gwiaazda 14.12.06, 09:10 Witam W tym roku wybieram sie na sylwestra organizowanego w domu,chce zalozyc mala czarna- jakie dodatki byscie zaproponowaly zeby nie wygladala smutno, chodzi mi o kolor rajstop i bizuterie- z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yagiennka Re: Sylwester 14.12.06, 09:14 O masz masę wariacji do wyboru. Mi się podoba złoto z czarnym, może byc szal cienki ze złotymi elementami, do tego kopertowa torebka, buty złote odkryte, rajstopy czarne z wzorkiem, szykowna fryzura i już. Generalnie najprościej jest dobrac sobie do tego coś błyszczącego, świecącego bo od razu nadaje sylwestrowy charakter. Mogą być tez dodatki srebrne Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazda Re: Sylwester 14.12.06, 09:21 dzieki bardzo za odp. moze jeszcze jakies propozycje- chcialam sie troche wyroznic poniewaz polowa moich kolezanek pewnie bedzie w zlocie i srebrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazda Re: Sylwester 14.12.06, 09:39 a moze fioletowe rajstopki i do tego jakies korale w tym kolorze? co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: Sylwester 14.12.06, 10:29 Napisz coś wiecej o sukience: gładka czy w jakieś wzory,mini czy w kolano, szeroka, wąska, jaka góra? Ostatnio wpadły mi w oko rajstopy w kolorze amarantu czyli żarówiastego ciemnego różu, gładkie, grubsze- do tego podobny odważny kolor błyszczyka na ustach. Mega błyszczące włosy, fajne buty. Ja na sylwkla zakładam również wariację w stylu mała czarna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazda Re: Sylwester 14.12.06, 10:48 sukienka jest do kolana lekko rozszezana,gora dopasowana odcinana atlasowym pasem pod biustem, dekolt gleboki w szpic tez wykonczony atlasowym pasem Odpowiedz Link Zgłoś
maga.m Re: Sylwester 14.12.06, 10:53 zaszalej z kolorami:) ja co prawda nie odwazylabym sie na rajstopy w zarowiastym kolorze, ale inne dodatki czemu nie:) kolorowy szal/zakiet plus bizuteria w inna niz zloto lub srebro, jakis kwiat we wlosach czy cos:) albo oryginalne buty czerwone lub fioletowe:) zreszta, wybierajac kolor inny niz: czern, braz, granat, szarosc i odcienie bieli nie bedziesz wygladac smutno:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Sylwester 14.12.06, 11:19 bo w sylwestrach kroluje zloto i srebro w polaczeniu z czernia ;) taka 'tradycja'... ja bym na twoim miejscu zalozyla czarne rajstopy ze zlotym brokatem. do tego zlota kopertowka, cos na szyje, ewentualnie szal. Odpowiedz Link Zgłoś