krolowa_lez 27.11.06, 15:05 Mam w szafie zwykły czarny sweter lekko w szpic. Gdy ubiore go na siebie wygladam smutno. Mysle nad dodatkami do niego bo jest taki "niewyrazny" . Macie jakies pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lalumek Re: Czarny sweter 27.11.06, 15:17 polecam korale :D uwielbiam je, nosze praktycznie do wszystkiego;)) do czarnego sweterka powinny fajnie pasować drewniane kulki (albo plastikowe, jak wolisz...:)) pomalowane na jakiś fajny kolor-czerwony, żółty albo taki ciemny niebieski :) Skoro dekolt jest w szpic, to lepiej będą pasować moim zdaniem krótkie korale :) inna opcja: zamiast korali możesz założyć duże kolczyki i masywne bransolety, koniecznie kolorowe:) Też tak czasem noszę, ciekawie wygląda :D Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Czarny sweter 27.11.06, 15:21 Kolorowa apaszka. Ewentualnie jeśli dekolt jest troche większy włożyć pod spód bluzke w mocnym kolorze, żeby kawałek wystawał. Odpowiedz Link Zgłoś
karin.dsi Re: Czarny sweter 27.11.06, 22:44 ja też mam i zamierzam kupić jakiś złoty top albo złotą bluzeczkę z satyny pod spód....:) Odpowiedz Link Zgłoś
armos Re: Czarny sweter 28.11.06, 06:57 hmm a co myslicie o tym aby pod czarny saweter załozyc czerwoną koszule? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1995 Re: Czarny sweter 28.11.06, 12:35 Sądzę abyś założyła apaszkę w ostrym kolorze lub jesli dekolt jest duży załoz top w mocnym kolorze pod spód w ten spospob ożywisz sweter Odpowiedz Link Zgłoś
pinimini Re: Czarny sweter 08.12.06, 20:16 czerwona koszula pod czarny sweter jest bardzo ok, mozesz również założyć fajną kolorową apaszkę -rozweseli ona czarny poważny kolor możesz również założyć pod niego jasny cieńki półgolf o kontrastowym kolorze-np.biały? zawsze możesz ubrać duże krótkie korale np. czerwone bądz pomarańczowe:) Odpowiedz Link Zgłoś