h.e.r.m.i.o.n.a 29.09.06, 22:31 przymierzałam dziś rurki, ae były to wysokie biodrówki i odstawały w pasie. Gdzie znajdę takie niskie? Te które przymierzałam były w H&M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka_333 Re: Rurki - biodrówki 29.09.06, 22:34 zara, levis, wragler, river island, mango. Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Rurki - biodrówki 29.09.06, 22:39 dzięki, tyko, że ja chciałabymm coś tańszego, a w tych sklepach to drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Rurki - biodrówki 29.09.06, 22:51 dziwne.ja ostatnio właśnie takie niskie przymierzałam w h&m.naprawdę niskie.może zobacz do innego h&m. Odpowiedz Link Zgłoś
perseidaa Re: Rurki - biodrówki 29.09.06, 23:37 Zara z grubej satyny (granat, czarny, beż, ?) 149zł Odpowiedz Link Zgłoś
nihan1 Re: Rurki - biodrówki 30.09.06, 00:33 kupno rurek to nie lada wyzwanie, wiem cos o tym bo zmierzylam sie z kazdym mozliwym modelem chyba, tu odstaje w talii, tu sie nie dopina, tu za waskie nogawki, tu za szerokie buu a idealne po prostu idealne kupilam w primarku za 12 funtow :) pojechalam do anglii na wakacje i buh- olsnienie, ale to duzo zalezy od figury, ciezko doradzic firme bo to zalezy w czym tkwi twoj problem w dobieraniu spodni, moj problem to ultraszczupla talia w porownaniu do bioder i niski wzrost Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Rurki - biodrówki 30.09.06, 00:41 To ja miałam większe szczęście: pierwsze które przymierzyłam okazały się idealne i je kupiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Rurki - biodrówki 30.09.06, 12:17 No to znaczy, że muszę jeszcze raz przetrząsnąć H&M i lecieć do Zary. Może sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś