Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ???

22.10.06, 23:12
    www.pudelek.pl/galeria/63 jesli ktos nie zna..
    czy wy uwazacie ze jest ladna? wszyscy tak sie nia zachwycaja 'piekna modelka'
    itp.
    dosc fajny ma styl wg mnie a wam jak sie ona podoba?

pozdrowionka! :-)
    Obserwuj wątek
      • khaki3 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:17
        Cos ma nie tak z zebami:/ Ale ogolnie to ladna dziewczyna. Blondyneczka, drobne
        piegi na twarzyczce,sliczne ciemne oczy. ladna ma buzie ale te zeby....
      • weronka77 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:18
        ;-) A wiesz że ja wiedziałąm że taki wątek prędzej czy póżniej się pojawi?
        Wiesz kogo ona mi przypomina? Ally!!Naprawdę,
        • khaki3 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:21
          Chwileczke cos chyba pomylilas:) ally ma piec wlosow na skrzyz, krzywe nogi,
          tylek koscisty,wyglada komicznie i ciagle lazi w tych samych butach i z ta sama
          tania podroba torebki rodem ze stadionu. i jedyne co maja podobne to cos nie tak
          z zebami.
          • weronka77 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:22
            Chodzi mi właśnie o uśmiech.
      • rzesa20 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:18
        ładna jest, ale taka jakaś 'sztuczna' mi się wydaje...
        • weronka77 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:22
          I troszkę sztywna i wyniosła..
          • rzesa20 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:28
            właśnie, też mam takie wrażenie.
            img54.imageshack.us/img54/9299/08a98b7ca8a5d3d4d87fb773b285515epp6.jpg
            to zdjęcie mi się 'podoba';)
            • weronka77 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:31
              A nie wydaje Wam się że ją przesadnie lansują i trochę " wypłynęła" jako
              dziewczyna Mroczka?Wcześniej mało o niej było...albo wcale.
            • khaki3 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:34
              Rzesko idz na @ i ogladaj :)

Milych i udanych zakupow;)
              • rzesa20 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 13:15
                ile tegoo:o :))) dzięki wielkie, coś czuję, że w najbliższym czasie opróżnie
                konto:)))
      • cioccolato_bianco Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:42
        bardzo ladna i zgrabna dziewczyna
        • esiaesia Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:43
          ładna i zgrabna, ale ma trochę za długie jedynki (o zęby chodzi) - niczym
          zając :D
          • esiaesia Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:46
            www.pudelek.pl/artykul/1487
            na tym zdjęciu dobrze widać o co mi chodzi
            • myszka_333 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:51
              nic specjalnego.Ładna jak wiele innych.
              a tak swoją drogą kim ona jest i czym się zajmuje?Aktorka, piosekarka, pisarka ,
              malarka?
              • weronka77 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:52
                Dziewczyna Mroczka;-)) Ale teraz to i fotomodelka i prezenterka MTV
                (najprawdopodobniej_;-))
                • myszka_333 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 22.10.06, 23:56
                  a kto to jest Mroczek?
                  • weronka77 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 00:01
                    Jeden z dwóch Braci;-))
                    • myszka_333 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 00:03
                      oh mój boże
                      i zdaje się że to bliźniaki :O
      • ciak1 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 00:05
        Moim zdaniem ładna, ale z tymi zębami faktycznie powinna coś zrobić.
        • weronka77 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 00:08
          Najlepiej ugryżć Mroczka w ucho;-))
      • nadinka_nadinka Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 08:46
        nijaka taka :-)
        • janeavril Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 09:08
          Rzeczywiscie zeby jej wystaja jak zajacu jakiemus, ale poza tym to bardzo ladna
          dziewczyna, fakt niezaprzeczalny. Drugorzedna sprawa, to jej pustka w oczach,
          ale na dziewczyne Mroczka i prezenterke MTV sie nadaje
          • alela1 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 11:55
            lubie dziewczyny z ciemna oprawa oczu -brazowe i jasne wlosy!
      • ivvette Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 12:03
        Jest piękna a te zęby dodają jej uroku, tak jak u Liszowskiej.
      • maggi9 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 12:14
        Z tego co widze na zdjęciach(bo nigdzie indziej jej nie widziałam) to wydaje się przeciętna.Mnie nie powala urodą, ani nie ma nic charakterystycznego w sobie.No ale, żeby była jakas brzydka to też nie powiem.
        Nie wzbudza we mnie większych emocji.
      • dakota77 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 12:15
        Taka dziewczyna z sasiedztwa, nic specjalnego. Niebrzydka, ale nie uwazam, zeby
        jakas pieknosc. I jeszcze na Pudelku sie zachwycaja, ze ma maly biust:]
      • kasiaczernia Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 12:38
        Ani ładna ani brzydka. Taka sobie.
        • sabriel Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 17:36
          Ładna,atrakcyjna dziewczyna.
          • fioolka Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 18:12
            Moze byłaby ok gdyby nie te zęby , gdyby sie nie odzywala( jest bardzo
            prenetsjonalna) i nie była dziewczyną zenującego brata xero.Nie podoba mi sie
            to przesadne "wypicowanie", paznokietki makijazyk mozna byc zadbana ale taki
            wizerunek wiecznie tip top mnie odrzuca popatrzcie na Moss nawet jak jest
            nonszalancka wygląda super.
            • ala1986 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 19:06
              fioolka napisała:

> Nie podoba mi sie
              > to przesadne "wypicowanie", paznokietki makijazyk mozna byc zadbana ale taki
              > wizerunek wiecznie tip top mnie odrzuca popatrzcie na Moss nawet jak jest
              > nonszalancka wygląda super.

Ja mam podobne odczucia. Wtedy widać kto tak naprawdę jest ładny. Tym bardziej,
              że Agnieszka z bliska nie wygląda najlepiej (patrz fotka niżej) a co dopiero
              jakby jej zmyć makijaż! Podejrzewam, że część z nas wystraszyłaby się ;)

Ogólnie uważam ją za całkiem ładną dziewczynę, która jednak nie powala na
              kolana urodą, nie ma w sobie nic interesującego, "odstawiona" (make up, ciuchy,
              fryzura i cholera wie co jeszcze) na zdjęciach z daleka wygląda bardzo ładnie
              ale z bliska i z uśmiechem już nie tak bardzo.

• chihiro2 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 20:28
                A mnie sie wlasnie na tym zdjeciu bardzo podoba. Uwazam, ze jest naprawde
                sliczna dziewczyna, urode ma taka mocno grecka, przypomina mi troche moja
                grecka przyjaciolke :)
              • nadinka_nadinka Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 24.10.06, 08:54
                akurat na tym zdjeciu to wyjatkowo mi sie podoba.
            • yia Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 20:32
              > popatrzcie na Moss nawet jak jest nonszalancka wygląda super.

Ech, nigdy nie zrozumiem zachwytów nad Moss.:) Kobieta ma bardzo plastyczną
              urodę i świetnie nadaje sie na modelkę. W reklamie Bulgari wygląda naprawdę
              ładnie (co u niej jest rzadkością). Ale na zdjęciach z ulicy, a także na wielu
              zrobionych fotkach jest po prostu nieładna, a do tego nieciekawa. IMHO
              oczywiście, bo wiem, że wielu osobom się jakoś niezrozumiale dla mnie podoba.:)
              • chihiro2 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 20:41
                Taaa, tez nie rozumiem, jak Moss moze sie podobac. Male, podkrazone oczy,
                krzywe zeby, brzydkie wlosy w strakach... Masa Angielek spotykanych przeze mnie
                codziennie na ulicach wyglada duzo lepiej. Popielewicz jest duzo subtelniejsza,
                jak juz chcialabym porownywac.
                • elejna Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 20:55
                  Bo Popielewicz jest zawsze zrobiona, na kazdej focie pełny make up ułozony
                  fryzio, Kate Moss sie nie pacykuje w wersji codziennej.
                  • chihiro2 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 21:01
                    Nie. Popielewicz ma wyrazista oprawe oczu, duze usta, ladne wlosy, zas Moss
                    usta ma jak niteczki, oczy mdle, wlosy do kitu (zawsze!!!). Moss jest bardzo
                    prosta dziewczyna i ten brak klasy widac, nawet jak jest - jak na nia -
                    odstawiona. Wyglada na bardzo zniszczona, a przeciez to mloda kobieta. Jestem
                    pewna, ze Popielewicz i za 20 lat nie bedzie tak staro wygladala jak Moss
                    wyglada dzisiaj.
                    • elejna Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 21:33
                      jestes pewna ze wyrazista oprawa oczu duze usta to nie efekt kolorowych
                      kosmetyków które na kazdej focie ma na facjacie? No chyba ze jestes bratem xero
                      i widzisz ją po przebudzeniu ( zakladając ze zmywa makijaz) i nam potwierdzisz
                      to ok;-))))
                      • chihiro2 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 21:37
                        Nie, nie jestem Mroczkiem :))) Wyrazista oprawe oczu widze po ciemnych gestych
                        rzesach i ciemnych oczach. No i usta trudno powiekszyc szminka czy
                        blyszczykiem, ktore takze Moss stosuje, ale z efektem bardzo miernym.
                        Zakladam, ze Popielewicz zmywa makijaz, chyba nie ma osoby, ktora by teraz tego
                        nie robila.
                        • croyance Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 31.10.06, 11:31
                          Mozna powiekszyc, mozna.
                          Ja aktualnie uzywam blyszczyka "plumper", po ktorym usta jakby puchna.
              • pianazludzen kate moss 31.10.06, 11:46
                chce dodac swoj glos do wiecznej batalii anty-i pro kate moss:) Ja uwazam ja za
                ladna dziewczyne, o proporcjonalnych ustach. tu znalazlam jej zdjecie z carla
                bruni, carle swoja droga uwazam za jedna z najpiekniejszch kobiet swiata, ale
                moj przyjaciel np juz nie podziela mojego zdania.

www.tedstrong.com/graphicscarla/carla-05-19.jpg
      • ala1986 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 19:13
        www.kfp.pl/index2.html?szukaj=agnieszka+popielewicz&lata=&styp=p&zid=04070540e98067b866c&p=szukaj
      • yia Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 23.10.06, 20:16
        Bardzo przeciętna dziewczyna, jednynie na tym zdjęciu wstawionym do wątka wyszła
        interesująco.
      • justynafi Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 24.10.06, 09:24
        A teraz drogie panie niech każda z Was doklei do swojego krytycznego postu
        własne zdjęcia, żebyśmy wszyscy mogli zobaczyć jak bardzo wszystkie jesteście
        piękne, ciekawe i zachwycające. Jeżeli Popielewicz jest brzydka, nijaka,
        nieciekawa, to jak wyglądacie Wy?! Jeszcze jedno, zarzucacie jej, tony tapety
        na twarzy, a ja chciałabym zobaczyć, która z Was byłaby na tyle odważna, żeby
        wystąpić bez makijażu i odpowiedniego "zrobienia", gdybyscie miały świadomość,
        że obecny będzie reporter z aparatem czy z kamerą. Trochę samokrytyki...
        Normalnie tyle w Was złośliwości, że aż mi za Was wstyd. Zaczynam tracić wiarę
        w ludzi...
        • chihiro2 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 24.10.06, 11:14
          Masz racje. Stanelam w obronie Popielewicz, to zaraz ktos wysunal podejrzenie,
          ze jestem Mroczkiem. Rece opadaja...
          • elejna Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 24.10.06, 11:22
            No prosze Cie co Ty tworzysz ,nie popadaj w absurd , humorystycznie napisałam
            tylko ze jedynie Mroczek moze potwierdzic iz owa pani tak super wygląda bez
            makijazu i tyle kobito !
            • chihiro2 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 24.10.06, 11:37
              No dobrze, juz dobrze :) Smieszne to bylo nawet :))) Nigdy bym nie pomyslala,
              ze ktos moze mnie wziac za Mroczka, nawet w zartach :)))
              • elejna Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 24.10.06, 12:31
                Bracia xero ponoc sie ujawniają na Forach ;-))))
        • pianazludzen Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 31.10.06, 11:56
          Ja uwazam te cala Agnieszke za ladna, ale w zadnym przypadku nie za piekna:)
          Piekne sa Carla Bruni, Emanuelle Beart, Carol Bouquet... Agnieszka jest za to
          bardzo ladna.

Nigdy nie zrozumiem sensu takich apeli jak twoj. Czy to ze stwierdze, ze ktos
          mi sie nie podoba oznacza, ze jestem od niego piekniejsza? Czy zeby skrytykowac
          powiesc Marqueza musze pisac lepiej niz on? Czy, aby stwierdzic ze nie podobal
          mi sie koncert, musze byc wirtuozem? Bez sensu troche takie porownywanie.
      • emila40 Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 24.10.06, 11:53
        Właśnie na tym zdjęciu wyżej wstawionym wyszła b. ładnie i naturalnie, może też
        dlatego, że nie pokazuje tych swoich króliczych zębów. Wg mnie jest ładna i
        zgrabna, czasami też udaje jej się fajnie ubrać, ale nie ma w sobie tego czegoś
        co ma K. Moss nota bene brzydsza o niej. Może to też kwestia wieku i przeżyć,
        która "kokainowa Kate" ma za sobą. A. Popielewicz wydaje mi się nieskalana
        myśleniem.
      • papryczka_ag Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 24.10.06, 12:00
        Cos ma nie tak z twarzą - chyba zgryz i robi jej sie taki kaczusiowaty wyraz
        pyszczka. Niefajna. Ładniejszą nietrudno znaleźć w centrum wawy.
        • vivis_cortez Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 30.10.06, 08:13
          nie znam kobiety, całkiem ładna
          • kropisia Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 30.10.06, 08:33
            Bardzo zgrabna - reszta taka sobie.
      • maniaga Re: Agnieszka Popielewicz - co sadzicie ??? 01.11.06, 14:23
        Nie jest zła natomiast to co ja szpeci najbardziej to ten "cudo" Mroczek którego
        jest juz tak pełno wszędzie że aż niedobrze sie robi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka