pianazludzen 03.12.06, 16:09 widzialyscie te spoty? do obejrzenia na stronie H&M. co myslicie? Ogolnie mi sie podobaja, w tle piosenka Carli Bruni ktora b. lubie, ale ten mariaz Beart - H&M jest dosc zaskakujacy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bohema77 Re: emanuelle beart dla H&M 03.12.06, 16:16 Zawsze lubiłam Emanuelle Beart, bardzo zmysłowa kobieta. Reklamy mi się bardzo podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
k874 Re: emanuelle beart dla H&M 03.12.06, 16:51 no wlasnie widzialam i caly czas myslalam:"jaka podobna do emmanuelle beart"a, nie wierzylam tylko dlatego,ze mi nie pasowala zbytnio do H&M.super,jest piekna kobieta i jak zwykle wyglada swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: emanuelle beart dla H&M 03.12.06, 17:31 a mnie to dziwi i nie dziwi zarazem:) Nie dziwi bo Emanuelle podziękowano niegdyś w ekskluzywnej i szacownej firmie Lancome ze względu na przekonania antyglobalistyczne- a to wg speców nie pasowało do wizerunk firmy podobnie jak zdjęcia zaniedbanej Beart z arsztu. Dlatego może postanowiła związać się z firmą bardziej demokratyczną, masową. A dziwi- bo w końcu ubrania Hiema są szyte we wiadomo jakich krajach, we wiadomo jakich warunkach ...A gdzie tu rzekonania osobiste- no, chyba, że uległy zmianie:) A tak w ogóle zgazam się- piękna kobieta, ładne reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 22:14 > Dlatego może postanowiła związać się z firmą bardziej demokratyczną, masową. to trzeba miec jakies przekonania zeby podpisac zyskowny kontrakt? skoro h&m zgodzil jej sie zaplacic za reklame, to oczywiscie ona zgodzila sie reklamowac, podstawowe prawo wymiany, nie widze w tym nic dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 22:26 nie trzeba - ale można nie każdy wystąpi w reklamie toaletowego papieu tylko dlatego,że dobrze płacą. albo papierosów. może miała dość firmy typu ą i ę, która zerwała z nią kontrakt ze względu na niedopracowany, niechlujny wygląd w areszcie i przekonania. H i M nikogo z prywatny styl chyba nie czepia się z tego co wiem. ale to tylko moje przypuszczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 23:05 > nie każdy wystąpi w reklamie toaletowego papieu ojjjj.... ja bym nie przeceniala standardow estetycznych i etycznych gwiazd szolbiznesu zwlaszcza, ze praca dla h&m nie jest jakos specjalnie obrazliwa Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: emanuelle beart dla H&M 03.12.06, 17:31 no tak ta reklama rowniez zwrociła moja uwage :) fajna bielizna i zmysłowa modelka - udane polaczenie, reklama z klasa, w sumie co z tego ze to h&m Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 08:58 Kobieta mi się nawet podoba, myślę, że to próba odejścia od wizerunku marki wyłacznie dla młodych dziewczyn (zwłaszcza za granicą ubierają sie w H&M nastolatki, studentki bez kasy). ale mój chlopak powiedział "co za beznadziejna reklama" po czym wnoszę , że Beart chyba nie w jego typie... Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 17:30 mój-"co to za USTA!!!!buahahah" Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 19:55 a moj, ze jest tak piekna, ze nie powinna mowic (nie wiem co ma dokladnie na mysli, moze zwykla opowiadac glupoty:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 19:58 to w ogóle istnieją mężczyźni , którym się nie podoba?:) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 20:20 Odchodzac od Beart (ktora najbardziej podobalam mi sie jak byla mlodziutka w manon des sources - sliczna byla jak obrazek) to czy mi sie wydaje czy twarza H&M tej zimy jest malgosia bela? Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 20:34 tak, to ona, tez mi sie tak wydaje. poza tym jest twarza jakichs perfum, chyba jil sander, jej twarz miga mi czasem na billboardach w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 20:38 perfum Jil Sander-chyba Simply czy jakoś, poza tym ciągle Chloe i cała masa innych rzeczy:)- Odpowiedz Link Zgłoś