markiza_m 05.11.06, 12:55 co sadzicie o bieliznie z tej firmy?czy jest dobrej jakosci i czy nadaje sie jeszcze do uzytku po pierwszym praniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bdzibdzionka Re: bielizna z reserved 05.11.06, 13:17 Mam jeden biustonosz i jedne majtki, świetne, piękny wzór i krój, w ogóle niespotykane, mam je od 2 lat i stanik jest jak nowy (ok, nie noszę go codziennie, ale dosyć często), majtki zaczynają się psuć (pękają gumki w siateczce). Osobiście polecam. Jak natrafię ponownie na model który mi odpowiada kupię bez dwóch zdań. Ale mnie jest ciężko dopasować. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: bielizna z reserved 05.11.06, 13:21 mam jedne gatki bawelniane...nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: bielizna z reserved 05.11.06, 13:36 Mam tylko jesne gacie w paski, kupione w zeszłym roku nic sie z nimi nie działo-tylko troszke kolory wyblakły(ale to chyba normalne po tylu praniach?) Tak to sa ok:)Lubie w nich chodzic! Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: bielizna z reserved 05.11.06, 13:51 ooooooooooo przypomniało mi sie, ze mam jeszcze jeden stanik z reserved, ale nie lubie w nim chodzic:( Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: bielizna z reserved 05.11.06, 15:00 majtki baardzo fajne jestem zadowolona. z jednych nie byłam bo kupiłam za duze i zlatywały i byly nie wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: bielizna z reserved 05.11.06, 15:19 majtki mam,chyba 3 pary,wygodne,ładne,dobrze skrojone,no ogółem sympatyczne:)w sam raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
julka7777 Re: bielizna z reserved 05.11.06, 15:31 mam jeden stanik i w sumie to jestem z niego zadowolona i posiadam go juz ponad rok Odpowiedz Link Zgłoś
littlesmallfrog Re: bielizna z reserved 05.11.06, 15:44 Ja mam parę staników z tej firmy i bardzo je lubię :) Bielizna z reserved jest ciekawa,wytrzymała i stosunkowo niedroga. Szczerze polecam! Ps. Można ją też znaleźć w firmowych sklepach hendersona, bo to ten sam producent. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: bielizna z reserved 05.11.06, 17:25 tez mam kilka sztuk bielizny z reserved i sobie chwale;) polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
perseidaa Re: bielizna z reserved 05.11.06, 20:02 Mnie się nie podobają fasony, poza tym po doświadczeniach np. z koszmarnej jakości swetrami, źle skrojonymi spodniami, rozmiarem S wielkości namiotu wojskowego nie miałabym chyba odwagi zaryzykować, nawet za rozsądną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: bielizna z reserved 05.11.06, 20:48 Ja mam kilka par bokserek bo mają tam najniższe biodrówki jakie udało mi się znaleźć ale szczerze mówiąc zadowolona jestem średnio bo szybko się sprały i porobiły się na nich supełki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bdzibdzionka Re: bielizna z reserved 06.11.06, 13:15 Odwagi to potrzeba do wyprawy na wojnę, a nie do zakupu bielizny reserved. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: bielizna z reserved 05.11.06, 22:07 Ja mam kilka par fig i jeden komplet bielizny i sa całkiem w porządku. Nic się nie defasonuje, nie spiera i nie pruje. Jak na tak tanią bieliznę to naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś