Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kozaki futrzaki

07.12.06, 20:04
    Brybry, kto pyta nie błądzi :-)
    Gdzie można dostać kozaki w tym stylu? (por. zdjecia) Wiem, że rok temu były
    podobne w CCC, w różnych kolorach, ale czy teraz są? :-/ Niekoniecznie różowe,
    szare byłyby ok... Może komuś rzuciły się w oczy? Z góry dzięki ;-)

Obserwuj wątek
      • lalumek Re: Kozaki futrzaki 08.12.06, 11:19
        o ja cie... :P ty chcesz w tym chodzic? nieeeee...
        • demi18 Re: Kozaki futrzaki 11.12.06, 02:47
          Buty futrzaki są super, ALE NIE TAKIE! Ogólnie- jeżeli futro- to nie farbowane
          na tęczowe kolory- różowe, niebieskie, pomarańczowe futra są trochę...kiczowate-
          sztuczne futerko (ja tylko sztuczne noszę-zabijanie zwierząt-nie!) powinno barwą
          przypominać naturalne ubarwienie zwierząt- żadnych różów ani zieleni!p.s.-
          ostatnio widziałam na ulicy dziewczynę w futrzanym jasnozielonym futerku-
          wyglądała jak wielka kakadu!
      • papryczka_ag Re: Kozaki futrzaki 08.12.06, 11:28
        Mogę Ci sprzedać takie czarne - Roxy :)
        Właśnie chcę się ich pozbyć na allegro bo mam od dwóch lat a nie noszę...
        Na pewno są w różnych kolorach w sklepach narciarskich z ciuchami Rossignola i
        Quicksilvera - ROXY właśnie takie wypuszcza.
      • cioccolato_bianco Re: Kozaki futrzaki 08.12.06, 11:41
        tak z ciekawosci sie zapytam... gdzie sie chodzi w takich butach? :)
        • papryczka_ag Re: Kozaki futrzaki 08.12.06, 11:44
          W górach po nartach.
      • khaki3 Re: Kozaki futrzaki 08.12.06, 12:41
        napolskie warunki pogodowe to po 15 minutach bedziesz miala nieestetyczne
        farfocle zamiast butow. zastanow sie czy warto wydawac kase na to COS. boooze to
        wyglada jak odcieta noga yetti albo jakies zwierze. moze to jeszcze zyje?
        • papryczka_ag Re: Kozaki futrzaki 08.12.06, 12:59
          W poprzednich, które miałam chodziłam po nartach i było to zbawienie dla
          zmarzniętych i ściskanych cały dzień w butach narciarskich stóp. Jednakże na
          śniegobłoto absolutnie bym ich nie zakładała. Ale naprawdę fajnie wyglądają do
          legginsów lub grubych rajstop i długiego swetra, albo swetro-sukienki.
          Tylko oczywiście w miejscowościach narciarskich, bo na ulicy w Wawie głupio bym
          się czuła. Chyba że miałabym na sobie jakieś goth ciuchy, albo inne ciekawe
          odzienie.
          • khaki3 Re: Kozaki futrzaki 08.12.06, 13:04
            No tak w miejscowosciach narciarskich gdzie jest pelno sniegu :D owszem :D ale
            nie nataka pogode jaka mamy teraz i nie w "normalnych" miastach:D
            • papryczka_ag Re: Kozaki futrzaki 08.12.06, 15:14
              Na błoto i deszcze kupiłam sobie najzwyklejsze FROLIC. Może nie piekne ale
              super wygodne.
      • pistacja5 Re: Kozaki futrzaki 08.12.06, 16:05
        Dziś widziałam dziewczynę- śliczna twarz i włosy, zgrabna, fajnie zestawiona
        kurtka ze spódniczką, i chudziutkie nóżki w takich futrzyskach, no nie mogłam
        przeżyć,że jeden element ,a tak może zepsuć wrażenie :)
      • vi.vica Re: Kozaki futrzaki 08.12.06, 18:50
        hehe, okeeej, dzieki za odpowiedzi :-)
        mierzyłam dzisiaj futrzaki, ale granatowe, w jakimś butiku "no name" i doszłam
        do wniosku, że za dobrze to to nie wygląda :D ale nadal bede obstawać przy tym,
        że niektóre dziewczyny, odpowiednio ubrane, wyglądają w nich uroczo :-) i są
        superwygodne... ja jednak dam sobie spokój :-P
        pozdr :-)
      • modlisshka Re: Kozaki futrzaki 11.12.06, 23:03
        hihi ale śmieszne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka