Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Factory OUTLET we Wrocławiu

03.10.06, 18:41
    Idziecie jutro zobaczyć do nowego centrum handlowego? Ciekawi mnie jakie beda
    tam ceny. Niby ma być od 30 do 70% taniej... jak jest w outletach już
    otwartych. Mozecie podać jakąs cenę w "normalnym" sklepie i tego samego
    produktu w outlecie? Tak chociaż "na oko".
    Obserwuj wątek
      • evil_woman666 Re: Factory OUTLET we Wrocławiu 03.10.06, 18:55
        ja ide jutro popatrzec z kolezankami :) nigdy nie bylam w takim sklepie wiec na
        cenach sie nie znam :) poszukuje akurat nowych jeansow wiec moze cos sie natrafi
        :) pozdro
        • bezzasadnie Re: Factory OUTLET we Wrocławiu 04.10.06, 15:39
          czekamy na relację:). jak z cenami, da się coś sensownego kupić, jest sens się
          wybierać?
          • evil_woman666 Re: Factory OUTLET we Wrocławiu 04.10.06, 16:14
            jak dla mnie to jedna wielka dupa :/ drogo jak cholera a jak juz jest cos
            fajnego i taniego to taki badziew ze za darmo bym nie chciala :/ poza tym polowa
            sklepow jeszcze nie otwarta :/ stwierdzam ze lepsze i tansze rzeczy mozna dostac
            w zwyklym sklepie na miescie :) aha no i albo maja same XS albo XL, moze nie
            wszedzie ale ja nic nie znalazlam :/
            • bezzasadnie Re: Factory OUTLET we Wrocławiu 04.10.06, 16:21
              pff. no to kicha. ktoś jeszcze? mnie najbardziej vero moda interesuje, otwarta już?
              • evil_woman666 Re: Factory OUTLET we Wrocławiu 04.10.06, 16:28
                vero moda otwarta :) duzo letnich bluzek i podkoszulek, plaszcze i kurtki
                zimowe, troche jeansow i swetrow ale za bardzo sie nie przygladalam bo akurat
                nie lubie ubran z tego sklepu :)
              • mankowa86 Re: Factory OUTLET we Wrocławiu 04.10.06, 19:32
                Ni to niefajnie. Myślałam, że będzie można znaleźć tam ciekawe i co
                najważniejsze tańsze ciuchy. szkoda.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka