tibby1 09.11.06, 07:07 Co sądzicie o tych płaszczach? www.cogdziezaile.pl/index.php?p=686 www.cogdziezaile.pl/index.php?p=662 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberti.ori Re: co sądzicie? 09.11.06, 07:34 krój pierwszego jest ładny hoc ja nie oge sie przekonać to kolorystyki materiału drugi jest teżjest swietny, ale zmieniłbym kołnierzyk na stojacy w wysokości 3/4 cm.wiem że trohe wyszły juz z mody taki kołnierzyki, no ale cóż ..... Odpowiedz Link Zgłoś
sylpal13 Re: co sądzicie? 09.11.06, 08:42 nienajgorsze, ale zbyt wiele osób je nosi H&M to marka popularna, ja wolę zapłacić wiecej bo płaszcz kupuję zwykle na kilka lat, a mieć coś czego nie będzie miała co piąta osoba Odpowiedz Link Zgłoś
milkyway1 Re: co sądzicie? 09.11.06, 22:19 mam 3 kurtki z H&M i jeszzce chyba nigdy mi sie nie zdarzylo spotkac na ulicy dziewczyny w takiej samej. moze mam takiego farta:) a plaszczyk pierwszy jest super, z drugiej opcji wybralabym czerwony jesli juz Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: co sądzicie? 09.11.06, 09:01 Drugi lepiej mi sie podoba. Ten pierwszy mógłby być, tyle że pod szyją ta stójka nie bardzo mi sie podoba:-((( Widziałam jednak ładniejsze płaszcze, ale też w innych cenach (w takich pół miasta nie będzie chodziła jak w tych z H&M) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienqa4 Re: co sądzicie? 09.11.06, 09:01 Ten szary jest cudny, ale do niego trzeba mieć figurę i...kasę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: co sądzicie? 09.11.06, 09:34 Ladne plaszczyki - pierwszy wyglada na najcieplejszy. Ale nie wiem czy zdjecie oddaje rzeczywistosc w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: co sądzicie? 09.11.06, 11:50 Fasony bardzo mi sie podobają, ale kiedy zobaczyłam te płaszcze na żywo w h&m, to zaraz mi przeszło. Nie wiem z czego one są zrobione, ale w dotyku przypominały szmatę do podłóg:( Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: co sądzicie? 09.11.06, 22:47 pierwszy jest super. drugi fason też fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: co sądzicie? 09.11.06, 23:44 Pierwszy mi sie nie podoba,wole gładkie płaszcze. Te z hm widziałam na żywo,nie wyglądaja na dobre jakościowo. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: co sądzicie? 09.11.06, 23:56 sadze ze bym w nich marzla, bo sa bardzo krotkie i tak ciasne ze nie sposob wlozyc pod spod marynarki ani grubszego swetra Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Re: co sądzicie? 10.11.06, 08:23 ten drugi jest wiosenno-jesienny niestety; pierwszy z to wydaje się znacznie cieplejszy Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: co sądzicie? 10.11.06, 15:54 Podoba mi się pierwszy i czerwona wersja drugiego. Niestety na pewno nie kupiłabym pierwszego. Wygląda mi na zimowy, a zimą nie noszę płaszczy. kurtek bez kaptura. Bardzobym chciała, ale jestem strasznym zmarzluchem. Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: co sądzicie? 10.11.06, 17:01 zdecydowanie bardziej podoba mi się pierwszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
wenusss czy ten drugi jest zimowy?? 10.11.06, 23:11 fajne te płaszczyki, oby dwa mi sie podobają, nawet pierwszy bardziej ale cene ma dośc....nieziemską:) a czy ten drugi czarny jest ocieplany i jest na zime?? polska morożna zime?? bo mnie si ebardzo podoba i moze nawet skocze do h&m....:) Odpowiedz Link Zgłoś