kadfael 09.10.06, 18:56 Mam mieszane uczucia co do tej firmy. Czasem trafiają się naprawdę świetne rzeczy, ale czasem szkoda gadać za niemałe pieniądze. Co sądziecie o tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Tatuum 09.10.06, 20:01 dokładnie to co ty:) czasem mozna znalezc cos fajnego ale czasem to naprawde szkoda 50zł na coś za co oni chcą 200 Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Tatuum 09.10.06, 20:06 Fatalny sklep. Może gdyby mieli trochę niższe ceny (chociaż nie wiem jakie mają teraz bo dawno nie byłam) to czasami bym zajrzała. Ale ich kolekcje są naprawdę mało warte jak dla mnie, proste, niczym nie wyróżniające się, często niemodne ciuszki za niemałe pieniądze. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Tatuum 09.10.06, 21:18 jeszcze nigdy nic tam nie kupilam i nie sadze, zeby to sie predko zmienilo ;) nie lubie ubran w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
alka233 Re: Tatuum 10.10.06, 15:20 niestety kiepska jakość tkanin, fasony nieszczególne, nic fajnego za niemałe pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś