moniaaa77 17.12.06, 18:10 Hej prosze o szczera opinie co sadzicie o tych kozaczkach bo sie wacham czy sobie je kupic z gory dziekuje i pozdrawiam foremki:))) www.allegro.pl/item151183229_zima_super_kozaki_everland_1221_rozm_41.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kc_mc " Podobne " widzialam u Sienny Miller ... 17.12.06, 18:18 Fajne, jak napisalam wyzej, w jakiejs gazecie, chyba No Touch - widzialam u Sienny Miller bardzo podobne, te Twoje w dodatku sa ocieplane, wiec nastepny plus, nie sa ze skory - takze ekologicznie :) Jak CI sie podobaja to sobie kup ! Odpowiedz Link Zgłoś
lollka1 Re: Kozaki 17.12.06, 18:30 Dla mnie trochę za potężnie wyglądają na nodze... Kobiece nogi powinny wyglądać delikatnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Kozaki 17.12.06, 19:23 Nie lubię oficerek i kowbojek, a to jest jakieś połączenie tych typów, więc jestem na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gigajka Re: Kozaki 17.12.06, 19:31 ja bym nie kupowała. buty z tworzywa źle się noszą, brzydko się tworzywo zgina, nogi się pocą bardzo, bo tworzywo "nie oddycha" jak skóra no i może pękać na mrozie. badzmy szczere: to buty z plastyku. bo co to jest skora ekologiczna? tworzywo sztuczne. nie ma czegos takiego jak skora ekologiczna-to chwyt marketingowy. Acha, wiem cos o tym. od dwoch lat dorabiam sobie jako sprzedawczyni w sklepie z butami (zebra) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 straszne! 17.12.06, 23:47 Straszne. I do tego to ogloszenie: 99 zl ZA SZTUKĘ!! :))) Liczy panienka na debila co się nie spostrzeże, czy naprawde można kupić tylko jedną SZTUKĘ? hihihihi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: straszne! 18.12.06, 00:10 aukcja dotyczy 1 pary butów, nie sztuki. myślisz, że na przykład w tej aukcji wszyscy kupują po jednym bucie?;) www.allegro.pl/item148727531_szok_cenowy_sexi_kozaki_na_koturnie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kozaki 18.12.06, 00:17 wsumie ciezko powiedziec-cos znimi jest nie tak.ale za taka cene raczej bym kupiła.a co do sztucznej skóry to polecam z całą odpowiedzialnością-nosze tylko takie buty i nie pocą mi sie nogi ani nie złapałam zadnej choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
mili_vanili dobrze, że się waHasz, a nie podjęłaś j,decyzji 18.12.06, 10:44 brzydkie Odpowiedz Link Zgłoś
brytfanka88 Re: dobrze, że się waHasz, a nie podjęłaś j,decyz 18.12.06, 18:12 Mnie sie nie podobaja- zbyt ciezkie. Odpowiedz Link Zgłoś