nioma 21.10.06, 10:17 pochwale sie, a co tam :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donata72 Re: moje nowe oficerki 21.10.06, 10:29 fajne a wyznasz cene i gdzie kupione tez poluje na cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: moje nowe oficerki 21.10.06, 10:46 z gory pokaze ale pozniej, musze zrobic zdjecia buty kupione za 149euro w Hamburgu w sieci Goertz super wygodne,do samych kolan i z boskiej skory tak sie z nich ciesze ze musialam sie pochwalic Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: moje nowe oficerki 21.10.06, 16:30 fajnie, ze udalo ci sie kupic buty, z ktorych jestes zadowolona :)) IMHO oficerki to najmniej kobiece buty i ostatnie jakie bym zalozyla Odpowiedz Link Zgłoś
galbinatus Re: moje nowe oficerki 21.10.06, 17:28 cioccolato_bianco napisała: > fajnie, ze udalo ci sie kupic buty, z ktorych jestes zadowolona :)) > > IMHO oficerki to najmniej kobiece buty i ostatnie jakie bym zalozyla > Ja tam lubie oficerki, na spacer z psem sa super, do tego cieply plaszcz i moge spacerowac godzinami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: moje nowe oficerki 21.10.06, 19:04 W tym roku chyba sobie nie kupie butów. Ani kowbojki, ani oficerki mi nie odpowiadają a jak narazie to tylko takie królują. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: moje nowe oficerki 21.10.06, 20:09 dzieki dziewczyny za opinie odlat chodze w oficerkach - to moj ulubiony fason butow paradoksalnie wydaje mi sie niesamowicie sexy i kobiecy oprocz oficerek na co dzien (kilka par) mam jeszcze do jazdy konnej Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: moje nowe oficerki 21.10.06, 21:28 bardzo fajne, choc sama preferuje kozaki w wersji bardziej kobiecej , na obcasie Odpowiedz Link Zgłoś