Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co sądzicie o tych peeptoe'ach?

23.12.06, 16:44
    photos.allegro.pl/photos/oryginal/14/1491/149151/14915127/149151271
    img301.imageshack.us/img301/2621/aa821oo6.jpg
    ladne? dałybyscie za nie 199 zl? (skora naturalna)
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 23.12.06, 16:47
        podoroba piptolow z venezii, ktore kosztowaly w sklepie 500 pln ;)
        • silencia22 Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 23.12.06, 16:53
          wątpię czy to jest podroba - to są po prostu niezalezne buty niezaleznej firmy -
          tyle ze może tansze, nie znaczy ze gorsze - przeciez to skóra naturalna

mysle czy by sobie nie zafundowac - nie mam kasy na 500 zl piptoły venezii
          • silencia22 Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 23.12.06, 16:56
            nie tylko venezia i zara mają wyłącznosc na produkcję piptołow
            • nelly.nelly Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 23.12.06, 17:05
              zgadzam się. nie każdego stać na wydatek rzędu 500zł.
              jeśli Ci się podobają - kupuj!
              • cioccolato_bianco Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 23.12.06, 17:07
                ech, ale nie chcialam nikogo urazic.
            • gabi1234 Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 23.12.06, 17:46
              nie chodziło mi o to, że venezia czy zara mają wyłączność na peep toe, tylko
              raczej o to, że były to IDENTYCZNE buty (no powiedzmy że identyczne, bo
              wykonanie pozostawiało wiele do życzenia no i obcas był nie czerwony tylko
              czarny), pojawiły się sporo po tym jak kupiłam "oryginał". Nawet pan
              sprzedający je stwierdził "no teraz wiem skąd czerpią inspirację..."
              • edavenpo Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 23.12.06, 17:53

Nie tylko nie maja wylacznosci ale czesto firmy sprzedaja prawie identyczne badz
                identyczne buty.

Te slynne juz czerwone piptoly Foamclene sa bardzo podobne do tych:
                office.co.uk/perl/go.pl/hers_style.html?webcode=37&style_uid=1591&color_uid=3597
                Moj maz kupil pare brogues w brytyjskim Office, wchodzimy do Dune a tam
                identyczne - nawet porownalam tyko z napisem Dune ;-)
                • daino Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 23.12.06, 18:20
                  atrakcyjne ceny.
                  tu przyzwoite oxford-brogue/spectator moge znalezc jedynie za ok $500.
                • foamclene Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 23.12.06, 23:06
                  o te mi sie bardziej podobaja ;)
        • foamclene Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 23.12.06, 23:04
          uwazam ze marna podroba :)
          • silencia22 Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 24.12.06, 13:55
            ale jeszcze raz pytam dlaczego uwazasz ze jesli cos jest podobne i tansze to
            zaraz podróba?
          • dakota77 Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 24.12.06, 22:18
            foamclene napisała:

> uwazam ze marna podroba :)

Kiedy chwalilas sie swoimi peeptoes z czerwonymi podeszwami nie uwazalas, ze to marna podroba butow Louboutina;-). Silencia, jezeli tylko te buty ci sie podobaja i bedziesz sie w nich dobrze czula kup je. Tego typu fasony ma prawie kazdy producent.
            • silencia22 Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 25.12.06, 00:47
              dzięki!! tez tak uwazam ..nie sądzę ze to co tansze i podobne musi byc
              podróbą.rownie dobrze wlasnie ,jak trafnie zwrocilas uwagę, mozna uwazac za
              podrobę peeptoe venezii albo prima mody w stosunku do butów za 4000 zł, a te z
              kolei w stosunku do tych za 6000 zl(łojeju jakie ceny - to tak przykladowo:>>>)

a buty wklejone przeze mnie przeciez nie wyglądają tandetnie i są z prawdziwej
              skóry i nie mam zamiaru dawac 500 zl za podobne tylko dlatego ze mają
              logo "venezia"(ba!)
        • speer Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 25.12.06, 12:10
          Slodkie jak landryny (te czerwone). Akurat dla 40 letnie baby z nadwaga, ktora
          raz na jakis czas chce sie odwalic, bo wydaje jej sie, ze te kokardy sa
          eleganckie :D
      • gabi1234 Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 23.12.06, 16:47
        nie podoba mi się w czerwonych obcas - moim zdaniem obcas powinien być w
        kolorze buta
        • gabi1234 Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 23.12.06, 16:48
          ja widziałam latem podróbę swoich czerwonych z Zary :))
      • lelum.polelum Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 23.12.06, 16:51
        Minnie Mouse w takich chodziła:P Nie podobają mi sie,bo takie jakieś
        ordynarne...
      • kasia.09 a ja je mam 23.12.06, 17:33
        nie kupilam ich co prawda na allegro. znalazlam w sklepie w galaxy u siebie w
        szczecinie. tez najpierw chcialam kupic te venezie ale juz nie dalo sie
        sprowadzic rozmiaru i jestem teraz posiadaczka tych. mi odpowiadaja - tylko
        musze oddac je do szewca by rozbil mi jednego bo obciera mi jedna stope :/
        dalam za nie 185 wiec zaoszczedzilam przynajmniej 15 + przesylka ;] :P:P
        • silencia22 Re: a ja je mam 25.12.06, 00:48
          kasia>> i jak ci sie sprawują twoje peep toe?po wizycie u szewca dobrze sie w
          nich chodzi?stopy nie obciera?
          • kasia.09 troche cierpliwosci. 25.12.06, 23:25
            sa swieta, niekazdy czas ma latac do szewca, niekazdy szewc pracuje tak jak w
            normalny tydzien.
            wesolych swiat.
            w kazdym razie druga, ta nieobtarta stopa ma sie swietnie i nie narzeka;d
      • krolewna.joanka Re: co sądzicie o tych peeptoe'ach? 25.12.06, 12:06
        czerwone jakos lepiej sie prezentuja niz czarne ale za 199 nie kupilabym...
        mozna fajniejsze wyrwac w tej cenie;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka