giggles_giggles Re: Skóra czy zamsz 13.12.06, 17:11 Lepsze kozaczki skorzane czy zamszowe, czy skóra naprawdę jest elegancka? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Skóra czy zamsz 13.12.06, 17:52 zalezy do czego maja byc lepsze ;) ja uwielbiam zamsz... ale niektore osoby twierdza, ze skora praktyczniejsza. zwlaszcza na snieg, bloto etc. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Skóra czy zamsz 13.12.06, 17:57 Tak wlasnie, mnie sie wydaje, ze skora jest bardziej praktyczna, jednak zamsz nie da sie do konca wyczyscic, jesli bedzie plama. Co nie zmienia faktu ze przed tygodniem zakupilam sobie zamszowe kozaki, bo skorzane juz mam, a podobaly mi sie i nie moglam sie powstrzymac, choc juz sie boje na sama mysl, jak sie pobrudza, czy da sie je pozadnie wyczyscic. Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: Skóra czy zamsz 13.12.06, 22:56 zamsz....jest piekny, modny skora, elegancka przyklad: mam wiele zamszowych botow, ale do pracy nie wolno mi ich noscic, tylko klasyczne obuwie ze skory-dokladniej naturalnej, nie moze to byc sztuczna skora ( no chyba, ze wyglada " przyzwoicie).... niestety takie wymaganie, ale prywatnie ZAMSZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś