lusesita21 22.10.06, 11:10 Co sądzicie o szalach w stylu tureckim? Chyba tak można go nazwać, ale głowy uciąć sobie nie dam. Ale pewnie wiecie o co mi chodzi, bo widać je i w sklepach i na ulicach:) tzn na ludziach:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Podobają Wam się .. 22.10.06, 11:12 ja nie wiem o co chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coll_age Re: Podobają Wam się .. 22.10.06, 11:20 chodzi ci o pashminy kolorowe ew.z nitka błyszczącą? Odpowiedz Link Zgłoś
lusesita21 Re: Podobają Wam się .. 22.10.06, 11:34 Tak:) allegro.pl/item135411603_nowosc_szale_pashmina_szal_szaliki_zakard_szalik.html Np coś takiego, choć w mieście widziałam ładniejsze. Co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
coll_age Re: Podobają Wam się .. 22.10.06, 11:42 ja wolę bez wzorów i nabłyszczeń; moda przemija na takie rzeczy a coś typu pashmina jednobarwna ew. cieniowana będzie zawsze ok; Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Podobają Wam się .. 22.10.06, 12:09 Ja lubie ale jednobarwne bez wzorów.Ale nie wiem czy można je wtedy nazwać "tureckimi" Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Podobają Wam się .. 22.10.06, 12:20 ja mam szmaragdowo-czarny,bez nitki błyszczącej,przywieziony jako prezent dla siebie samej z Włoch,jakościowo jest duuużo lepszy od tego,co proponują w india shopach itp (nie myślę,żeby te szale kiedykolwiek w życiu leżały koło kaszmiru :P) -no i podoba mi się :) tylko oczywiście kiedy ja coś sobie skombinuję skąd inąd,to nagle się robi na to szał i jest tego pełno wszędzie :P ps ale te z aukcji zupełnie nie w moim typie :P Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Podobają Wam się .. 22.10.06, 13:05 nie bardzo leżały też te za 29,90 z Allegro ;)) prawdziwe paszminy są znacznie droższe. ja ogólnie bardzo lubię, niemniej zdecydowanie nie tak wzorzyste. Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Podobają Wam się .. 22.10.06, 12:41 te co zalinkowałas sa okropne, podobaja mi sie jednobarwne w stonowanych kolorach Odpowiedz Link Zgłoś