Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

emanuelle beart dla H&M

03.12.06, 16:09
    widzialyscie te spoty? do obejrzenia na stronie H&M. co myslicie?

Ogolnie mi sie podobaja, w tle piosenka Carli Bruni ktora b. lubie, ale ten
    mariaz Beart - H&M jest dosc zaskakujacy:)
    Obserwuj wątek
      • bohema77 Re: emanuelle beart dla H&M 03.12.06, 16:16
        Zawsze lubiłam Emanuelle Beart, bardzo zmysłowa kobieta. Reklamy mi się bardzo
        podobają.
        • k874 Re: emanuelle beart dla H&M 03.12.06, 16:51
          no wlasnie widzialam i caly czas myslalam:"jaka podobna do emmanuelle beart"a,
          nie wierzylam tylko dlatego,ze mi nie pasowala zbytnio do H&M.super,jest piekna
          kobieta i jak zwykle wyglada swietnie
          • stara.krupczatka Re: emanuelle beart dla H&M 03.12.06, 17:31
            a mnie to dziwi i nie dziwi zarazem:)
            Nie dziwi bo Emanuelle podziękowano niegdyś w ekskluzywnej i szacownej firmie
            Lancome ze względu na przekonania antyglobalistyczne- a to wg speców nie
            pasowało do wizerunk firmy podobnie jak zdjęcia zaniedbanej Beart z arsztu.
            Dlatego może postanowiła związać się z firmą bardziej demokratyczną, masową.

A dziwi- bo w końcu ubrania Hiema są szyte we wiadomo jakich krajach, we
            wiadomo jakich warunkach ...A gdzie tu rzekonania osobiste- no, chyba, że
            uległy zmianie:)
            A tak w ogóle zgazam się- piękna kobieta, ładne reklamy
            • zettrzy Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 22:14
              > Dlatego może postanowiła związać się z firmą bardziej demokratyczną, masową.

to trzeba miec jakies przekonania zeby podpisac zyskowny kontrakt?
              skoro h&m zgodzil jej sie zaplacic za reklame, to oczywiscie ona zgodzila sie
              reklamowac, podstawowe prawo wymiany, nie widze w tym nic dziwnego
              • stara.krupczatka Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 22:26
                nie trzeba - ale można
                nie każdy wystąpi w reklamie toaletowego papieu tylko dlatego,że dobrze płacą.
                albo papierosów.
                może miała dość firmy typu ą i ę, która zerwała z nią kontrakt ze względu na
                niedopracowany, niechlujny wygląd w areszcie i przekonania. H i M nikogo z
                prywatny styl chyba nie czepia się z tego co wiem. ale to tylko moje
                przypuszczenia...
                • zettrzy Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 23:05
                  > nie każdy wystąpi w reklamie toaletowego papieu

ojjjj.... ja bym nie przeceniala standardow estetycznych i etycznych gwiazd
                  szolbiznesu
                  zwlaszcza, ze praca dla h&m nie jest jakos specjalnie obrazliwa
      • ricemice Re: emanuelle beart dla H&M 03.12.06, 17:31
        no tak ta reklama rowniez zwrociła moja uwage :)
        fajna bielizna i zmysłowa modelka - udane polaczenie, reklama z klasa,
        w sumie co z tego ze to h&m
      • inecita Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 08:58
        Kobieta mi się nawet podoba, myślę, że to próba odejścia od wizerunku marki
        wyłacznie dla młodych dziewczyn (zwłaszcza za granicą ubierają sie w H&M
        nastolatki, studentki bez kasy).
        ale mój chlopak powiedział "co za beznadziejna reklama" po czym wnoszę , że
        Beart chyba nie w jego typie...
        • goldioo Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 17:30
          mój-"co to za USTA!!!!buahahah"
          • pianazludzen Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 19:55
            a moj, ze jest tak piekna, ze nie powinna mowic (nie wiem co ma dokladnie na
            mysli, moze zwykla opowiadac glupoty:) )
            • monikas28 Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 19:58
              to w ogóle istnieją mężczyźni , którym się nie podoba?:)
              • edavenpo Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 20:20

Odchodzac od Beart (ktora najbardziej podobalam mi sie jak byla mlodziutka w
                manon des sources - sliczna byla jak obrazek) to czy mi sie wydaje czy twarza
                H&M tej zimy jest malgosia bela?
                • pianazludzen Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 20:34
                  tak, to ona, tez mi sie tak wydaje. poza tym jest twarza jakichs perfum, chyba
                  jil sander, jej twarz miga mi czasem na billboardach w centrum.
                  • monikas28 Re: emanuelle beart dla H&M 04.12.06, 20:38
                    perfum Jil Sander-chyba Simply czy jakoś, poza tym ciągle Chloe i cała masa
                    innych rzeczy:)-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka