Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M?

11.11.06, 16:36
    Ciekawe ile jest na tym forum kobiet które kupiły cos z kolekcji V&R dla
    H&M???napiszcie co dokładnie kupiłyscie i czy jestescie zadowolone?
    Obserwuj wątek
      • alex_koz Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 11.11.06, 16:46
        Ciocco sie obkupila ale to sama opowie jak jej neta przywroca;)
        ja nic nie kupilam, niestety
        • babunowa Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 11.11.06, 17:26
          trencz bezowy;>
          jezeli na ebayu beda buty czarne w moim rozmiarze i nie dojda do 300 euro to byc
          moze tez stana sie ich posiadaczka;)
        • cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 17:33
          wywolana do tablicy wypowiedzialam sie ;) a neta dalej niet :(
      • foamclene Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 11.11.06, 17:27
        nie zdazylam dotrzec :) jeszcze
        • nadja11 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 11.11.06, 17:46
          Jakbyscie jeszcze pisały o cenach to byłoby super.
          • magdaksp Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 11.11.06, 23:41
            trencz kosztowal ztego co pamietam 399zl.ja nic nie kupilam mam rtylko tiszert
            bialy znapisem victor&rolf bo dostalam z pracy
            • heian1 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 11.11.06, 23:45
              puchy na pulkach juz...
              • magdaksp Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 11.11.06, 23:52
                puchy na półkach to juz byly o godzinie 11.30 9 listopAda
      • cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 17:33
        ja kupilam i jestem zadowolona. wbrew temu co wiele osob mowi, mi sie ta
        kolekcja bardzo podoba (kolekcja stelli w zeszlym roku zupelnie mi sie nie
        podobala, a kolekcji karla nawet nie widzialam ;), chociaz oczywiscie nie w
        calosci. slynna szara bluza z sercem np zupelnie nie w moim typie. uwazam, ze
        ceny i jakosc typowe dla h&m, ale wzornictwo jest ciekawe i raz do roku mozna
        zaszalec ;) w kazdym razie kupilam czarny trencz (chociaz strasznie ciezki
        jest;/), czerwona spodnice, czarne szpilory i biala koszulowa bluzke, rajstopy.
        • magdaksp Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 17:47
          w arkadii czy na marszalkowskiej:)?te szpilki sliczne!
          • cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 17:50
            na marszalkowskiej. mieszkam w centrum i mam tam jedna stacje metra, wiec jak
            robie zakupy w h&m to zawsze tam...

chociaz przyznam, ze sie zastanawialam czy nie lepiej jechac do arkadii i z
            tego co slyszalam/czytalam chyba dobrze zrobilam, bo na marszalkowskiej
            mniejszy tlum byl rano.
            w ogole uwazam, ze to bylo dosc zabawne doswiadczenie!
            • magdaksp Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 17:51
              wrecz przeciwnie!u nas warkadii dluzej byla ta kolekcja i wiecej zniej zostalo
              • cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 17:53
                rano w momencie otwarcia tez? ja mialam w czw czas tylko przed poludniem.

ps. szpilki sa zaskakujaco wygodne, miekka skora i dobrze wyprofilowany obcas :)
      • lady.k Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 17:59
        zaintrygowałyście mnie i chyba się na zakupy jutro wybiorę...na razie na żywo
        widziałam tylko suknię ślubną z tej kolekcji(tzn. na wystawie h&m), ciekawe,
        kto to kupi...iść do slubu w sukni z h&m to wyczyn nie lada:D
        • cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:00
          jutro? a jeszcze gdzies cokolwiek zostalo?
          • lady.k Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:25
            w Brukseli:-)wczoraj koleżanka była na przeszpiegach i zainteresowanie jest
            marne, prawie pełen wybór rozmiarow.
            • cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:31
              :) aha. ja sie wybieram na zakupy w bxl za tydzien ;)
              • lady.k Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:37
                to może coś jeszcze ustrzelisz z tej kolekcji:-) ale na serio-do Brukseli tylko
                na zakupy? ja zwykle uciekam do Amsterdamu jak się pojawi zastrzyk gotówki:-)
                • cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:42
                  nie tylko po to ;) ale przedluzam sobie sluzbowy wyjazd, co by nacieszyc sie
                  znajomymi no i z cala pewnoscia udam sie na jakies zakupy! niekoniecznie w h&m,
                  zwlaszcza ze juz zakupilam co chcialam w wwie. raczej namierzam sie na jakies
                  fajne buty w moim ulubionym (nomen omen holenderskim) sacha ewentualnie cecil,
                  bo tego w polsce niestety nie ma ;) wiem, ze centra handlowe brukselskie sa
                  takie sobie. znam je dosc dobrze...
                  • karainka Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:46
                    Hej, a jest jakaś strona online, gdzie można zobaczyć te rzeczy z kolekcji V&R ?
                    • cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:48
                      www.hm.com
                      • alela1 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:50
                        w H&M w jankach GEANT nie ma nowej kolekcji, ciekawe czemu?
                        • cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:59
                          byla tylko na marszalkowskiej i w arkadii
                  • lady.k Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:55
                    w sacha kupiłam ostatnio jedną parę, co prawda nie chciałam mieć wszystkich ale
                    kolekcja jest całkiem fajna, na pewno cos znajdziesz;-)masz rację, centra
                    handlowe tutaj są średnie. ale takie przedłużenie wyjazdu służbowo jest
                    naprawdę przyjemne...pamiętaj o parasolu:-)
                    • cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:57
                      mieszkalam w bxl w sumie ponad 1,5 roku.. wiec mniej wiecej wiem jakiej pogody
                      sie spodziewac ;)
                      • lady.k Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 19:12
                        :-)jest jeszcze ciepło, tzn. ja-zmarzluch-biegam w skórzanym płaszczu:-) więc
                        na zakupy można śmiało ruszac.
                  • nie-niebieska Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 09:13
                    najzabarwniejsze jest to, ze Polki mieszkajace w NL kupuja hurtem buty w Polsce,
                    te przyjezdzajace na chwile sa zachwycone butami tutaj, zwlaszcza rozmiarowka :)
                    a jedyne buty z sachy, ktore mi sie podobaly to te twoje ;)

• cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 11:06
                      te moje byly z bardzo udanej kolekcji ;) widzialam wtedy sporo par swietnych
                      butow zima 2004/05 i pozniej kolekcja lato 05' tez imho byla udana. niestety
                      wtedy akurat za bardzo nie mialam kasy na takie szalenstwa... jednej pary
                      butow, ktorej nie kupilam do dzis zaluje!
                    • lady.k Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 13:18
                      może po dłuższej obserwacji Holenderek i ich stylu na ulicach boją sie kupić na
                      miejscu czegokolwiek:-)w Holandii znajduję wiele świetnych ciuchów i butów ale
                      jak patrzę na lokalne "modne panie" to aż się boję żeby tak samo nie wyglądać...
      • kamila29091 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 19:00
        A widzialyscie dzisiejsze wydanie Co za tydzien?? Oliver Janiak był w LA na
        pokazie Victora&Rolfa dla H&M. Zostało zaprezentowane ponad 1000 kompletow
        ubran. Dla tej pary to jest zaszczyt projektowac dla tej marki. I jak mowili
        jest to jedna z najslawniejszych marek na swiecie, i z tych na ktore kazdy moze
        sobie pozwolic. Carmen Electra, Alicja Bachleda-Curuś były na pokazie.
        • babunowa Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 19:04
          bo to ogolnie skromne chlopaki sa;)
          i fajne:)
          i zdolne:)
          • cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 19:06
            masz juz zakup u siebie? ;>
            • kamila29091 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 19:16
              Mam z tej kolekcji, ale nie z polskiego sklepu, bo do Polski przyszły marne
              resztki, mam kupione przez ciocie w Chicago, 3 bluzki, buty, i spodnice. One sa
              od V&R bo maja na metce to serduszko, co znaczy ze jak sie sami projektanci
              wyrazili sa to ubrania milosci albo projektowane z milosci.
              • serwetka7 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 08:13
                Dziewczyny, a czy z tej kolekcji są jakieś spodnie, albo bluzki.
                Tak nawiasem mówiąc to wydaje mi się,że do Polski docierają tylko siódme wody
                po kisielu z tej kolekcji. Na pewno w innych państwach wygląda to lepiej nawet
                z samej kolekcji h&m.Pa.
              • foamclene Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 13:20
                Jak to? To znaczy, ze wejscie kolekci do dklepow nie odbylo sie w jendym
                terminie na calym swiecie?
                Dyskryminuja nas?
                :)
                myslalam ze wszedzie 9 listopada...
                • panienka_z Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 16:53
                  ja widziałam tylko moherowe sewterki z serduszkiem (kraków) i to w największych
                  rozmiarach
                  moze trzeba jeszcze poczekać...
      • addinka Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 10:17
        nie kupiłam i nie zamierzam jakoś:))
      • sumire Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 10:20
        Mierzyłam, miałam dobre chęci, ale ponieważ w rozmiar 36 zmieściłyby się dwie
        osoby, nie kupiłam niczego.
        • edavenpo Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 11:50

Ja kupilam i oddalam bo nie dostalam malych rozmiarow a w H&M-owym 10 czyli 38
          po prostu sie topilam.

Najbardziej zal bylo mi tej bialej koszuli z sercem ale byla za duza wiec
          wrocila do sklepu.

Oddalam tez moherowy sweterek z kokarda - strasznie mi draznil skore, nie moglam
          w nim wytrzymac trzech minut poza tym strasznie klaczyl. Moj pies do teraz ma na
          futrze rozowe wlosy ;-)

Zatrzymalam za to czarna sukienke z taka petla na przodzie - jest swietna - ale
          wywalilam ten lakierowany pasek bo wygladal plastikowo i nosze z szerokim
          czerwonym pasem i czarnymi zamszowymi kozakami na slupkach z szeroka cholewka -
          moja dobra kolezanka powiedziala ze wygladamy w tych sukienklach jak Alexis w
          Dynastii ;-)
      • bohema77 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 14:07
        W Los Angeles ludzie zaczęli zajmować kolejkę przed sklepem już od 3.30 dnia
        poprzedniego.
      • daggy4 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 16:39
        kurde, jeszcze nie zdazylam sie wybrac!
        • edavenpo off topic do daggy! 13.11.06, 16:47
          Daggy - szybkie pytanie bo mieszkasz we Wloszech ;-)))

Czy we wloskich kinach jest stosowany dubbing filmow obcojezycznych czy napisy?

Jade do Wloch na tydzien i zastanawialam sie czy bede mogla isc do kina ;-)
          • daggy4 Re: off topic do daggy! 14.11.06, 09:04
            czesc, dopiero teraz zobaczylam Twoj wpis. niestety we wloszech jest tylko
            dubbing w kinach.. tylko dkf-y maja czasami projekcie po angielsku - zazwyczaj
            w poniedzialki, o 21 i wyswitlaja "stare" filmy....tak, ze chyba nici z Twojego
            kina...
            a do jakiego miasta lecisz? mozesz zawsze pozwiedzac...zabytkow we wloszech nie
            brakuje ;)
            • edavenpo Re: off topic do daggy! 22.11.06, 15:16

Dzieki za odpowiedz ;-)

Bylam we Florencji na tydzien i wybierajac sie tam myslalam ze wieczorem fajnie
              byloby wpasc do kina. Znalazlam kino ktore robilo seanse zwane Original Sound -
              z oryginalna sciezka dzwiekowa. Codzienna wieczorna 'passegiata' okazala sie
              bardziej ciekawa niz kino ;-)))

Co do zabytkow to masz racje - po tygodniowym pobycie i zwiedzaniu od rana do
              wieczora ciagle mam wrazenie ze nie zobaczylismy wszystkiego (a naprawde sie
              staralismy) wiec na pewno wrocimy ;-)
        • daggy4 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 17.11.06, 12:05
          poszlam wczoraj i ................. juz nic nie zostalo :(
      • inkageo Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 17:15
        Trench beżowy (399zł) i jestem na liście oczekujących na suknię ślubną
        (1299zł):) Raczej bardzo małe szanse, że uda mi się ją przymierzyć..:(

• ala1986 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 23:14
        Ja nie upolowałam nic. Chora byłam a następnego dnia pustki a to, co zostało
        miało duże rozmiary :/ Eh...
      • lady.k Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 23:19
        no to poszłam....kupiłam komplet bielizny, koszulę białą z sercem. Myślę
        jeszcze nad tym garniturem-smokingiem.
      • inkageo Jak wam się podoba suknia ślubna? 14.11.06, 15:37
        Kupiłam beżowy trench (399zł) i jestem zapisana w kolejce do sukni ślubnej:
        img329.imageshack.us/my.php?image=hmviktorrolf1he4.jpg
        Jak wam się podoba? Jest dosyć hmmm...kontrowersyjna...pewnie nie będę miała
        dylematu bo i tak jej nie dostanę..;) Materiał to jedwab, a cena tylko 1299 zł.
        • miki216 Re: Jak wam się podoba suknia ślubna? 15.11.06, 12:17
          Suknia V&R mi sie nie podoba, inne rzeczy tez nie, ladna jest tylko biala
          koszula i smoking. W tym roku nic nie kupilam. I tak ,,ledwo sie mieszcze" z
          ciuchami w trzydrzwiowej szafie po babci.
          Natomiast, jesli prawda okaze sie plotka, ze w przyszlym roku kolekcje dla H&M
          ma opracowac Miuccia Prada, to juz przebieram nogami. Wtedy zrobie miejsce w
          szafie, pod warunkiem , ze beda to ubrania uszyte z porzadnych materialow, a z
          tym w H&M jest slabo.
          • magdaksp Re: Jak wam się podoba suknia ślubna? 17.11.06, 12:33
            podobno to prawda z ta pradą:)
          • ala1986 Re: Jak wam się podoba suknia ślubna? 22.11.06, 15:48
            Miuccia? To za rok ustawiam się pod H&M o piątej rano! A co! ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka