nadja11 11.11.06, 16:36 Ciekawe ile jest na tym forum kobiet które kupiły cos z kolekcji V&R dla H&M???napiszcie co dokładnie kupiłyscie i czy jestescie zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 11.11.06, 16:46 Ciocco sie obkupila ale to sama opowie jak jej neta przywroca;) ja nic nie kupilam, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 11.11.06, 17:26 trencz bezowy;> jezeli na ebayu beda buty czarne w moim rozmiarze i nie dojda do 300 euro to byc moze tez stana sie ich posiadaczka;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 17:33 wywolana do tablicy wypowiedzialam sie ;) a neta dalej niet :( Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 11.11.06, 17:27 nie zdazylam dotrzec :) jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 11.11.06, 17:46 Jakbyscie jeszcze pisały o cenach to byłoby super. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 11.11.06, 23:41 trencz kosztowal ztego co pamietam 399zl.ja nic nie kupilam mam rtylko tiszert bialy znapisem victor&rolf bo dostalam z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
heian1 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 11.11.06, 23:45 puchy na pulkach juz... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 11.11.06, 23:52 puchy na półkach to juz byly o godzinie 11.30 9 listopAda Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 17:33 ja kupilam i jestem zadowolona. wbrew temu co wiele osob mowi, mi sie ta kolekcja bardzo podoba (kolekcja stelli w zeszlym roku zupelnie mi sie nie podobala, a kolekcji karla nawet nie widzialam ;), chociaz oczywiscie nie w calosci. slynna szara bluza z sercem np zupelnie nie w moim typie. uwazam, ze ceny i jakosc typowe dla h&m, ale wzornictwo jest ciekawe i raz do roku mozna zaszalec ;) w kazdym razie kupilam czarny trencz (chociaz strasznie ciezki jest;/), czerwona spodnice, czarne szpilory i biala koszulowa bluzke, rajstopy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 17:47 w arkadii czy na marszalkowskiej:)?te szpilki sliczne! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 17:50 na marszalkowskiej. mieszkam w centrum i mam tam jedna stacje metra, wiec jak robie zakupy w h&m to zawsze tam... chociaz przyznam, ze sie zastanawialam czy nie lepiej jechac do arkadii i z tego co slyszalam/czytalam chyba dobrze zrobilam, bo na marszalkowskiej mniejszy tlum byl rano. w ogole uwazam, ze to bylo dosc zabawne doswiadczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 17:51 wrecz przeciwnie!u nas warkadii dluzej byla ta kolekcja i wiecej zniej zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 17:53 rano w momencie otwarcia tez? ja mialam w czw czas tylko przed poludniem. ps. szpilki sa zaskakujaco wygodne, miekka skora i dobrze wyprofilowany obcas :) Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 17:59 zaintrygowałyście mnie i chyba się na zakupy jutro wybiorę...na razie na żywo widziałam tylko suknię ślubną z tej kolekcji(tzn. na wystawie h&m), ciekawe, kto to kupi...iść do slubu w sukni z h&m to wyczyn nie lada:D Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:00 jutro? a jeszcze gdzies cokolwiek zostalo? Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:25 w Brukseli:-)wczoraj koleżanka była na przeszpiegach i zainteresowanie jest marne, prawie pełen wybór rozmiarow. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:31 :) aha. ja sie wybieram na zakupy w bxl za tydzien ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:37 to może coś jeszcze ustrzelisz z tej kolekcji:-) ale na serio-do Brukseli tylko na zakupy? ja zwykle uciekam do Amsterdamu jak się pojawi zastrzyk gotówki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:42 nie tylko po to ;) ale przedluzam sobie sluzbowy wyjazd, co by nacieszyc sie znajomymi no i z cala pewnoscia udam sie na jakies zakupy! niekoniecznie w h&m, zwlaszcza ze juz zakupilam co chcialam w wwie. raczej namierzam sie na jakies fajne buty w moim ulubionym (nomen omen holenderskim) sacha ewentualnie cecil, bo tego w polsce niestety nie ma ;) wiem, ze centra handlowe brukselskie sa takie sobie. znam je dosc dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
karainka Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:46 Hej, a jest jakaś strona online, gdzie można zobaczyć te rzeczy z kolekcji V&R ? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:48 www.hm.com Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:50 w H&M w jankach GEANT nie ma nowej kolekcji, ciekawe czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:59 byla tylko na marszalkowskiej i w arkadii Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:55 w sacha kupiłam ostatnio jedną parę, co prawda nie chciałam mieć wszystkich ale kolekcja jest całkiem fajna, na pewno cos znajdziesz;-)masz rację, centra handlowe tutaj są średnie. ale takie przedłużenie wyjazdu służbowo jest naprawdę przyjemne...pamiętaj o parasolu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 18:57 mieszkalam w bxl w sumie ponad 1,5 roku.. wiec mniej wiecej wiem jakiej pogody sie spodziewac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 19:12 :-)jest jeszcze ciepło, tzn. ja-zmarzluch-biegam w skórzanym płaszczu:-) więc na zakupy można śmiało ruszac. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 09:13 najzabarwniejsze jest to, ze Polki mieszkajace w NL kupuja hurtem buty w Polsce, te przyjezdzajace na chwile sa zachwycone butami tutaj, zwlaszcza rozmiarowka :) a jedyne buty z sachy, ktore mi sie podobaly to te twoje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 11:06 te moje byly z bardzo udanej kolekcji ;) widzialam wtedy sporo par swietnych butow zima 2004/05 i pozniej kolekcja lato 05' tez imho byla udana. niestety wtedy akurat za bardzo nie mialam kasy na takie szalenstwa... jednej pary butow, ktorej nie kupilam do dzis zaluje! Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 13:18 może po dłuższej obserwacji Holenderek i ich stylu na ulicach boją sie kupić na miejscu czegokolwiek:-)w Holandii znajduję wiele świetnych ciuchów i butów ale jak patrzę na lokalne "modne panie" to aż się boję żeby tak samo nie wyglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 19:00 A widzialyscie dzisiejsze wydanie Co za tydzien?? Oliver Janiak był w LA na pokazie Victora&Rolfa dla H&M. Zostało zaprezentowane ponad 1000 kompletow ubran. Dla tej pary to jest zaszczyt projektowac dla tej marki. I jak mowili jest to jedna z najslawniejszych marek na swiecie, i z tych na ktore kazdy moze sobie pozwolic. Carmen Electra, Alicja Bachleda-Curuś były na pokazie. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 19:04 bo to ogolnie skromne chlopaki sa;) i fajne:) i zdolne:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 19:06 masz juz zakup u siebie? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 12.11.06, 19:16 Mam z tej kolekcji, ale nie z polskiego sklepu, bo do Polski przyszły marne resztki, mam kupione przez ciocie w Chicago, 3 bluzki, buty, i spodnice. One sa od V&R bo maja na metce to serduszko, co znaczy ze jak sie sami projektanci wyrazili sa to ubrania milosci albo projektowane z milosci. Odpowiedz Link Zgłoś
serwetka7 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 08:13 Dziewczyny, a czy z tej kolekcji są jakieś spodnie, albo bluzki. Tak nawiasem mówiąc to wydaje mi się,że do Polski docierają tylko siódme wody po kisielu z tej kolekcji. Na pewno w innych państwach wygląda to lepiej nawet z samej kolekcji h&m.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 13:20 Jak to? To znaczy, ze wejscie kolekci do dklepow nie odbylo sie w jendym terminie na calym swiecie? Dyskryminuja nas? :) myslalam ze wszedzie 9 listopada... Odpowiedz Link Zgłoś
panienka_z Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 16:53 ja widziałam tylko moherowe sewterki z serduszkiem (kraków) i to w największych rozmiarach moze trzeba jeszcze poczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 10:17 nie kupiłam i nie zamierzam jakoś:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 10:20 Mierzyłam, miałam dobre chęci, ale ponieważ w rozmiar 36 zmieściłyby się dwie osoby, nie kupiłam niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 11:50 Ja kupilam i oddalam bo nie dostalam malych rozmiarow a w H&M-owym 10 czyli 38 po prostu sie topilam. Najbardziej zal bylo mi tej bialej koszuli z sercem ale byla za duza wiec wrocila do sklepu. Oddalam tez moherowy sweterek z kokarda - strasznie mi draznil skore, nie moglam w nim wytrzymac trzech minut poza tym strasznie klaczyl. Moj pies do teraz ma na futrze rozowe wlosy ;-) Zatrzymalam za to czarna sukienke z taka petla na przodzie - jest swietna - ale wywalilam ten lakierowany pasek bo wygladal plastikowo i nosze z szerokim czerwonym pasem i czarnymi zamszowymi kozakami na slupkach z szeroka cholewka - moja dobra kolezanka powiedziala ze wygladamy w tych sukienklach jak Alexis w Dynastii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bohema77 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 14:07 W Los Angeles ludzie zaczęli zajmować kolejkę przed sklepem już od 3.30 dnia poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 16:39 kurde, jeszcze nie zdazylam sie wybrac! Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo off topic do daggy! 13.11.06, 16:47 Daggy - szybkie pytanie bo mieszkasz we Wloszech ;-))) Czy we wloskich kinach jest stosowany dubbing filmow obcojezycznych czy napisy? Jade do Wloch na tydzien i zastanawialam sie czy bede mogla isc do kina ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: off topic do daggy! 14.11.06, 09:04 czesc, dopiero teraz zobaczylam Twoj wpis. niestety we wloszech jest tylko dubbing w kinach.. tylko dkf-y maja czasami projekcie po angielsku - zazwyczaj w poniedzialki, o 21 i wyswitlaja "stare" filmy....tak, ze chyba nici z Twojego kina... a do jakiego miasta lecisz? mozesz zawsze pozwiedzac...zabytkow we wloszech nie brakuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: off topic do daggy! 22.11.06, 15:16 Dzieki za odpowiedz ;-) Bylam we Florencji na tydzien i wybierajac sie tam myslalam ze wieczorem fajnie byloby wpasc do kina. Znalazlam kino ktore robilo seanse zwane Original Sound - z oryginalna sciezka dzwiekowa. Codzienna wieczorna 'passegiata' okazala sie bardziej ciekawa niz kino ;-))) Co do zabytkow to masz racje - po tygodniowym pobycie i zwiedzaniu od rana do wieczora ciagle mam wrazenie ze nie zobaczylismy wszystkiego (a naprawde sie staralismy) wiec na pewno wrocimy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 17.11.06, 12:05 poszlam wczoraj i ................. juz nic nie zostalo :( Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 17:15 Trench beżowy (399zł) i jestem na liście oczekujących na suknię ślubną (1299zł):) Raczej bardzo małe szanse, że uda mi się ją przymierzyć..:( Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 23:14 Ja nie upolowałam nic. Chora byłam a następnego dnia pustki a to, co zostało miało duże rozmiary :/ Eh... Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Kto kupił coś z kolekcji V&R dla H&M? 13.11.06, 23:19 no to poszłam....kupiłam komplet bielizny, koszulę białą z sercem. Myślę jeszcze nad tym garniturem-smokingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Jak wam się podoba suknia ślubna? 14.11.06, 15:37 Kupiłam beżowy trench (399zł) i jestem zapisana w kolejce do sukni ślubnej: img329.imageshack.us/my.php?image=hmviktorrolf1he4.jpg Jak wam się podoba? Jest dosyć hmmm...kontrowersyjna...pewnie nie będę miała dylematu bo i tak jej nie dostanę..;) Materiał to jedwab, a cena tylko 1299 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
miki216 Re: Jak wam się podoba suknia ślubna? 15.11.06, 12:17 Suknia V&R mi sie nie podoba, inne rzeczy tez nie, ladna jest tylko biala koszula i smoking. W tym roku nic nie kupilam. I tak ,,ledwo sie mieszcze" z ciuchami w trzydrzwiowej szafie po babci. Natomiast, jesli prawda okaze sie plotka, ze w przyszlym roku kolekcje dla H&M ma opracowac Miuccia Prada, to juz przebieram nogami. Wtedy zrobie miejsce w szafie, pod warunkiem , ze beda to ubrania uszyte z porzadnych materialow, a z tym w H&M jest slabo. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Jak wam się podoba suknia ślubna? 17.11.06, 12:33 podobno to prawda z ta pradą:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Jak wam się podoba suknia ślubna? 22.11.06, 15:48 Miuccia? To za rok ustawiam się pod H&M o piątej rano! A co! ;) Odpowiedz Link Zgłoś