aliennis 11.11.06, 20:36 Podoba Wam się ? Bardzo lubię te postać ale jej styl ubierania...Hmmm ,jakby go określić. nie podoba mi sie a Wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadfael Re: Styl Frani Maj....;-) 11.11.06, 21:05 Przecież jej zachowanie, styl ubierania się są specjalnie przerysowane, są karykaturę, myslę bardziej amerykańskiej niz polskiej pewnej klasy. Ot dziewczyna z amerykańskich nizin trafia do porządnego domu amerykańskiej klasy średniej i na tym zasadza się cały dowcip... Nie ma więc co tu dyskutować o "stylu". Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Styl Frani Maj....;-) 11.11.06, 21:39 Oj ,nie traktuj tego tak serio ,to miało być z przymruzeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Styl Frani Maj....;-) 11.11.06, 21:52 Ja własnie nie traktuje tego poważnie :) O ile dobrze pamietam jej "styl" jest bardzo podobny do amerykańskiego oryginału, nawet fryzura ta sama. Ciekawe, czy to był taki pomysł na polska mutację, czy wymóg Amerykanów... Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Styl Frani Maj....;-) 11.11.06, 21:14 mnie sie jej ubrania bardzo podobaja, chciałabym większość z nich- na tyle na ile zdążyłam zaobserwować w przelocie bo nie ogladam tego serialu. tylko że łączyłabym je troche inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
julka7777 Re: Styl Frani Maj....;-) 11.11.06, 21:54 Styl Frani ? powiem tak -> czasem ma coś fajnego a czasem to ma na sobie totalna porazke Skąd jej biorą ciuchy ??? wie ktoś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Styl Frani Maj....;-) 11.11.06, 21:56 No właśnie -jak ma coś na sobie fajnego, np bluzkę, to reszta już jakoś nie pasuje do całości. Musisz obserwować koncowe napisy ,pewno sa podane firmy ,które ją ubierają . Ja jakos przeoczyłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: Styl Frani Maj....;-) 11.11.06, 22:08 W oryginale Frania jest sexy Zydowka, ktorej styl lekko zakrawa na kicz i jest przeciwienstwem stylu gospodarzy z klasy wyzszej. Tak wiec polska Frania ma byc przede wszystkim sexy i kolorowa, a niekoniecznie kobieta o wyszukanym smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Styl Frani Maj....;-) 11.11.06, 22:09 postać Frani Maj miała byc identyczna jak jej amerykański pierwowzór.Producent zażyczł sobie aby scenografia także była niemalże taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Styl Frani Maj....;-) 12.11.06, 00:54 ja nazywam taki styl "bazarowym" bynajmniej nie w jakims zlym znaczeniu czy lekcewazaco... niektorym w blyskotkach jest dobrze i wygladaja apetycznie lubie pobrzekiwania ogromnej ilosci bizuterii na zonie mojego kolegi... bizuterie nosi nawet na paznokciach i stopach... agresywan kolorystyka wlosow, wysokie obcasy, awangardowe oprawki okularow i wyraziste perfumy... zima futra... ja pewnie czulabym sie jak w przebraniu, ale na nia bardzo lubie patrzec u niej obraz koresponduje z charakterem, temperamentem... mimo, ze jest duza kobieta (wysoka i na prawde poteznej wagi) byla najpiekniejsza kobieta w ciazy jaka widzialam... Odpowiedz Link Zgłoś