narde 05.12.06, 10:57 macie jakieś doświadczenia jeśli chodzi o tą firmę? co możecie powiedzieć o ich butach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: buty Bally 05.12.06, 10:58 swietne, wygodne, nie do zdarcia,.....zarowno meskie jak i damskie, ceny do przyjecia,wyprobowane przeze mnie i meza od nastu lat, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: buty Bally 05.12.06, 11:09 ja mam :) buty sa swietne, jedna z moich ulubionych firm! Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: buty Bally 05.12.06, 13:00 polecam! sa jakosciowe, wygodne no i bardzo ladne:) Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: buty Bally 05.12.06, 13:18 ja niestety mam niemile doswiadczenia - dl amnie te buty sa BARDZO niewygodne!!! Kurza sie w szafie a szkoda bo faktycznie ladne i dobre jakosciowo.... Moja mama i moj facet natomiast zachwalaja i twierdza, ze to sa najwygodniesze buty na swiecie a ja kurcze nie moge ich nosic :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: buty Bally 05.12.06, 13:21 nie powinnam polemizowac bo kazdy ma prawo do swoich doswiadczen ale ta opinia o niewygodzie to na podstawie jednej czy wiekszej ilosci wyprobowanych par butow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: buty Bally 05.12.06, 13:44 he he he jednej bo na wiecej juz sie nie dalam skusic :)) Czarne eleganckie buty na malym slupku - sliczne no ale niestety - nie do chodzenia :)..mysle, ze z Bally to ja moge chodzic tylko w klapkach / espadryllach :))))) Moja mama za to ma kilka szpilek na wysokim obcasie i twierdzi, ze to jej najwygodniejsze buty Odpowiedz Link Zgłoś
buty_od_prady Re: buty Bally 05.12.06, 15:05 hej Ja mam kozaki na wysokim obcasie i sobie chwale. Pieknie wykonczone, wygodne, moge caly dzien w nich biegac w robocie. Pozdrawiam BOP Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: buty Bally 05.12.06, 16:23 ich buty wygladaja malo zachecajaco, wiec nigdy nie kupilam; do tego wszystkie sklepy Bally zamykaja sie bardzo szybko, przynajmniej w Nowym Jorku - nie ma na nie tutaj specjalnego popytu, byc moze z przyczyn estetycznych Odpowiedz Link Zgłoś
azja261 Re: buty Bally 05.12.06, 16:25 czy jest jakis sklep internetowy gdzie sprzedają buty tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś