h.e.r.m.i.o.n.a Re: Czy macie cos 'markowego'... 06.11.06, 11:46 Nie mam niestety ubrań (mam nadzieję, że kiedyś będzie nie na nie stać), ale mam perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewab2507 dużo kosmetyków... 06.11.06, 14:03 :) to przede wszystkim... bo ze mnie jest wariatka kosmetyczna :) jeśli chodzi o ubrania, to mam parę rzeczy Ralfa Laurena. Kiedyś miałam świetne rajstopy Christiana Lacroixa, takie grubaśne, mięsiste, w piękne wzory. chyba gdzieś jeszcze leżą w szufladzie, bo chociaż się przetarły na piętach, to żal było wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 perfumy 06.11.06, 18:58 perfumy kupuje tylko markowe poza tym mam markowe ale niemodne ciuchy sportowe i sprzet (bo sa na tyle trwale ze nie musze ich wymieniac co sezon ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: perfumy 06.11.06, 21:07 ło jeny....ale ja bezmarkowa jestem :)) u mnie nic "markowego" :P Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Czy macie cos 'markowego'... 07.11.06, 01:05 O kosmetykach nie pisze, bo chyba nie o tym watek. Z ubran jeansy i top Tommy'ego Hilfigera. Ale to bardziej z racji tego, ze byla to okazja niz z glebokiej duchowej potrzeby ;) Mam cudowna zdolnosc nabywania dobrej jakosci ciuchow w niemal kazdym przedziale cenowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
alissssa Re: Czy macie cos 'markowego'... 07.11.06, 05:56 arieska napisała: > O kosmetykach nie pisze, bo chyba nie o tym watek. Tak jest, pytanie bylo jedynie o dodatki i kolekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Czy macie cos 'markowego'... 07.11.06, 01:21 najwiecej spodni mam versace, jedną pare d&g, kilka bluzek na lato d&g, na dlugi rekaw d&g, versace, joop, hugo boss, RL, kurtke na zime HB, paski: HB, d&g, joop, torebka LV a niedlugo lece do Rzymu po kozaki i torebki na zimę Lubię mieć takie gucci shit Odpowiedz Link Zgłoś
marlyn_85 Re: Czy macie cos 'markowego'... 07.11.06, 21:07 z ubran to nie...ale za to z kosmetyków tak:)głównie perfumy(Nina Ricci, Lancome, Dawidoff,Gurlain) Odpowiedz Link Zgłoś
huliganka1 Re: Czy macie cos 'markowego'... 09.11.06, 15:58 tak mam psa wybitnie markowy ma na imie Porsche:D Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Czy macie cos 'markowego'... 09.11.06, 18:44 po dzisiejszym dniu zapewne sporo osob pochwali sie, ze ma Viktora i Rolfa :P Odpowiedz Link Zgłoś
bruxellka77 Re: Czy macie cos 'markowego'... 10.11.06, 11:23 No, mam. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
bdzibdzionka Re: Czy macie cos 'markowego'... 10.11.06, 14:25 Nic. A coś ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
bruxellka77 Re: Czy macie cos 'markowego'... 31.01.07, 17:36 To po co taki watek i ponad sto postow? Jedni maja, inni nie. Proste, bez pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Czy macie cos 'markowego'... 29.01.07, 18:23 Mamy, Jeany CK Okulary Fendi Plaszcz Drykorn Torbe Escady Duzo bluzeczek Ralpha (teesow) Pare ciuchow abercrombie Chanela- masa kosmetykow ;) Nie dla marki- bo mi sie spoodbalo i mam fiola na punkcie jakosci wiec jelsi znalazlam cos i spelnia oba kryteria- kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
k_zia Re: Czy macie cos 'markowego'... 29.01.07, 23:42 spódnica max mara buty bruno magli i charles jourdan Odpowiedz Link Zgłoś
bulaggi Re: Czy macie cos 'markowego'... 30.01.07, 00:11 Ja często kupuje takie rzeczy na allegro;) Z tym,że trzeba uważać bo pełno tam podróbek. Najczęściej z takich dodatków to kupuje torebki np. Louis Vuitton,Gucci a ostanio Fendi;) Wg mnie opłaca się za granicą bo u nas ceny są zbyt wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: Czy macie cos 'markowego'... 30.01.07, 01:03 Torebkę i portfel amerykańskiej firmy Coach, tylko moja jest biało-czarna www.coach.com/content/product.aspx?product_no=7189&category_id=6 perfumy, ostatnio Kenzo i sporo kosmetyków, ciuchów nie bardzo bo mnie nie stać niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich Tak... 30.01.07, 12:54 ...80% moich dodatkow to LV, Prada, Gucci, Escada, Hugo Boss, Aigner München, Maxmara.. Z ubran..ok. 50% to znane firmy jak np. Chanel, Blumarine, Hugo Boss, Maxmara, Marc Cain, Aigner, Calvin Klein, Lejaby...i in. Ale na co dzien i tak uwielbiam rzeczy Esprita, Marco Polo i Cinque. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Czy macie cos 'markowego'... 30.01.07, 13:59 czarna bluzka siatka z krotkim rekawem versace kupione w sh, jedna bluza rozowa na zamek po domu z d&g, i kilka bluzek chanel tez kupione za grosze w sh. Odpowiedz Link Zgłoś
disa gucci 01.02.07, 14:14 perfumy gucci II, balsam do ciala i zel pod prysznic... a reszta moze dla mnie nie istniec... ciuchy moga byc "z koziej wolki" :D w momencie, gdy to zniknie z rynku ja umre smiercia tragiczna :D Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: Mam wszyko poczynajac na Ala?a, skonczywszy 02.02.07, 13:49 Bardzo się wobec tego cieszę że przyjamniej Tobie dobrze sie żyje i na odpowiednim poziomie, w kraju gdzie biali ludzie sa mniejszością. Odpowiedz Link Zgłoś