aliennis 20.12.06, 10:45 Pewno nadal będą królować pep toły a co z balerinkami? Nadal modne Zamierzam kupić sobie kolejne ale nie wiem ,czy to już bedzie passe czy jeszcze ujdzieP Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: buty -wiosna 2007 20.12.06, 11:00 Na pewno beda buty na plaskim obcasie, choc niekoniecznie z okraglymi noskami, raczej z migdalowymi.Ale czemu mialyby juz nie ujsc okragle? Jak lubisz okragle noski, to nos. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Z migdalowymi ? tzn jakimi ? 20.12.06, 18:28 Takimi, jak ksztalt migdala:). Czyli nie okragle, jak balerinki, nie dlugie szpice, ale taki lekko tylko wydluzony czubek. Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Z migdalowymi ? tzn jakimi ? 20.12.06, 19:39 na pewno modne bedą migdałowe czółenka lakierkowane na obcasie - szpilce albo zwęzanym i takiez tylko platformy płaskie i migdałowe - tez peep toe bez kokardek tez lakierkowane kolor biały i kremowy na butach bedzie modny ponownie obcasy kaczuszki Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Z migdalowymi ? tzn jakimi ? 20.12.06, 21:43 Dziekuje za wyjasnienie, pierwszy raz spotkalam sie z taka nazwa, takze nie bardzo wiedzialam jakie to sa te migdalowe, no ale juz wiem :) Thx. Odpowiedz Link Zgłoś
mon_cherie Re: Z migdalowymi ? tzn jakimi ? 22.12.06, 14:50 szczerze to większosc z tych butów mi się nie podoba, a najgorsze są te klompiaste platformy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzonka Re: Z migdalowymi ? tzn jakimi ? 21.12.06, 22:19 Niektóre buty całkiem mi się podoblają, tylko czemu większość modelek ma takie okropne stopy ?! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Z migdalowymi ? tzn jakimi ? 21.12.06, 22:50 Koszmarne, najgorsza ta stopa ktora wyglada jakby brakowalo jej kawalka malego palca:( Odpowiedz Link Zgłoś
vesna-matisse Re: Z migdalowymi ? tzn jakimi ? 21.12.06, 23:29 Bo one pół życia spędzają na tych obcasach do nieba... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Z migdalowymi ? tzn jakimi ? 22.12.06, 01:04 vesna-matisse napisała: > Bo one pół życia spędzają na tych obcasach do nieba... Ale czy to usprawiedliwa zaniedbanie? Kolejny raz w jakims watku pojawiaja sie zdjecia stop modelek i kolejny raz zgroza mnie ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
vesna-matisse Re: Z migdalowymi ? tzn jakimi ? 22.12.06, 10:20 Podyskutowałabym czy to zaniedbanie czy kalectwo niemalże - w tych butach chodzić się nie da, a one jednak chodzą, wykręcają i zniekształcają sobie te stopy niemożliwie. Ale zdjęcie z tym małym palcem faktycznie brr. Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: Z migdalowymi ? tzn jakimi ? 22.12.06, 14:10 zgadzam, się, nawet modelki nie są idealne, nie każdy ma genetycznie pięknie stopy, a jak jeszcze biegają z pokazu na pokaz w dziwacznych butach, to nie dziwota, że wyglądają jak wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
maaharet Re: buty -wiosna 2007 22.12.06, 09:33 No i cóż poradzic-zabrakło rozmiaru hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: buty -wiosna 2007 22.12.06, 14:14 dzięki za odp a zwłaszcza za fotki. Odpowiedz Link Zgłoś