dixi 28.09.06, 13:12 www.allegro.pl/item129885524_australijskie_kozaki_emu_chesapeak_brown_37.html podobaja sie Wam? tych klasycznych a'la walonki bym nie zalozyla raczej, ale na takie mam ochote... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikitka78 Re: emu - nowy fason 28.09.06, 13:15 skojarzyły mi się z rosyjskimi bajkami, chyba rybak w "o rybaku i złotej rybce" takie nosił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: emu - nowy fason 28.09.06, 13:18 ale nie mial takich zgrabnych lydek w nich na pewno, jak gwiazdy ze zdjec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: emu - nowy fason 28.09.06, 13:24 ich jest sporo więcej : sheepskinshoes.com/ecom/BrowseStore.php?category=959 Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: emu - nowy fason 28.09.06, 13:25 Lepsze od tej wersji a'la walonki ale ciągle jakieś takie...no nie wiem.Może do lasu czy coś bym załozyła ale ogólnie mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: emu - nowy fason 28.09.06, 13:34 a dla mnie są idealne w zasadzie, spelniaja wszystkie moje wymagania co do butow zimowych: ze skory naturalnej, na plaskim obcasie czyli da sie chodzic, ladnie wyprofilowane sa, grzeja chyba... powiedzcie mi ze mam kupic... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: emu - nowy fason 28.09.06, 13:40 jezeli ci sie podobaja i dobrze bys sie w nich czula, nie zastanawiaj sie i kuouj. W koncu to maja byc twoje buty. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: emu - nowy fason 28.09.06, 13:54 tylko sprzedawca z allegro do kitu kupilam buty miesiac temu, wplacilam kase tego samego dnia po tygodniu mail: przykro mi ale nastapila pomylka i nie ma takiego rozmiaru w takim kolorze, moze wyszuka pani sobie cos innego? wyszukalam ale cena byla wyzsza sprzedajaca zaproponowala 5% upustu, co w przeliczeniu wynioslo ok. 8zł podziekowalam za taka laske i poprosilam o zwrot kasy zwrocila ale o 30zł mniej wyslalam mail z prosba o wyjasnienie cisza wyslalam drugi mail cisza teraz czekam na odpowiedz z allegro i wystawiam negatyw Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: emu - nowy fason 28.09.06, 14:22 wielkie dzieki za ostrzezenie :)) znalazlam cos takiego jeszcze deezee.pl/index.php?products=product&prod_id=532 cfena ta sama co na allegro, wysylka gratis; ale to jest chyba interes tego sprzedawcy z allegro wiec nie wiem czy nie bedzie podobnych jaj... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: emu - nowy fason 28.09.06, 14:44 trudno mi powiedziec ja sie zawiodlam po pierwsze sprzedajaca zlamala regulamin, wystawila aukcje z butami ktorych nie miala a ktore dopiero byly w drodze, zachowala sie malo elegancko - na chlopski rozum lepiej raz nie zarobic ale zachowac twarz i klienta, no a teraz zwlekanie z oddaniem pieniedzy to jzu szczyt wydaje mi sie ze ta osoba jest po prostu zbyt pewna siebie, ma wielu klientow, duzy zbyt i zaczyna olewac Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: emu - nowy fason 28.09.06, 23:40 Czy ładne to kwestia gustu, mi się nie podobają. Mają podstawową wadę nie nadają się na śnieg ani deszcz. Parę razy przemokną i będą brzydko wyglądać. Na nasze zimy raczej skóra licowa. Chyba, że tylko z samochodu do budynku ale wtedy po co ci takie ciepłe? Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: emu - nowy fason 29.09.06, 06:17 kiedyś pisałam ale powtórzę - prawdziwe EMu (nie wiem jak emu-podobne) faktycznie tak maja ,że stopy się w nich nie pocą.Fajnie się to zakłada własnie na bose nogi.Sprawdzone a nie wyczytane:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: emu - nowy fason 29.09.06, 10:57 no skoro "Lindsey" takie nosi, to musi byc coś... Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: emu - nowy fason 29.09.06, 16:49 tak mi się wydaje że muszą być ciepłe bardzo,ale nie moge się przekonać do fasonu Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: emu - nowy fason 29.09.06, 21:25 nie są takie złe!!!!! Jednak i tak bardziej podobaja mi sie w prostszym fasonie www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e1d5defddf7ce28b.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9d7b0ddd983e0a70.html Szczerze mówiac z checia bym sobie takie kupiła, ale u nas znajac zycie pewnie takich nie dostane oprocz allegro:((((((((((((((((((((((((((((!!!!!! A tak na marginesie, to albo mi sie zdaje, albo ja kiedys w croppie widziałam takie buty, tylko w kolorze niebieskim?!?!?!?!?!?!?!?!? Czy ktos popiera moja wizje, czy raczej mi sie sniło????????????????? help!!!!pomocni ludzie???????!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: emu - nowy fason 29.09.06, 22:37 bridget_07 napisała: > > Szczerze mówiac z checia bym sobie takie kupiła, ale u nas znajac zycie pewnie > takich nie dostane oprocz allegro:((((((((((((((((((((((((((((!!!!!! > > help!!!!pomocni ludzie???????!?!?! Widziałam dziś emu na żywo w Reducie w Al.Jerozolimskich (W-wa) w sklepie Zebra. ten oto model w wesji długiej i krótkiej www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e1d5defddf7ce28b.html Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: emu - nowy fason 30.09.06, 16:16 ooooo myszka dzieki za pomoc! Twoj link nie chce mi sie otworzyc, chyba cos mi sie zwaliło:((( A nie patrzyłas przypadkiem na cene, bo jeszcze nigdy nic nie kupowałam w tej Zebrze???? Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: emu - nowy fason 30.09.06, 16:21 Ja bym sobie takich butów nie kupiła, ale uważam, że Kate Moss wygląda w nich odjazdowo :) Lindsay już nie ma takich zgrabnych giczołów. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: emu - nowy fason 30.09.06, 17:16 bridget_07 napisała: > ooooo myszka dzieki za pomoc! > Twoj link nie chce mi sie otworzyc, chyba cos mi sie zwaliło:((( > A nie patrzyłas przypadkiem na cene, bo jeszcze nigdy nic nie kupowałam w tej > Zebrze???? dokładnej ceny nie pamiętaj , ale w przedziale 200-300 zł. Te krótsze oczywiście tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: emu - nowy fason 30.09.06, 19:50 w zeszłym roku były w VENEZI 350 - 400 zł.Krótkie i długie w tym przedziale Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: emu - nowy fason 30.09.06, 20:15 Dzieki babeczki musze sie rozejrzec! Odpowiedz Link Zgłoś
aaneczka79 Re: emu - nowy fason 27.10.06, 14:24 hmm a co masz przeciwko allegro ;))??? Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: emu - nowy fason 30.09.06, 22:36 buty mi sie nie podobaja ale nie mi maja sie podobac ale tobie ;) ps. podejrzanie niska cena jak na EMU Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: emu - nowy fason 01.10.06, 06:16 wee_monstar napisała: > ps. podejrzanie niska cena jak na EMU nie sądzę:-) oryginalności tego chyba nie zaprzeczysz sheepskinshoes.com/ecom/BrowseStore.php?category=959 a kosztują (bronte) od ok 75 do 120 $.Na przecenie można jeszcze taniej zamówić.A do Polski wysyłają Odpowiedz Link Zgłoś
princessa16 Re: emu - nowy fason 01.10.06, 09:24 Ja sie w nich dosłownie zakochałam :) i mysle ze bedą hitem (w końcu chodzi w nich kate moss). Kupuje sobie te ciemnobrązowe i mam pytanko, czy dobrze beda wygladały do rurek w środku? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: emu - nowy fason 27.10.06, 14:39 ja mam 5 par emu;) w tym dwie pary niskich walonek;)i to sa najwygodniejsze buty jakie kiedykolwiek mialam;) co do deezee z allegro,to ja kupilam u Niej 2 pary i jakoś nie zawiodłam.Szkoda,ze teraz tak dala ciala;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kama652 Re: emu - nowy fason 28.10.06, 10:07 Kate Moss ma na sobie kozaczki firmy Minnetonka ,a nie Emu.Co do jakości Emu są rewelacyjne i niczym nie odbiegają od droższej wersii Ugg .Faktycznie można je nosić zimą bez skarpetek . Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: emu - nowy fason 28.10.06, 10:11 a kate moss, sadzac po pozostalych rzeczach, w ktore jest ubrana, nosi je nawet latem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: emu - nowy fason 28.10.06, 11:18 Podobają mi się właśnie te czarne, które nosi Kate :) Może też sobie takie sprawię ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: emu - nowy fason 28.10.06, 11:42 Nie sa zle :) Ale chyba nie nadaja sie na nasza polska zimowa chlape :/ Odpowiedz Link Zgłoś