enigma1987 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 02.11.06, 22:29 Wyrażam zgode na przetwarzanie moich danych osobowych i oświadczam że zapoznałam się z regulaminem konkursu Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.1984 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 03.11.06, 18:33 Nio Enigma rewelacja ... masz styl i klase bede Ci kibicował !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.1984 Re: Enigma 03.11.06, 18:35 Nio Enigma rewelacja ... masz styl i klase bede Ci kibicował !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Włodzio czyli chlopczyca 02.11.06, 22:57 tutaj wygladam dokladnie jak moj ojciec ;) bylby dumny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene ostatnie :) 02.11.06, 23:07 mundurek wyglada szkaradnie, ale jesien na zdjeciach piekna wiec zalaczam... Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: jeszcze po francusku ;) 03.11.06, 08:48 Foam - rewelka. I żadne TWA, ale nie dość że stylizacje ekstra, to jeszcze zdjęcia fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
madelon1 Re: jeszcze po francusku ;) 04.11.06, 21:28 Foam, super stylizacja i swietne zdjecia, zestaw nr 1 bije wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
aga681 Re: jeszcze po francusku ;) 03.11.06, 09:39 super zdjęcia, supwer stlizacja, super ciuchy no i figura. Jestem zaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
enigma1987 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 03.11.06, 08:48 Chciałabym sie zapytać dlaczego nie ukazały się moje 2 zdjecia spośród 4 ??? (były wysyłane po dwa). Odpowiedz Link Zgłoś
enigma1987 Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 09:16 Chciałabym się dowiedzieć dlaczego ukazały się tylko dwa zdjecia sposrod czterech????? ( wysyłałam je po dwa) Odpowiedz Link Zgłoś
madziarra19 Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 09:52 prawda jest taka ,że dobrze zrobione zdjecie moze dodac uroku byle jakiej stylizacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 10:23 Albo spaprać całkiem dobrą - ale tutaj chyba to nie zaistniało :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 10:29 to prawda, ze w odbiorze liczy sie wiele rzeczy miedzy innymi oczy i ogol rysow twarzy (regularne rysy duze oczy i pozytywna emocja na nich wypisana wplywa takze na pozytywny odbior) takze jakosc zdjecia, jego ostrosc, kolorystyka i klimat... mysle jednaj ze w konkursie szlo o "ciekawa stylizacje" i przy ocenie bedzie to brane pod uwage, a nie jakosc zdjec... mnie bardzo podobaja sie stylizacje dziewczyny w przymierzalni (mimo, ze warunki byly ciezkie ;) to widze ja oczami wyobrazni w pelnym sloncu :) w zoltej suknience albo w tym slicznym fioletowym plaszczyku i zielonej sukni (w ktorej wygladala super) Twoje zdjecia z nam morza sa swietne (dobrze oddaja kolorystyke ubran i fajnie komponuja sie z otoczeniem no i siewtne ciuchy) Odpowiedz Link Zgłoś
katjusza10 Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 11:48 czy to mowa o mnie???jesli tak to bardzo mi miło...a jeśli nie ....to trudno ale i tak się cieszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
katjusza10 Re:Pytanie do redakcji..... 05.11.06, 11:32 ahhhh ohhhhhh....rozpływam się:)dzienx:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 10:33 moze byly zbyt duze? ja mimo, ze teoretycznie dostosowywalam zdjecia do wymogow (nie wiecej niz 640px szrokosci) czasem rogram generowal takiego "kloca" nie wiedziec czemu (we wlasciwoscich wsyztsko bylo ok i ciezar i wymiary) ze forum nie przyjmowalo... jezlei wyslalas w wiekszym rozmiarze moze zostana zmiejszone i wstawione do watku - pewnie sporo bylo zdjec i beda jeszcze zatwierdzane i wrzucane... Odpowiedz Link Zgłoś
madziarra19 Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 13:18 katjusza- widze ze mamy podobny gust bo ubralysmy modelke w ten sam sweterek:))) (czarny z pepitka na przodzie. Wogole śmieszna modelka:) fomlacene - dzieki za komplement:) fajna ta sceneria w tle, moze zartudnią Cie w Gazecie na fotografa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re:Pytanie do redakcji..... 04.11.06, 01:04 foamclene - swietna figura, swietne zdjecia (wiesz, lubie ten Twoj balkon) no i oczywiscie swietne dobrane ciuchy- chyle glowe.....pozdrawiam mniej znaczy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
madziarra19 Re:Pytanie do redakcji..... 04.11.06, 22:59 a widzisz,prawda sie wydala! a ja bym juz chciala zeby byly wyniki konkursu..męczy mnie zagladanie codziennie na te stronke:D Odpowiedz Link Zgłoś
katjusza10 Re:Pytanie do redakcji..... 05.11.06, 11:30 gegeg...a nie szukasz kogoś jeszcze do tej gazety????ja już tak długo szukam pracy....:)....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
enigma1987 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 03.11.06, 10:14 Wczoraj przesłałam cztery zdjęcia do konkursu lecz ukazały się tylko dwa. Nie uzyskuje żadnej odpowiedzi od Państwa, więc przesyłam je ponownie. Proszę o potraktowanie tego jako całość mojego wczorajszego zgłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger156 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 03.11.06, 20:37 czego skoro wysyłałam nie zamieszczono mojego kolejnego zdjęcia (to było bardziej wyraźne ;() Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa foamclene 05.11.06, 00:01 zlituj sie kobieto i napisz co to za buty;) juz w watku tralalumpka tam sie rozplaszczam nad nimi :))))))))))))))) boskie sa:) Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: foamclene 05.11.06, 00:42 przyłączam się do błagań z tym że ja jeszcze poproszę info na temat ostatnich spodni :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziarra19 Re: foamclene 05.11.06, 17:35 takie buty widzialam w Anglii....mialam tę nieprzyjemnosc by pracowac w fabryce butów. Byly tam wlasnie identyczne, tez mi sie podobaly...ale zanim buty trafią do sklepu muszą przejsc niezłą szkole czyszczenia np z pleśni. A fe! wszystkie buty ktore tam widizalam źle mi sie kojarzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashimi Re: foamclene 08.11.06, 12:49 babunowa napisała: > zlituj sie kobieto i napisz co to za buty;) jeżeli wzrok m nie nie myli, buty są z Aldo ^^ ___________________________ shimiaczkowe pozdrowionka^^ Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foamclene 08.11.06, 21:27 aldo ma "piptoły" lakierowane... podobne Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 18:34 Jest nam niezmiernie miło, że konkurs cieszył się tak dużym zainteresowaniem. Bardzo dziękujemy wszystkim uczestniczkom za zaangażowanie i kreatywność. Pierwsze miejsce postanowiliśmy przyznać woody_allen za elegancję i znakomite wyczucie stylu. Nagradzamy pierwszą stylizację umieszczoną w poście: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=50599224&a=51136174 Drugie miejsce zajęła ewao2 - za trafną kompozycję zaprezentowaną na tym zdjęciu - po prostu lekkość przełamana nutką finezji. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=50599224&a=51316045 Trzecia nagroda trafia do katjusza10. Jak widać przymierzalnia jednego ze sklepów w centrum handlowym może być również bardzo dobrym studiem fotograficznym. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=50599224&a=51303592 Specjalne wyróżnienie i zestaw upominków od redakcji gazeta.pl przyznajemy foamclene za kilka bardzo ciekawych stylizacji. Mody nie należy traktować śmiertelnie poważnie - bawmy się nią! Szukajmy, eksperymentujmy, komponujmy własne zestawy - a wszystko po to, by odnaleźć własny styl. Gratulujemy zwycięzcom! Życzymy dalszych sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 18:41 Dziewczyny gratuluje! Redakcji dziekuje za wyroznienie - bardzo sie ciesze :))) chlop tez, bo biedaczysko wymarzlo sie na tym balkonie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sobczak_karolina Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 18:49 GRATULUJE! Mnie się nie udało, ale ciesze się Waszym sukcesem!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewao2 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 20:49 Bardzo się ciesze i wprost nie mogę uwierzyć, pierwszy raz cos wygrałam ,serdeczne dzięki świetna zabawa i gratuluje dziewczynom .Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 19:47 Gratuluje! Wiecej takich inicjatyw, bylo mnostwo zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
woody_allen Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 20:12 skacze z radosci po pokoju gratuluje dziewczynom oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
katjusza10 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 21:31 ooooo kurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzienx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cieszę się jak dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!i gratulacje dla innych babek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziarra19 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 22:17 Serdecznie gratuluje zwyciężczyniom:)))))))) zgadzam sie w 100% z przyznaniem nagrody za I i III miejsce....IIego nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 23:33 gratulacje dziewczyny!!!! :DDDDD potem koniecznie pokazcie, co sobie kupilyscie;))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 28.11.06, 18:00 dla Mnie Floa nr 1 ;)) Idz w tym kierunku, masz wyczucie i talent ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ginger156 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 22:16 fajnie by było gdyby zorganizowany był też konkurs na najlepsze projekty gratuluje zwyciężczyniom Odpowiedz Link Zgłoś
maadziaalenaa Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 12.11.06, 20:03 ja tez wszystkim gratuluje!! te konkursy są fajne, bo ciekawe i fajne nagrody są i się można dobrze bawić! kiedyś wygrałam super kupony na ciuchy i buty:) pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
katjusza10 Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 13.11.06, 18:38 jak ja lubię takie komenty:).....zawsze można było dać przykład swoich pomysłów:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 13.11.06, 21:47 jak to mowia ornitolog nie musi umiec latac :))) mozna byc swietnym w teorii bez uprawiania praktyki Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 13.11.06, 21:49 jestes boska foam! :))))))))) swietnie ujelas .... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 13.11.06, 23:05 histoire_d_o napisała: > Nic dziwnego, ze takie komentrze jak stylizacja ? l < To jakis anagram? :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
danka00 foamclene ............. kim Ty jestes ..... 16.11.06, 17:18 kim Ty jestes do cholery zeby narzucac wszytskim swoje zdanie..... daruj sobie Ty bezczelnych komentarzy dziewczyno./... a jesli chodzi o to Twoje wyróznienie.... to tragedia bezgustowie........ Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foamclene ............. kim Ty jestes ..... 16.11.06, 17:19 prosze o przyklad moich "narzucan" ? Odpowiedz Link Zgłoś
danka00 Re: foamclene ............. fe....... ble..... 16.11.06, 17:23 Foamlence mam jeszcze jedno pytanie taki mały szczegól a ten Twój obciachowy beret to był MOHEROWY ????????Żałosne te Twoje fotki...... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foamclene ............. fe....... ble..... 16.11.06, 17:25 a jednak poswicasz im sporo czasu :) schlebia mi to :) Odpowiedz Link Zgłoś
danka00 Re: foamclene ............. fe....... ble..... 16.11.06, 17:28 temu bezgustowiu pisze tylko dlatego żeby do ludzi doszło jakim jestes bezgustowiem a narzucasz siebie wszystkim , wiadać żę kicz idzie wn góre byle tak dalej ........................ jestes numer 1 w bezgustowi i ten Twoj czerwony beret na jesien 2006 ........................ Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foamclene ............. fe....... ble..... 16.11.06, 17:30 masz prawo do swpojego zdania :) tylko sie nam pokaz :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foamclene ............. kim Ty jestes ..... 16.11.06, 17:22 podpisz sie choc raz nickiem nie utworzonym na potrzeby jednej obelgi :))) a tym, ktorego uzywasz na co dzien mozesz wtedy zdolasz mnie urazic :) jak na razie jestem ponad to :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
danka00 Re: foamclene ............. kim Ty jestes ..... 16.11.06, 17:29 bez komentarza...... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foamclene ............. kim Ty jestes ..... 16.11.06, 17:31 zapraszam na priva :) Odpowiedz Link Zgłoś
histoire_d_o [...] 13.11.06, 23:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 14.11.06, 01:26 ale Cie przycisnelo zaczynam sie bac ;) co Cie tak rozjuszylo? bo chyba nie to drewno do kominka... :))))))))))))) chyba wiem :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.06, 09:04 jeju jaka wymiana zdan, o co tu chodzi? Jakas steskniona za krajem pseudo austriaczka (zchamiona polka-tak to sie na slasku nazywa) sie zirytowala... dziewczyno daruj sobie te komentarze.A moze zal ci?? czegos Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.06, 11:50 to jakas obsesja na punkcie forum... ;) smiem nawet zaryzykowac psychoze :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.06, 01:33 nie zamartwiaj sie ;) i Ciebie kiedys ktos pokocha... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.06, 08:46 powiedz co ci tak dobrze roki, my tez spropbujemy, na jaik haju jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ewao2 Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.06, 09:57 Generalnie radze ci opublikować te hostoryjki z zycia wziete do FAKTU tam na pewno wiecej sensacji zrobisz i ktos zrozumie twoj bol byc moze nawet cie pocieszy, bo na tym forum raczej wszyscy maja gdzies twoja ocene. POWODZENIA w ZYCIU ehehheh Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.06, 12:11 ale sie lapara rozjuszyla...no, no...powrot w paryskim stylu! trala- 1000punktow dla ciebie za egipcjanina sinuhe! Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.06, 12:15 oooo, widze, ze jestesmy na czynszu w banlieues parisienne i wspollokatorzy do placenia przyciskaja przed pierwszym :))))))))))))))))) i jaka znajomosc typow i cen uzywanych aut!- wiedzialam, ze jestes transem! hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja zdjęcia na stronie konkursowej 15.11.06, 17:02 Zdjęcia opublikowane na stronie konkursowej pochodzą z agencji fotograficznej AP. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=50599224 Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zdjęcia na stronie konkursowej 15.11.06, 17:11 bardzo nam milo dziekuje ze informacje, ktos je jednak wybral i zdecydowal ze to wlasnie te beda umieszczone w tym poscie, czy mozna sie dowiedziec kto wykazal sie tym pomyslem? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zdjęcia na stronie konkursowej 15.11.06, 17:52 o! redakcja 'sie wyciela' i moj wpis/odpowiedz zawisl w bezsensie Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek :)))))))))))))))))pojawiam sie i znikam ... 15.11.06, 18:06 zabawa przednia Odpowiedz Link Zgłoś
histoire_d_o Re: zdjęcia na stronie konkursowej 18.11.06, 15:01 redakcja napisała: > Zdjęcia opublikowane na stronie konkursowej pochodzą z agencji fotograficznej A > P. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=50599224 Droga Redakcjo, Nie ma takiej agencji fotograficznej jak AP, jest natomiast AFP. Jezli robi sie konkurs, kryptoreklame nieznanje u nas marki Gino Rossi, to nalezaloby, by podac zrodla zdjec, i w tym wypadku otrzymac zgode, czy taka marka jak Christina Dior zezwoli na przetworzenie zdejsc wlasnych kolekcji w konkursie, majacym na celu reklame produktow Gino Rossi. O Jak Panie/panowie wiecie po konsutaccji z dzialem prawnym i médias firmy Christian Dior S.A., oni nigdy zgody wam na to nie dali. Probalismy nawet odgadn Odpowiedz Link Zgłoś
danka00 Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 16.11.06, 17:15 Zgadzam się z Toba..... !!! Nie wiem jak mozna było wybrac takie bezgustowie!!!!! fe....... a tak na marginesie ..... to miała byc moda na jesien a nie letnie kiecki ........ nie dziwie sie ze pozniej polskie spoleczenstwo chodzi tak ubrane.... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 16.11.06, 17:18 czekamy na Twoje foty... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 16.11.06, 17:27 dostalas bana bidulo i musialas nick zmienic? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.06, 15:16 nie mogę uwierzyć w to jakie okropne zdjęcia ludzie pokazują i jak okropny mają gust! dziwią mnie wyniki konkursu- druga stylizacja jest kiepska, trzecia beznadziejna a wygrać powinna była foam (choć trzeba przyznać że świetny fotograph i ładna figura jej pomogły :)) Odpowiedz Link Zgłoś