Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    14.12.06, 09:10
    Witam

W tym roku wybieram sie na sylwestra organizowanego w domu,chce zalozyc mala
    czarna- jakie dodatki byscie zaproponowaly zeby nie wygladala smutno, chodzi
    mi o kolor rajstop i bizuterie- z gory dzieki
    Obserwuj wątek
      • yagiennka Re: Sylwester 14.12.06, 09:14
        O masz masę wariacji do wyboru. Mi się podoba złoto z czarnym, może byc szal
        cienki ze złotymi elementami, do tego kopertowa torebka, buty złote odkryte,
        rajstopy czarne z wzorkiem, szykowna fryzura i już. Generalnie najprościej jest
        dobrac sobie do tego coś błyszczącego, świecącego bo od razu nadaje sylwestrowy
        charakter. Mogą być tez dodatki srebrne
      • gwiaazda Re: Sylwester 14.12.06, 09:21
        dzieki bardzo za odp. moze jeszcze jakies propozycje- chcialam sie troche
        wyroznic poniewaz polowa moich kolezanek pewnie bedzie w zlocie i srebrze:)
      • gwiaazda Re: Sylwester 14.12.06, 09:39
        a moze fioletowe rajstopki i do tego jakies korale w tym kolorze? co Wy na to?
        • ooo7 Re: Sylwester 14.12.06, 10:29
          Napisz coś wiecej o sukience: gładka czy w jakieś wzory,mini czy w kolano,
          szeroka, wąska, jaka góra?
          Ostatnio wpadły mi w oko rajstopy w kolorze amarantu czyli żarówiastego
          ciemnego różu, gładkie, grubsze- do tego podobny odważny kolor błyszczyka na
          ustach. Mega błyszczące włosy, fajne buty.
          Ja na sylwkla zakładam również wariację w stylu mała czarna ;)
          • gwiaazda Re: Sylwester 14.12.06, 10:48
            sukienka jest do kolana lekko rozszezana,gora dopasowana odcinana atlasowym
            pasem pod biustem, dekolt gleboki w szpic tez wykonczony atlasowym pasem
      • maga.m Re: Sylwester 14.12.06, 10:53
        zaszalej z kolorami:)

ja co prawda nie odwazylabym sie na rajstopy w zarowiastym kolorze, ale inne dodatki czemu nie:) kolorowy szal/zakiet plus bizuteria w inna niz zloto lub srebro, jakis kwiat we wlosach czy cos:) albo oryginalne buty czerwone lub fioletowe:)

zreszta, wybierajac kolor inny niz: czern, braz, granat, szarosc i odcienie bieli nie bedziesz wygladac smutno:)
      • cioccolato_bianco Re: Sylwester 14.12.06, 11:19
        bo w sylwestrach kroluje zloto i srebro w polaczeniu z czernia ;)
        taka 'tradycja'...
        ja bym na twoim miejscu zalozyla czarne rajstopy ze zlotym brokatem. do tego
        zlota kopertowka, cos na szyje, ewentualnie szal.
        • gwiaazda Re: Sylwester 14.12.06, 12:16
          Dzieki bardzo Wszystkim za odp.:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka