Dodaj do ulubionych

Smart band

01.08.25, 20:57
Niestety zabiłam swoją opaskę xiaomi 6 pływając z nią kolejny raz sad poprzednio po kilku dniach odżyła, ale teraz już chyba nic z tego nie będzie. Miała chyba z 5 lat, więc ok, rozumiem, jakieś uszczelki pewnie nie wytrzymały.

Doradźcie co kupić. Nie jestem sportowcem, w zasadzie potrzebny mi zegarek, sen i kroki. I żeby ładna była i tania (do 200 zł idealnie). Jakby pokazywała połączenia, byloby idealnie, ale jeśli nie da się w tej cenie, to też wytrzymam.
Dzięki!
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: Smart band 01.08.25, 21:03
      galaxy fit samsuga

jak, wreszcie! bateria w fitbicie wyzionela ducha to kupilam wlasnie galaxyfit w kolorze rozowego zlota smile

o ,taki
      www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartwatche-i-zegarki/smartbandy/smartband-samsung-fit-3-rozowo-zloty

jest ladny, mierzy sen, chrapanie tongue_out, kroki, liczy kalorie, mozna wprowadzac posilki, wybierac aktywnosc, ma samusungowe wygodne zapiecie paska i miesci sie w budzecie

od xiaomi i innych huawei bron mnie boze
      • mysiulek08 Re: Smart band 01.08.25, 21:04
        polaczenia tez pokazuje
        • dekoderka Re: Smart band 01.08.25, 21:05
          Bez sprawdzenia połączeń nie da się pływać (żyć).
      • smietankowa33 Re: Smart band 01.08.25, 21:17
        Bardzo ładny!
        A ten różowy pasek nie brudzi się szybko?
        Miałam poprzedni różowy silikonowy w mi band, niestety łapał brud i kolory trwale, musiałam go po miesiącu wyrzucić sad
        • mysiulek08 Re: Smart band 01.08.25, 21:27
          nie, zupelnie sie nie brudzi, wprawdzie mam dopiero 5miesiecy ale sciagam tylko, zeby przetrzec pasek i koperte
          jak na razie jestem zadowolona
          • mysiulek08 Re: Smart band 01.08.25, 21:29
            to jest chyba inny material, choc silikon, w fitbicie pasek po dniu uzywania byl do solidnego mycia - bardzo szybko lapal zapaszaki
            • pepsi.only Re: Smart band 01.08.25, 22:23
              Mam ten sam, i też polecam, fajny jest.
              Mierzę ilość wypijanej wody, trening, sen, kroki.
              Zerkam na pogodę i minutnik.
              Fajnie, że mogłam schować telefon do torebki (wyciszony!), bo zegarek pokazuje mi kto dzwoni, i SMSy- jeśli widzę, że nic pilnego, to nie muszę odrywać się od tego co robię, tylko póxniej oddzwaniam, albo totalnie olewam tongue_out. A jesli widzę na zegarku, że coś ważnego, to wyjmuję telefon. Wcześniej byłam BARDZO uwiązana do telefonu, zegarek uwolnił mi ręce wink
              • wakacje_50 Re: Smart band 01.08.25, 22:54
                Jej, czytam i aż mnie ciarki przechodzą. To Wy w tym śpicie? Mierzycie ilość wypijanej wody? Mierzycie sen? Mierzycie kroki?
                Ratunku! Przecież uwiązujecie się zupełnie dobrowolnie na cyfrowej smyczy. Następne będą czpiy wszczepiane pod skórę....
                To nie da się tak po prostu żyć?
                • smietankowa33 Re: Smart band 01.08.25, 23:22
                  Nie, nie umiemy. Zegarek mówi nam, kiedy wdech i wydech.
              • mikams75 Re: Smart band 02.08.25, 10:14
                Jak się mierzy zegarkiem ilość wypijanej wody?
                • pepsi.only Re: Smart band 02.08.25, 14:31
                  Wypijam szklankę wody. Klikam +250ml. To sumuje się i widzę na wyświetlaczu, ile dziś wypiłam.
                  I tak z każdą szklanką.
                  O północy licznik się zeruje.

Dla osób, które mało piją/ nie lubią pić wody/ jak widzą "naocznie" na wyświetlaczu, że wypiły za mało, to je to motywuje, żeby sięgnąć po kolejną szklankę i mimo wszystko wypić.
                  Żadna filozofia.
                  • mikams75 Re: Smart band 02.08.25, 22:45
                    ok, czyli cos jak notesik z kalkulatorem, a juz myslalam o jakiejs wyrafinowanej funkcji, ktora czyta ruch reki i juz wie, ze to byla szklanka wody wink
      • alpepe Re: Smart band 01.08.25, 22:26
        Mam taki big_grin
    • hrasier_2 Re: Smart band 01.08.25, 22:58
      Kup sobie 10. Po co inne wynalazki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka