Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    02.12.06, 17:31
    wymarzylam sobie szalik - w kolorze miodowo-zoltym, nie wiem jak go opisac -
    nie taki zywy zolty, a taki bardziej zlotawy... najlepiej zeby byl dluzszy (w
    sensie ze moge go zalozyc pod i na plaszcz:) i miekko sie ukladal. Wiecie
    gdzie takiego szukac? Oblecialam wszystkie centra handlowe, straganiki i nic :
    ( Poszukuje szalika w Warszawie, pomożcie :) ps jesli znajdziecie cos i
    bedzie zdjecie to prosze o linka :) dzieki z gory

aaa, a wy jakie w tym roku szaliki nosicie??
    Obserwuj wątek
      • foamclene Re: szalik 02.12.06, 17:41
        ecru, szary, czerwony, vintagowy zolty, zilelony melanz (militarny), czarny :)
        • akkknes Re: szalik 02.12.06, 17:42
          foamclene napisała:

> ecru, szary, czerwony, vintagowy zolty, zilelony melanz (militarny), czarny :)

ale mi chodzi o to czy taki zwykly 'roboiny na drutach', z materialu, dlugasny,
          pleciony z oczek czy cos jeszcze :)
      • lalumek Re: szalik 02.12.06, 18:17
        Kupiłam w zeszłym roku dokladnie taki szalik, jaki ty opisujesz-tyle ze... w
        Poznaniu;) szukaj w sklepach indyjskich i innych orientalnych-tam jest masa
        przeroznych, slicznych szalikow :))

natomiast jesli chodzi o moje szaliki, to mam ich sporo:P (jestem uzalezniona
        szalikowo... :DDDD) sporo orientalnych, tkanych w rozne wzorki, z wiskozy i 2
        kaszmirowo-jedwabne (upolowalam na gieldzie odziezowej... 13 zl za
        sztuke :DDD), ten miodowo-zloty jest azurowy;) i potem welniane szaliki (jeden
        mam 3 metrowy... sama zrobilam, ale jest za dlugi-nosze tylko w wielkie
        mrozy:P); najchetniej nosze indyjskie szaliki ;)))
      • atom1001 Re: szalik 02.12.06, 18:53
        Zolty szalik kupilam w tym roku w Solarze. Nie wiem czy Ci sie spodoba kolor,
        bo raczej nie wpada w zloty, ale dla mnie ten szalik to strzal w dziesiatke.
        jesli wejdzie na www.solar-company.com.pl/solar_eng.html a potem
        klikniesz na collection, zobaczysz kobiete w zarzuconym na ramiona zoltym
        swetrze. Ten szalik jest podobny, ale kolor jest bardziej nasycony (na zdjeciu
        wydaje sie zblakly)
        • icanchange Re: szalik 02.12.06, 19:25
          o rany! ja szukam szalika właśnie w takim kolorze! :) najlepiej z czapką do
          kompletu, albo opaską, albo czymkolwiek na uszka :) mogę zapytać mniej więcej w
          po jakiej cenie sprzedają je w solarze? u mnie w mieście solara nie ma, więc
          musiałabym poprosić koleżankę o zakup...
        • akkknes Re: szalik 02.12.06, 19:29
          co do modelki z solara - na zdjeciu rzeczywiscie za jasny, ale przejde sie do
          solara, moze cos znajde :)
          mam brazowy plasz i chcialabym go troszke 'ozywic' ale nie na jaskrawo - stad
          wszystkie 'kanarki' odpadaja... a taki miodowo-zloty wydaje mi sie (w
          wyobrazni;) po prostu idealny :)))
          ok, na razie solar i sklepy indyjskie, myslalam ze istnieje wersja
          przyspieszona - jakas sieciowka czy cos ;)
          mi w tym roku marzy sie szalik jakby pleciony z duzych oczek, taki ktory
          mieciutko sie uklada, i nawet jak owine sobie nim szyje trzy razy to i tak
          widac ze mam szyje :) widzialam kiedys w tramwaju dziewczyne, miala taki tylko
          pomaranczowy - byl z lekkim wloskiem i tak ladnie wygladal...
          • foamclene Re: szalik 02.12.06, 19:40
            na stronie promodu sa ich szaliki wlasnie grubo robione ale nie otwiera mi sie
            ich strona...
            • akkknes Re: szalik 02.12.06, 19:45
              poogladalam stronke solara i ten zolty szalik nie jest jednak taki zolty :)
              ok, a ile kosztuje? i sa do niego w komplecie rekawiczki i cos na glowe? :)
              • atom1001 Re: szalik 02.12.06, 19:51
                Szalik kosztuje 89zl.
                Tam, gdzie kupilam swoj nie bylo czapki ani rekawiczek. Moze zostaly wykupione,
                a moze w ogole ich nie bylo.
                • kinky5 Re: szalik 03.12.06, 07:50
                  a moze samemu zrobic???
                  Ja chcialam strasznie dlugi szalik...i sama "wydrucilam"..troche mi to zajelo
                  ale mam satysfakcje. Zreszta Zetrzy to specjalistka i talent wiec moze jej
                  popytaj.
                  • kinky5 Re: szalik 03.12.06, 07:51
                    ps:kolor swietny. Mam sweterek w takowym.
                  • akkknes Re: szalik 03.12.06, 17:08
                    ja nie mam cierpliwosci do drutow :(
                    a jak kiedys poprosilam babcie o taki dlugi fajny...
                    boze tragedia - mial co prawda te dwa metry dlugości, ale babcia chciala zeby
                    byl cieply i zeby mnie w nim na pewno nie zawialo... szeroki na jakies 70cm i z
                    nagrubszej wloczki jaka jest dostepna... jak sie go zlozylo na pol i przelozylo
                    przez szyje czulam sie jakbym koldre na szyje wlozyla!! mimo ze sie niby
                    dogadalysmy jaki on ma byc. od tamtego czasu mowie stop robotkom :)
                    • kinky5 Re: szalik 03.12.06, 18:05
                      ach te babcie ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka