ava40 Re: czym sie zajmujecie? 19.09.06, 00:03 Skończyłam elektrotechnikę. Jestem kierowniczką oddziału w firmie zajmującej się dystrybucją artykułów elektrotechnicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: czym sie zajmujecie? 19.09.06, 00:22 studiowalam architekture, pozniej studia post-graduate zwane advanced illustration. I jestem ilustratorem- freelancerem. Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: czym sie zajmujecie? 19.09.06, 16:43 Jestem magistrem Kulturoznawstwa, kierunek Iberystyka. Pracuję w hiszpańskiej firmie developerskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
carrie.p Re: czym sie zajmujecie? 19.09.06, 20:36 Jestem stomatolgiem, skończyłam studia 4 lata temu,zdałam LEP(Lekarski Egzamin Państwowy)...i pracuję w przychodni na NFZ, nie mam umowy o pracę a tm samym składek, zarabiam 1200zł, nie mam znajomości w środowisku, więc w moim mieście nie mam szans na zrobienie specjalizacji- próbuję się dostać 4 raz. Radzę więc osobom myślącym o tym kierunku, żeby się poważnie zastanowiły nad wyborem, bo nie jest wcale tak różowo jak by się mogło wydawać Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: czym sie zajmujecie? 19.09.06, 21:00 Nazywam się RR i mam życiorys prosty jak robotę, którą wykonuję. Urodziłam się i koniec. W przyszłości zamierzam zająć się umieraniem. Zaś inspiracji do życia szukać trzeba we własnej osobowości, bo to ona nadaje naszą formę rzeczywistości, w jakiej się znajdziemy. Spartaczyć złym podejściem lub usprawnić dobrym można cokolwiek lub przynajmniej większość. Odpowiedz Link Zgłoś
aneko_chan Informatyka, Bizu Handmade, Krvava Maga, M&A 20.09.06, 17:51 Właśnie rozpoczynam studia magisterskie (uzupełniające) kierunek - informatyka W wolnym czasie robię biżuterię :) i trenuję Krav Magę Aha no i słucham Jpop, Jrock i oglądam anime ^_^ mimo że stara d** ze mnie :P ---------------- Instruktor KM - J. WALCZAK Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: czym sie zajmujecie? 20.09.06, 18:09 studiuje psychologie i dalej nie wiem czy to jest to,a poza tym szukam pracy Odpowiedz Link Zgłoś