nessie-jp 12.12.06, 17:21 Wpadłam w szał robótek ręcznych :) Chcę zrobić sobie czapkę z turkusowego akrylu, ale nie mam pomysłu, jakim kolorem zrobić wzorek. Brąz już trochę się opatrzył... Co proponujecie? Blady błękit? Zieleń? Jadowity pąs? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: Turkus + ??? 12.12.06, 18:22 Ale jasny czy ciemny? PS. To ma być taka prościutka czapka, z wzorkiem w gwiazdki czy inne renifery, z nausznikami :) Nic szczególnie modnego, ale ja jestem ślepa na kolory i wolałabym się upewnić, że nie popełniam jakiejś gafy, zanim kogoś obdaruję moją czapeczką pod choinkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 Re: Turkus + ??? 12.12.06, 18:45 A to zalezy jaki turkus, jasny czy ciemny. Chociaz w sumie nie, ciemny folet pasuje moim zdaniem do kazdego turkusu... Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Turkus + ??? 12.12.06, 18:55 fiolet to dobry pomysł. róż, ale zależy jaki odcień. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Turkus + ??? 12.12.06, 20:36 Dzięki, dziewczyny :) Idę jutro sprawdzić, jakie są kolory dostępne oprócz turkusu... W dostępność złotej włóczki wątpię, ale czarny i fioletowy powinny być! Odpowiedz Link Zgłoś