskiej
        firmie developerskiej.
        • carrie.p Re: czym sie zajmujecie? 19.09.06, 20:36
          Jestem stomatolgiem, skończyłam studia 4 lata temu,zdałam LEP(Lekarski Egzamin
          Państwowy)...i pracuję w przychodni na NFZ, nie mam umowy o pracę a tm samym
          składek, zarabiam 1200zł, nie mam znajomości w środowisku, więc w moim mieście
          nie mam szans na zrobienie specjalizacji- próbuję się dostać 4 raz. Radzę więc
          osobom myślącym o tym kierunku, żeby się poważnie zastanowiły nad wyborem, bo
          nie jest wcale tak różowo jak by się mogło wydawać
      • r.richelieu Re: czym sie zajmujecie? 19.09.06, 21:00
        Nazywam się RR i mam życiorys prosty jak robotę, którą wykonuję. Urodziłam się
        i koniec. W przyszłości zamierzam zająć się umieraniem.

Zaś inspiracji do życia szukać trzeba we własnej osobowości, bo to ona nadaje
        naszą formę rzeczywistości, w jakiej się znajdziemy. Spartaczyć złym podejściem
        lub usprawnić dobrym można cokolwiek lub przynajmniej większość.
      • aneko_chan Informatyka, Bizu Handmade, Krvava Maga, M&A 20.09.06, 17:51
        Właśnie rozpoczynam studia magisterskie (uzupełniające) kierunek - informatyka
        W wolnym czasie robię biżuterię :) i trenuję Krav Magę
        Aha no i słucham Jpop, Jrock i oglądam anime ^_^ mimo że stara d** ze mnie :P

----------------
        Instruktor KM - J. WALCZAK
      • perennou Re: czym sie zajmujecie? 20.09.06, 18:09
        studiuje psychologie i dalej nie wiem czy to jest to,a poza tym szukam pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka