Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kate moss zaczyna wspolprace z topshop

21.09.06, 00:15
    www.topshop.com/promostores/tops/index.html?make_live=yes&promo=
    topshop loves kate, a kate zaczyna wspolprace z ta marka - ubrania sygnowane
    jej nazwiskiem pojawia sie w sklepach w kwietniu 2007 roku.
    ot, taki wczorajszy news.
    pzdr,
    p.
    Obserwuj wątek
      • wee_monstar Re: kate moss zaczyna wspolprace z topshop 21.09.06, 00:19
        Na ulicy mnostwo topshop queens, teraz bedzie jeszcze gorzej ;)
        • mpaulk Re: kate moss zaczyna wspolprace z topshop 21.09.06, 00:23
          wee_monstar napisała:

> Na ulicy mnostwo topshop queens, teraz bedzie jeszcze gorzej ;)
          jedno musze przyznac kate moss - ona rzeczywiscie inicjuje trendy, a nie
          bezmyslnie kopiuje to, co pokazuje sie na wybiegach. stac ja na wszystkie marki
          (albo tez dostaje je od projektantow), a czesto nosi ubrania no-name (lub
          wlasnie relatywnie tanich marek jak topshop).
          inna rzecz, ze rzeczywiscie, troche mnie przeraza ten wysp klonow, jaki szykuje
          sie nam na wiosne. :)
          pzdr,
          p.
          • wee_monstar Re: kate moss zaczyna wspolprace z topshop 21.09.06, 00:39
            Tak ,prawdziwa trendsetterka - prawdziwym przebojem ebay jest ostatnio tzw.
            Kate Moss Butterfly Superdrug Bag..
            Lepszej reklamy Superdrug nie mogl sobie wymarzyc;)
            Pzdr
      • daggy4 promowanie kate moss 21.09.06, 08:42
        czy innych cpunek jak naomi jest amoralne.
        od kiedy przeczytalam, ze wciagaly coce w domu nelsona mandeli nie moge ich
        zniesc.
        • vivis_cortez Re: promowanie kate moss 21.09.06, 11:58
          myślę, że niestety sporo modelek wciąga kokę, tylko o pozostałych może nie
          słyhać
          • daggy4 Re: promowanie kate moss 21.09.06, 12:04
            na pewno, niestety!
            powinni promowac wiecej "puszystych i czystych" ;)
            • vivis_cortez Re: promowanie kate moss 21.09.06, 12:08
              matko słychać miło być :-))))))))))))
      • qurna_chata kto to kate moss? 21.09.06, 10:11
        a co to top shop? pewnie jakis h&m of british origin?

kate moss jest symbolem kokainy co najwyzej, a kolumbijscy bossi zacieraja rece
        zapewne bo lepszej reklamy nie mogli sobie wymarzyc.

moze w uk ta pani to i jakas wyrocznia w sprawie mody, ale zapewniam ze dla
        reszty europy kate moss nie istnieje jako trendsetter jesli chodzi o kobiety
        powyzej 25 lat. tak jak trudno kobiecie w wieku wiecej niz 25 lat ubrac sie w
        H&M.
        jesli chodzi o moja prywtna opinie to kobieta prezentuje przerost formy nad
        trescia. jej reklama perfum chanel sprawila ze zadnych perfum chanela nie
        kupie, bo jakos nie potrafie sie utozsamic z tym transwestyta (kate moss)
        wyzierajacym ze zdjecia.
        • sumire Re: kto to kate moss? 21.09.06, 10:20
          a, to ja się odżegnam od tych kobiet z reszty Europy, bo lat mam 27, a siedzę
          tu w tunice z H&M i bardzo mi z tym dobrze :)
          kokaina kokainą, pobłądzić ludzka rzecz. to nie jest mój ideał urody, ale nie
          przeszkadza mi ani w reklamach Burberry, ani w żadnych innych. ona nie ma być
          wzorcem moralnym. ma ładnie wyglądać na zdjęciu.
          • daggy4 Re: kto to kate moss? 21.09.06, 11:07
            sumire napisała:
            > ona nie ma być
            > wzorcem moralnym. ma ładnie wyglądać na zdjęciu.

moim zdaniem to nie w porzadku w stosunku do niezbyt madrych nastolatek, ktore
            sledza bezkrytycznie zycie kate i jej podobnych i wyciagaja mylne wnioski z jej
            prowadzenia sie. w Twoim wieku latwiej jest rozdzielic dwie sprawy i wiesz, ze
            jak Ci sie podoba reklama z kate to nie musisz byc cpunka, ale do mlodszych
            dziewczyn to moze nie docierac.

co do reklamy coco mademoiselle chanel z kate to podoba mi sie na niej bardzo!
          • qurna_chata Re: kto to kate moss? 21.09.06, 14:54
            no ale nie wpadajmy w przesade
            ja pojedyncze sztuki garderoby metki h&m tez wygrzebie we wlasnej szafie,
            ostatecznie kazdy chyba ma sztuke lub dwie, ale nie znam nikogo w moim wieku
            kto idac na zakupy ciuchowe w pierwszej kolejnosci leci do h&m,
            jednym z glownych powodow nie jest wcale jakosc czy wzornictwo ale fakt ze w
            h&m o kazdej porze dnia i nocy grasuja tlumy rozwrzeszczanych gimnazjalistow
            • pistacja5 Re: kto to kate moss? 22.09.06, 09:06
              Ja jak wpadam do H&M to o 9 rano, gimnazjaliści są wtedy w szkole ;)
        • carnivore69 Re: kto to kate moss? 21.09.06, 11:20
          O, qurna!

Pzdr.
      • h.e.r.m.i.o.n.a Re: kate moss zaczyna wspolprace z topshop 22.09.06, 09:47
        Nie lubię kate moss, uważam, że wcale nie jest ładna, ale przyznaję się, iż
        podziwiam jej styl ubierania. Niech reklamuje topshop, nie mam nic przeciwko
        tym bardziej, że to będzie bardziej wiarygodne niż madonna i H&M. jak już ktoś
        napisał kate chodzi tez w popularnych markach.
        A jeśli chodzi o H&M to wydaje mi się, że połowa forumak jest uczulona na ten
        sklep. Sama uwielbiam tę markę i przyznaję, że z jakością u nich nie raz bardzo
        kiepsko, ale jest więcej takich sklepów, a atakujecie tylko ten.
        • sumire Re: kate moss zaczyna wspolprace z topshop 22.09.06, 09:58
          heh :)
          a propos H&M, czyli offtopic w gruncie rzeczy - w ubiegłym tygodniu stałam w
          ogonku do kasy, a za mną dwie panienki dyskutowały o wielkim zdjęciu Madonny
          naprzeciwko. i jedna powiedziała: "tylko żeby ktoś nie pomyślał, że robię tu
          zakupy z jej powodu. przecież ona jest TAKA STARA!" :)
          • qurna_chata Re: kate moss zaczyna wspolprace z topshop 22.09.06, 12:12
            a czy to przypadkiem nie jest wlasnie uklon w strone publicznosci w nieco innym
            przedziale wiekowym?
            wiadomo powszechnie ze h&m to sklep gdzie gimnazjum i liceum robi zakupy. ale
            gimnazjalisci i licealisci to nie jest grupa wiekowa ktora pamieta madonne
            jeszcze przed 40-dziecha ...ani tez grupa klientow przy forsie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka