Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

glany revenger

19.09.06, 21:43
    chciałam sie zapytac czy ktoś miał do czynienia z butami firmy revenger? bo
    zakochałam sie w takich jednych glanach czerwonych , ale troche nie ufam tej
    firmie, bo buty są chyba za tanie (199zł) by pare lat przetrwać. wcześniej
    miałam tredair'y i hadeeki, po 5 lat sie trzymała jedna i druga para, wiec
    chciałabym by moje kolejne glany też były przygotowane na 5letnią masakre ;]
    czy ktoś cos wie?

pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • iluminacja256 Re: glany revenger 20.09.06, 08:47
        Butów tej firmy nei mialam, ale wypowiem się co do ceny. To sa buty polskiej
        firmy, podobnie jak Steel czy KMM- jesli napiszesz bezposrednio do producenta
        okaze sie, ze moze te buty kupić za jakiś 150-170 zł - góra!!! To , ze inne
        glany sa tak drobie wynika z prostej zasady - najpierw za but bierze
        dodatkowo hurtownik, a potem jeszcze sklep - to razem daje 240-280 zł - ale
        absolutnie nei jest to cenqa wliczona w but, ale w posrednictwo. Identycznie w
        Polsce ma się sprawa perfum - to co kupię w internetowej hurtowni za granicą za
        180 zł to będzie 50 ml, to co kupie w Polsce za 160 zł to będzie 30 ml;/, 50-
        będzie kosztowało z 220 zł;/
        • iluminacja256 Re: glany revenger 20.09.06, 08:54
          Aha, jesli to nei musi być 100 % ta firma to pomysl nad glanami "Rangers".
          Ostatnio kupiłam niskie i są to najwygodniejsze glany jakie kiedykolwiek
          miałam - na razie wszystko ok.

Link z allegro, bo firma ma zlikwidowaną strone i tzreba tego szukac po
          sklepach z glanami albo na allegro:
          www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1942887

• rozdept Re: glany revenger 20.09.06, 15:30
            dzieki za odpowiedz :)

jeszcze jest troche czasu do tego by zmienić lżejsze buty na glany, wiec sie
            zastanowie ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka