Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czarny sweter

27.11.06, 15:05
    Mam w szafie zwykły czarny sweter lekko w szpic. Gdy ubiore go na siebie
    wygladam smutno. Mysle nad dodatkami do niego bo jest taki "niewyrazny" .
    Macie jakies pomysły?
    Obserwuj wątek
      • lalumek Re: Czarny sweter 27.11.06, 15:17
        polecam korale :D uwielbiam je, nosze praktycznie do wszystkiego;)) do
        czarnego sweterka powinny fajnie pasować drewniane kulki (albo plastikowe, jak
        wolisz...:)) pomalowane na jakiś fajny kolor-czerwony, żółty albo taki ciemny
        niebieski :) Skoro dekolt jest w szpic, to lepiej będą pasować moim zdaniem
        krótkie korale :)
        inna opcja: zamiast korali możesz założyć duże kolczyki i masywne bransolety,
        koniecznie kolorowe:) Też tak czasem noszę, ciekawie wygląda :D
      • maggi9 Re: Czarny sweter 27.11.06, 15:21
        Kolorowa apaszka.
        Ewentualnie jeśli dekolt jest troche większy włożyć pod spód bluzke w mocnym kolorze, żeby kawałek wystawał.
        • karin.dsi Re: Czarny sweter 27.11.06, 22:44
          ja też mam i zamierzam kupić jakiś złoty top albo złotą bluzeczkę z satyny pod
          spód....:)
      • armos Re: Czarny sweter 28.11.06, 06:57
        hmm a co myslicie o tym aby pod czarny saweter załozyc czerwoną koszule?
      • malgosia1995 Re: Czarny sweter 28.11.06, 12:35
        Sądzę abyś założyła apaszkę w ostrym kolorze lub jesli dekolt jest duży załoz
        top w mocnym kolorze pod spód w ten spospob ożywisz sweter
        • pinimini Re: Czarny sweter 08.12.06, 20:16
          czerwona koszula pod czarny sweter jest bardzo ok, mozesz również założyć fajną kolorową apaszkę -rozweseli ona czarny poważny kolor
          możesz również założyć pod niego jasny cieńki półgolf o kontrastowym kolorze-np.biały?
          zawsze możesz ubrać duże krótkie korale np. czerwone bądz pomarańczowe:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka