krolowa_lez 17.11.06, 06:35 Gdzie dostane czarny płaszcz. Zapinany najlepiej na guziki. Taki prosty bez zadnych udziwnien. dokolan lub na pol łydki? Szukam i nie moge znalezc :( Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonaaaa Re: czarny płaszcz 17.11.06, 09:08 kupiłam fajny w sefanel(w-wa arkadia). Widziałam też klasyczne płaszcze w zarze Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_lez Re: czarny płaszcz 17.11.06, 10:50 Kurcze ja jestem ze Szczecina.. tu nie ma zary ani arkadii Odpowiedz Link Zgłoś
beataa Re: czarny płaszcz 17.11.06, 19:58 Witam serdecznie, Mam na sprzedaż płaszcz długi do poł łydki marki H&M,prosty lekko rozkloszoway od talii w dół,klasyczny kołnierz,kolor czarny rozmiar 36-38.Cena do uzgodnienia, fotki mogę przesłać ma maila. Drugi płaszczyk to trencz czarny marki zara romair S ,wiazany w talii do półbiodra, takie fotki na maila mogę przesłać. Trzeci plaszczyk to kolor beżoowy marki Vero moda w drobna krateczke, prawie nei widocznaa rozm.M Ceny do uzgodnienia. Jesli ktos jest zainterwoany proszę o kontakt mój email to bea75@wp.pl jestem z Wrocławia. POZDRAWIAM Beata Odpowiedz Link Zgłoś