czarna_plomba 13.12.06, 20:16 dziewczyny kupiłam mojemu mężczyźnie zegarek phillipa starcka.. co o nim - zegarku - myslicie? podoba wam się? lubicie takie klimaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eary Re: zegarek starcka 14.12.06, 10:38 :-/ bardzo marny.. Mam nadzieje ze w rzeczywistosci chociaz bardziej czytelny. Ile lat ma facet? Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: zegarek starcka 14.12.06, 10:42 oryginalny ;) podoba mi się wszystko zależy jaki ktoś lubi styl, mój facet musi miec zegarek do garnituru wiec u mnie nie zdałby egzaminu Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: zegarek starcka 14.12.06, 11:16 hmm... po glebszym zastanowiemu jestem na nie, plus moj mezczyzna z pewnoscia czegos takiego by nie zalozyl Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_plomba Re: zegarek starcka 14.12.06, 11:48 no mój facet to taki typ artysty - jest designerem grafikiem i fotografikiem... zreszta uwielbia Starcka Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: zegarek starcka 14.12.06, 12:17 kwestia gustu. ja wole innego rodzaju ustrojstwa, ale to nie oznacza, ze ten zegarek jest brzydki Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: zegarek starcka 14.12.06, 15:01 Starck to swietny designer. I moj facet mial okres ze szalal za zegarkami (jest graphic designer wiec lubi takie odjechane rzeczy). Mi ten zegarek rozniez sie bardzo podobal ale mialam pewne zastrzezenia do wykonania i ceny (te zegraki nie sa tanie) wiec na tym sie skonczylo... ale pomysl swietny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: zegarek starcka 14.12.06, 15:38 e tam, moze bardziej by sie ucieszyl z piwa? :) images.google.pl/images?svnum=10&hl=de&lr=&q=beer%2C+starck%2C+ ja takie dostalam na gwiazdke od kumpla rok temu i sie ucieszylam bo tez lubie starcka:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: zegarek starcka 14.12.06, 16:24 Super, mnie sie podoba! Wlasnie przymierzam sie do kupna butow Pumy zaprojektowanych przez Starcka, zwlaszcza ze ich przeceny sa ogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
diabe Re: zegarek starcka 14.12.06, 19:55 właśnie dokładnie tego zegarka szukam na prezent dla kogos :) czy możesz powiedzieć, gdzie go kupiłaś? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_plomba Re: zegarek starcka 14.12.06, 23:31 ja kupiłam na allegro bo wychodzi ok. 80 zl taniej niz w sklepie... wpisz w wyszukiwarce allegro starck i ci wyjdzie... a jak nie znajdziesz tego modelu to zwyczajnie napisz lub zadzwoń do sprzedawcy bo być moze ma jeszcze taki model na sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: zegarek starcka 14.12.06, 23:38 w zasadzie podobają mi się projekty starcka, są ciekawe zabawne trochę pojechane i rozpoznawalne co w wielu przypadkach również jest zaletą :) pomysł ma prezent dla chłopaka designera świetny, sam zegarek może być. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: zegarek starcka 14.12.06, 23:44 Hehe ciężko na nim odczytac godzinę. Jest ciekawy. Starck to geniusz, zresztą uznany od lat. A tak z ciekawości - ile kosztował??? Odpowiedz Link Zgłoś